Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Giant
καλημερα φιλοι μου!!!αληθεια το οδηγαω οπως ολα τα αυτοκινητα που ειχα...με το τιμονι ΑΝΑΜΕΣΑ στα ποδια...οπως οδηγαμε καρτ!ο πατερας μου ειχε ερθει με ενα ιδιο και με ειχε παρει απο το μαιευτηριο που γεννηθηκα!πριν μερικα χρονια που ειδα καποιες φωτο το ερωτευτικα και το πηρα για να το κρατησω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ειναι απολυτως original με το δικο του μοτερακι 1000cc,παει 140 χιλιομετρα και στριβει με ολα!!!οποιος δεν εχει μπει σε cooperaki δεν μπορει να φανταστει την αισθηση,καρτ!οταν το οδηγας πας σε αλλη εποχη...το τιμονι σε σταση, αν και φοραει 10ρες ζαντες,δεν στριβει για κανενα λογο!!!οποτε βρεις σε λακουβα περνανε ολα μεσα...αλλα οποιον βρω στην στροφη τερμα κηφισου για ποσειδωνος τον περναω απο πανω!!!(120-130 λεει το κοντερ)αληθεια μπορω να μιλαω για ωρες για το αμαξακι μου...(ευχαριστω Νικο για την μεταφορα)
|
το δικο μου ηταν μπλε με απρη περλα οροφη...ειχε κερασει απλοχερα πικρα στα 13αρια ραλλακια της εποχης στα λιμανακια (συνηθως καταβαση για ευνοητους λογους)...για σχεδον 2 χρονια...19ετων τοτε, και εκανα την μαμακια και το εδωσα τοτε για να παρω ενα vts...στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα...που λενε...
πραγματικα οτι και να οδηγησεις μετα απλα δεν στριβει σε σχεση με την κουπεραρα...ασε η πληροφορια απο το τιμονι...σασι...γινεσαι ενα με αυτο (ειδικα εσυ

θες δεν θες...)...!!!
δεν μαζευει χλμ ευκολα αλλα οταν τα μαζεψει απλα τα κραταει σχεδον παντου...αρκει να εχεις τα αντερα να τα βαλεις και να στοχευσεις...
μπραβο σου κουκλα το εχεις...!!!