![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
οχι φιλε μου δεν εχω συναγερμο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ωραιο μερος σε αφησε!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμενα παντως κατι μου λεει οτι ειναι αντλια βενζινης....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πέρασαν τόσες μέρες και δεν έχει βρει τι έχει..........και είμαι και με τα πόδια........τη δευτέρα θα πάω να την πάρω και θα πάω στον ΣΒΡΑΧΝΟ,εχω ακούσει καλά λόγια,τελικά η τυφλή εμπιστοσύνη που του είχα............με τύφλωσε.
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μου το διαγνωστικο της ECU τι εδειξε; ο αισθητηρας Λ δουλευει 'διαβαζει' σωστα; εχεις αλαξει ποτε το φιλτρο βενζινης; μεσα στο φιλτρο ειναι και ο ρυθμιστής υποπιεσεις της βενζινης,γενικα παιρνει ευκολα μπροστα; κοιταξε τον αισθητηρα του πλαινου σταντ μηπως εχει λασκαρει η βιδα και 'παιζει' και σου σβηνει,τσεκαρε και το tps .
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον παιδια το προβλημα διορθωθηκε μετα απο πολλες μερες και τι ηταν;εσπασε ενα καλωδιο απο την πλεξουδα του αρνητικου πολου και αναγκαστηκε ο ανθρωπος να μετραει την ταση απο τα καλωδια ενα ενα,συνολικο κοστος;;;;;100 στην αρχη που νομιζε οτι ηταν απο το injection καθαρισμους κ.λ.π. και αλλα 150 τωρα,250 ευρω για ενα τσακισμενο καλωδιο.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Τέλος καλό όλα καλα!!!
πανάκριβα αυτά τα καλώδια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν επρεπε να στο κάνει σε όλο το φασμα των στροφων;
Έπρεπε να να περασει τις 4000; Περίεργο! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς την βάζω μπρος αν έχω μείνει από μπαταρία ;;; | blast | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 15-09-2011 19:00 |
| Ο καλός καιρός φέρνει κύμα μεταναστών στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 31-03-2011 13:13 |
| Χωρίς καύσιμα παραμένει και σήμερα η αγορά παρά την επίταξη | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 29-07-2010 14:03 |
| Γελάστε, κάνει καλό και είναι μεταδοτικό | skippybi | Διάφορα | 5 | 18-01-2010 19:16 |
| Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 12:51 |