GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-01-2012, 13:03
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
Προεπιλογή Απάντηση: Top Case: Πλαστικό ή Μεταλλικό;

Αν καταλήξεις σε αλουμινένια παίζουν και η Trax (αυτή έχω εγώ σχεδόν 2 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος) και η Holan που έφερε πρόσφατα το Motoraid (πολύ καλές, ο Markas έχει τις πλαϊνές και είναι σούπερ). Να υπολογίζεις πάντως και τα χρήματα της βάσης. Αν θες κάτι πιο οικονομικό κοίτα το konvoi.ro. Ποιότητα για το τελευταίο δεν γνωρίζουμε ακόμα μια και οι πλαϊνές που έχω παραγγείλει δεν έχουν έρθει ακόμα.
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 13:10
Δήμος Ο/Η Δήμος βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Αθήνα - Εκάλη
Μoto: Τέως R1150GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ όμορφη. Μάλλον χρειάζεσε και βάση.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από afias Εμφάνιση μηνυμάτων
Εαν χρειαστεις και βαση πιστευω σε αυτα τα λεφτα βαζεις και την αλουμινιου απο το ADV.
Βαζεις και την ασφαλεια που εχει για off road οδηγηση και ετσι δεν εχεις και το αγχος μη σου φυγει στον δρομο. Η ασφαλεια αυτη ειναι ενας ανταπτορας που πιανει πανω στην βαση και βιδωνει εσωτερικα στην μπαγαζιερα. Εαν δεν βιαζεσαι για αγορα να στην δειξω σε ενα καφε. Οχι την επομενη Τεταρτη γιατι εχει παναθηναικο (γηπεδο) αλλα στον μεθεπομενο. Το μειον του topcase της ADV ειναι ο μειωμενος χωρος αλλα οπτικα πιστευω οτι ειναι ωραιο το αποτελεσμα.
Μαζί με βάση και κλειδαριές (φουλ σετ) και με την έκπτωση 5% του φόρουμ (να 'ναι καλά ο Δημήτρης και ο Νίκος) περίπου € 465,00. Θα ήθελα όμως Γιάννη να δω και του Adv. για να μπορέσω να έχω ένα σημείο σύγκρισης. Στο καφέ λοιπόν.
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 13:21
Senior Member

Απόσπασμα:
Εαν χρειαστεις και βαση πιστευω σε αυτα τα λεφτα βαζεις και την αλουμινιου απο το ADV.
Βαζεις και την ασφαλεια που εχει για off road οδηγηση και ετσι δεν εχεις και το αγχος μη σου φυγει στον δρομο. Η ασφαλεια αυτη ειναι ενας ανταπτορας που πιανει πανω στην βαση και βιδωνει εσωτερικα στην μπαγαζιερα. Εαν δεν βιαζεσαι για αγορα να στην δειξω σε ενα καφε. Οχι την επομενη Τεταρτη γιατι εχει παναθηναικο (γηπεδο) αλλα στον μεθεπομενο. Το μειον του topcase της ADV ειναι ο μειωμενος χωρος αλλα οπτικα πιστευω οτι ειναι ωραιο το αποτελεσμα.
Γιάννη, έχω την εντύπωση (διόρθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος) ότι για να βάλω τη μεταλλική του Adv (σαν τη δική σου) θα πρέπει να αλλάξω και σέλλα Αν είναι έτσι το κόστος σίγουρα ανεβαίνει αρκετά (εντάξει όταν είπα στην αρχή "ανεξαρτήτου κόστους" εννοούσα να κινηθούμε σε λογικά πλαίσια, το πολύ € 500,00 μη γίνουμε προκλητικοί).
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 13:25
afias Ο/Η afias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Παλαιο Φαληρο
Μoto: R1150GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Δήμος Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη, έχω την εντύπωση (διόρθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος) ότι για να βάλω τη μεταλλική του Adv (σαν τη δική σου) θα πρέπει να αλλάξω και σέλλα Αν είναι έτσι το κόστος σίγουρα ανεβαίνει αρκετά (εντάξει όταν είπα στην αρχή "ανεξαρτήτου κόστους" εννοούσα να κινηθούμε σε λογικά πλαίσια, το πολύ € 500,00 μη γίνουμε προκλητικοί).
Αυτο δεν το γνωριζω για να στο πω. Για τις πλαινες ξερω σιγουρα οτι μπαινουν και σε απλο. Ας απαντησει καποιος που γνωριζει τι χρειαζεται για να μπει το topcase του ADV σε απλο.
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 17:27
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Εισαι ψημμενος για το αλουμινιο απλα ήθελες να το δεις κ γραμμενο για να το πιστεψεις ε?
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 17:38
nivo Ο/Η nivo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!

Απόσπασμα:
δε νομιζω να θελει μετατροπες μπαινει ετσι ...
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 18:08
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αυτο δεν το γνωριζω για να στο πω. Για τις πλαινες ξερω σιγουρα οτι μπαινουν και σε απλο. Ας απαντησει καποιος που γνωριζει τι χρειαζεται για να μπει το topcase του ADV σε απλο.

Πρέπει να βγει η σχάρα του απλού και να μπει του ADVE. Σέλα ως έχει.

Ωχ ! για 1150 θέλεις, ε; Μάλλον και η σχάρα σου κάνει. Αυτό που είπα είναι για τα 1200.

Last edited by forester; 20-01-2012 at 18:10.
Reply With Quote
Παλιό 20-01-2012, 18:13
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Εισαι ψημμενος για το αλουμινιο απλα ήθελες να το δεις κ γραμμενο για να το πιστεψεις ε?
Αααα ρε Χάρη, στο μυαλό μου είσαι
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2012, 22:52
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3

Απόσπασμα:
Έχει βάλει κανείς αυτή http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el
και αν ναι, εντυπώσεις.
Την έχω εγώ και την έβαλα καθαρά γιατί την γούσταρα και γιατί δεν έπεζε με τίποτα να βάλω πίσω ένα μεγάλο μπαούλο!!!Πέρνει μέσα άνετα το κράνος μου (tour-x3) αλλά δεν πέρνει μαζί και το μπουφάν γιατί είναι XXL, δεν ξέρω αν πέρνει κάτι σε ποιό μικρό!!Από θέμα τζόγου δεν έχω κανένα πρόβλημα!!

ΥΓ: Αν την βάλεις και πάρεις την απλή και όχι την S που είναι ανοξίδοτο αλουμίνιο δεν θα μπορείς να βάζεις μέσα χήμα ρούχα γιατί βγάζει χρώμα!!!

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία ή ακόμα και photo χτύπα!!!
Reply With Quote
Παλιό 21-01-2012, 22:56
Senior Member

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R Εμφάνιση μηνυμάτων
Την έχω εγώ και την έβαλα καθαρά γιατί την γούσταρα και γιατί δεν έπεζε με τίποτα να βάλω πίσω ένα μεγάλο μπαούλο!!!Πέρνει μέσα άνετα το κράνος μου (tour-x3) αλλά δεν πέρνει μαζί και το μπουφάν γιατί είναι XXL, δεν ξέρω αν πέρνει κάτι σε ποιό μικρό!!Από θέμα τζόγου δεν έχω κανένα πρόβλημα!!

ΥΓ: Αν την βάλεις και πάρεις την απλή και όχι την S που είναι ανοξίδοτο αλουμίνιο δεν θα μπορείς να βάζεις μέσα χήμα ρούχα γιατί βγάζει χρώμα!!!

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία ή ακόμα και photo χτύπα!!!
Κατατοπιστικότατος!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης