![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ ακόμα ξέρω αν έκανα καλά που δεν πήρα ένα μεταχερισμένο 1150 Adv και να του βάλω ένα τεπόζιτο 41 λιτρων, αντί να δώσω 16.000 η 3.500 συνολικά για καινούργιο 1200 με τα όλα τα έξτρα. Αλλά, μετά από 20 χρόνια μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες, είπα να πάρω καινούργια. Για το 800άρι δεν ξέρω τίποτα. Πόσο καλό είναι, που χάνει, που κερδίζει. Αλλωστε,όπως είχα γράψει και νωρίτερα, δεν βλέπω να αλλάζω μηχανή πριν το 2020, δηλαδή στα 54 μου
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ωραίο είναι φίλος.,., προσωπικά με άρεσε .,., ![]() αν άλλαζα ντεπόζιτο στο GS για μεγαλύτερη αυτονομία θα προτιμούσα της touratech παρα της μαμάς .,.,.του ADV.,.,., κάνε κάτι με το μπλέ φτεράκι μπροστά.,.,όπως επισημάνει και ο φίλος παραπάνω.,.., αααα.,., και αν πηγαινοέρχεσαι Χαλκιδική stand by.,.,, θα έχουμε cool summer ''coffees'' κατα .,.,., Sithonia desert
|
|
|
|||
|
|||
|
εκανα μετατροπη του τεποζιτου απο απλο σε adve.......και το κοστος ειναι πολυ μικροτερο
![]() με 600 ευρω κανεις την μετατροπη και νομιζω οτι ειναι πιο ομορφο αισθητικα....... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
.,.,θα το δώ απο κοντά Μανιακέ μου.,.,, κοι θα σε πώ..,. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() παρε μια ...χωρις τα καγκελα σε 2 εβδομαδες....που θα ειναι κομπλε, θα ανεβασω πως εγινε η μετατροπη παντως τα 33 λιτρα ειναι τρομερη ευκολια.......τωρα σταματαω για βενζινη, οποτε θελω εγω και οχι αυτη ![]() sorry για το spam
|
|
|
|||
|
|||
|
νοτ μπαντ.,.,.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια, προς Θεού, δε θέλω να προσβαλω κανέναν!
Ουτος η άλλος ολα είναι θέμα γουστου στο κάτω κάτω. Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους μια μετατροπή! Καλα έκανε το παλικάρι κ το έβαλε! Εγω σχετικα με την χρησιμότητα είχα κάποιες αμφιβολίες-απορίες αλλα όπως φαίνεται απο τα παραπάνω ποστ απαντηθηκαν με ορθα επιχειρήματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Οπως ισχύει για οτιδήποτε, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Ο,τι αρέσει στον καθένα και βεβαίως, ότι βολεύει τον καθένα.
![]() Ολα αυτά θέλουν χρήματα και οι εποχές δεν ενδείκνυνται για πολλά έξοδα. Αλλιώς τα υπολογίζεις, κι αλλιώς σου έρχονται. Το θέμα είναι να μας αρέσει η μηχανή που καβαλάμε και, κυρίως, να μπορούμε να κάνουμε ταξίδια, ταξιδάκια και ταξιδάρες, αλλά και εκδρομές. Να μπορούμε να ευχαριστηθούμε τη μοτοσικλέτα μας. Οχι να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε με 120 επειδή έχουμε στο μυαλό μας ότι θα κάψει πολλή βενζίνη. Σε λίγο θα μας κάνουν να σηκώνουμε και πανί για να μην κάψουμε πολλή βενζίνη. Να δούμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η μείωση στη τιμή της βενζίνης.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() μου κανεις....... ![]() |
![]() |
|
|