![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν καταλήξεις σε αλουμινένια παίζουν και η Trax (αυτή έχω εγώ σχεδόν 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος) και η Holan που έφερε πρόσφατα το Motoraid (πολύ καλές, ο Markas έχει τις πλαϊνές και είναι σούπερ). Να υπολογίζεις πάντως και τα χρήματα της βάσης. Αν θες κάτι πιο οικονομικό κοίτα το konvoi.ro. Ποιότητα για το τελευταίο δεν γνωρίζουμε ακόμα μια και οι πλαϊνές που έχω παραγγείλει δεν έχουν έρθει ακόμα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν είναι έτσι το κόστος σίγουρα ανεβαίνει αρκετά (εντάξει όταν είπα στην αρχή "ανεξαρτήτου κόστους" εννοούσα να κινηθούμε σε λογικά πλαίσια, το πολύ € 500,00 μη γίνουμε προκλητικοί).
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εισαι ψημμενος για το αλουμινιο απλα ήθελες να το δεις κ γραμμενο για να το πιστεψεις ε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρέπει να βγει η σχάρα του απλού και να μπει του ADVE. Σέλα ως έχει. Ωχ ! για 1150 θέλεις, ε; Μάλλον και η σχάρα σου κάνει. Αυτό που είπα είναι για τα 1200. Last edited by forester; 20-01-2012 at 18:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() , δεν ξέρω αν πέρνει κάτι σε ποιό μικρό!!Από θέμα τζόγου δεν έχω κανένα πρόβλημα!!ΥΓ: Αν την βάλεις και πάρεις την απλή και όχι την S που είναι ανοξίδοτο αλουμίνιο δεν θα μπορείς να βάζεις μέσα χήμα ρούχα γιατί βγάζει χρώμα!!! Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία ή ακόμα και photo χτύπα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σατιρικό βίντεο για τους Μερκοζί! | XCHALLENGE | Διάφορα | 2 | 01-01-2012 19:12 |
| Του έκοψε το γεννητικό όργανο ως αποδεικτικό στοιχείο βιασμού | MARK | Κόσμος | 9 | 04-06-2011 18:11 |
| Μείωση αποδοχών στον ιδιωτικό τοµέα έως 25% φέρνουν οι νέες ρυθμίσεις | Slane | Επικαιρότητα | 6 | 30-11-2010 01:14 |
| Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων | S.T | Ελλάδα | 6 | 15-06-2010 17:40 |
| Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |