![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
κανεις?
μα κανεις εδω μεσα δεν θα ψηφισει στα σιγουρα Τσιπρα που προφανως τα χει απαντημενα τα ερωτηματα αυτα να μας διαφωτησει και μας μια και δεν εχουμε παρει απαντηση και μας ενδιαφερουν αμεσα? εκτος κι αν γκουχου γκουχου....παμε παλι σαν την ΜΑΛΑΜΩ (σορρυ Γιαννακο δανεικη ειναι δεν στην παιρνω! ) στην καλπη μια και μας σπρωχνουν προς τα κει... λεω εγω τωρα...! ![]() ![]() ![]() (και μην θεωρηθει παρακαλω προπαγανδα κατα του Τσιπρα...απλα κουβεντα να γινεται) |
|
|
|||
|
|||
|
Μα πως εκφράζεσαι έτσι!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι εεε??? εγω γιατι νομιζω οτι εχει δικιο?? και οτι ο καθε λαος εχει για κυβερνηση αυτο που του αξιζει?? και τουσ δυο παγκοσμιους πολεμουσ ποιος τουσ ξεκινησε???... η ουγκαντα???
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χώωωωνεεεεεε… στα ρεμάλια Απόσπασμα:
Νάπο. Για μαζέψου. Αγρίεψες εκεί κάτω από τον πλάτανο. Τώρα όσον αφορά το άρθρο των FT, το μυαλό τους και μια Λίρα, ή Ευρώ ή Δραχμή. ![]() Ότι γουστάρουν. Έχουν τρελαθεί οι μάγκες με τους Έλληνες και πάνε να μας διδάξουν Δημοκρατία. Οι Γερμανοί - ΕΜΑΣ. ![]() Μου θυμίζουν τις τράπεζες, που πάνε με απειλές να μαζέψουν αυτά, που τους χρωστάμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ λέω να βγει η Χρυσή Αυγή και αντί να κυνηγάει μετανάστες να κυνηγάει Γερμανούς τουρίστες....
Να κρεμάσουμε και 2-3 στο Σύνταγμα έτσι για παραδειγματισμό... και από κάτω τους να βάλουμε φωτιά και στα GS, αν την γλυτώσουν από την κρεμάλα να καούν ζωντανοί οι ########....που τολμάνε και έρχονται να κάνουν και διακοπές στην Ελλάδα... Τέλος να βγάλουμε και νόμο, όποιο ξενοδοχείο τολμά να φιλοξενήσει Γερμανό πάραυτα θα κοινωνικοποιείτε και θα προσφέρετε σε αφγανούς μετανάστες προς εκμετάλευση και διαμονή....
Last edited by frits; 15-06-2012 at 20:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι πήρε το αυτί μου, ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω ο Νάπο.....
Ο Τσίπρας πήγε να μιλήσει στην Ηπειρο; Ο μπαμπάς του τι δουλειά κάνει; |
|
|
|||
|
|||
|
Πέρα απο τις πολυ όμορφες φατσουλες.....θα ήθελα την γνώμη σου, για το δημοσίευμα και την προτροπή των Γερμανών
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για το δημοσιευμα απλα απαραδεκτο......ωμη παρεμβαση στα εσωτερικα της χωρας με ενα μονον αλλά......η καθε εφημεριδα βλεπει το καθετι απο την δικη της σκοπια, γιαυτο εχω πει, παροτρυνει και ο ιδιος κανω οτι πρεπει να τα διαβαζουμε ΟΛΑ. Εξάλλου και μην ξεχνας οτι και ο ''economist'' πριν τις γαλλικες εκλογες ειχε γραψει οτι ο Φρανσουα Ολαντ ειναι η ''Αχιλλειος πτερνα της ευρωπης'' και ΘΑ ειναι (αν εκλεγει) η καταστροφη της, παροτρυνοντας εμμεσως πλην σαφως τους Γαλλους να ψηφισουν Σαρκοζι. Περασε το στα ψηλα.........το δημοσιευμα εννοω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν νομιζω οτι πρεπει να περναμε στα ψΙλα.......τετοια δημοσιευματα
θα πρεπει να αναλυουμε και να προσπαθουμε να καταλαβουμε τον σκοπο που εχουν....... ![]() |
![]() |
|
|