![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ..Και που να δεις σε XR 125 (ειχα, αλλα τελος παντων λες φτηνιαρικο Βραζιλιανικο ειναι..) CB 1300 naked (γνωστου..) κλπ..κλπ.. Αστο.. Πονεμενη ιστορια τα ανακυκλωμενα μεταλλα της HONDA.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...για την ιστορία Βασίλη σε GS το ξεβίδωσα!!
![]() ...και που να το πήγαινε και σε χώματα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Το ειχα και αυτο το μηχανακι. Ενα εχω να πω: Το Transalp ειναι ενα μηχανακι που σαπιζει μονο του. Στο γκαραζ μεσα, με κουκουλα, με βροχη δεν το εβγαζα ποτε (γιατι το φοβομουν, λογο της απαραμμιλης οδηγικης συμπεριφορας που εχει ![]() Υ.Γ Εγω του ειχα βαλει διπλο σταντ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Και να μην αναφερω το και V-strom, που ειχα αμεσως μετα το transalp!!! Πχ στο v-strom ακουμπουσες το χερι σου στο ντεποζιτο, και ως δια... μαγειας, να μια γραντουνια ![]() Ακουμπουσες το τιμονι... αλλη γραντζουνια ![]() Εκλανες και αυτο εκανε γρατζουνιες.... ![]() Φοβερη ποιοτητα στο βαψιμο, και οχι μονο. Δεν θελω να επεκταθω και αλλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Πάντως εγώ το GS το αφήνω καθημερινά στο διπλό! Το πρωί το βάζω μπροστά ανεβαίνω επάνω το κατεβάζω από το σταντ και φεύγω! |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ εχεις honda
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αποκατάσταση side stand 800gs | geod | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 27-01-2012 20:12 |
Stand - Μπαγκαζιέρα | Akyla | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 18-05-2011 13:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ STAND HP2 ENDURO | J-P-HELLAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 02-05-2011 20:42 |
Λειτουργικό Stand | teoo | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 13-06-2010 03:13 |
Εσπασε η βαση του πλαινού stand | Ranger_fou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 18-04-2010 18:38 |