![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας
Εβαλα στο GS 1200, '05 τα πλαϊνά τεπόζιτα βενζίνης της Touratech. Παρουσιάζουν όμως προβλήματα στην τροφοδοσία. Για να τρέξει βενζίνη, πρέπει κάποια στιγμή στη διαδρομή, να ανοίξω τις τάπες για να μπει αέρας, ή να έχω τα ρουμπινέτα μόνιμα στην ένδειξη της ρεζέρβας. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με το θέμα; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρώτ να σε συγχαρώ για το κουράγιο σου να ακουμπήσεις περί τα 1150 γιούργια για να πάρεις τα ντεποζιτάκια. Από ότι έχω διαβάζει, τα πλευρικά τεπόζιτα που πήρες διαθέτουν μια συμβατική αντλία. Όταν ανάψει η ρεζέρβα στο κεντρικό ντεπόζιτο η αντλία αυτή παίρνει ρεύμα και μεταγγίζει τη βενζίνη από τα βοηθητικά ντεπόζιτα στο κεντρικό. Οι τάπες που διαθέτουν τα βοηθητικά πρέπει να μπορεί να επιτρέπει ο άδειασμά τους παίρνοντας αέρα από τις τάπες τους. Για κοίτα λοιπόν εάν οι τάπες τους είναι βουλωμένες για κάποιο λόγο. Το να είναι τα ρουμπινέτα των βοηθητικών στη ρεζέρβα δε βλέπω γιατί θα ήταν πρόβλημα. Θα ήταν στη πράξη πρόβλημα ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(λέω εγώ τώρα με την αποδεδειγμένα περιορισμένη ευφυΐα μου)
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα , φωτογραφίες υπάρχουν ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι αδερφέ βάλε Φωτο να θαυμασουμε
Είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα θα λυθεί |
|
|
|||
|
|||
|
Θα ξαναβάλω μόλις μπορέσω.
|
|
|
|||
|
|||
|
ο λαός παρακαλεί,
φωτό να αναρτηθεί
|
|
|
|||
|
|||
|
Ιδού και οι φωτογραφίες. Φανταστείτε το και με πλαϊνές μαύρες ματ μεταλλικές μπαγκαζιέρες της Trax.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|