![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διορθώνω : απίστευτος ο τρόπος που τα λες έσκασα στο γέλιο. Εύγε για αυτά που λες, συμφωνώ με την εν γένη πολιτική τοποθετησή σου. Νασαι καλά να μας τα λες με τον δικό σου μοναδικό τρόπο !!!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα και τι θα βγάλει σαν πόρισμα η επιστροφή της τροικας στην Ελλάδα. Εκεί θα έχουμε πολλά λιποθυμικά επεισόδια ..... Από υπουργούς της κυβέρνησης. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλά τους μισώ για το κακό που κάνανε στον τόπο μου. Δεν έχω το ψυχικό σθένος να βρω έστω και έναν καλό λόγω να πω για αυτά τα Τομάρια. Λυπούμε μόνο για τον εαυτό μου που πίστεψα σε αυτούς και τους υπηρέτησα. Και βέβαια όπου βρεθώ κοντά σε εκκλησία η εικόνισμα εύχομαι πάντα να με βοηθήσει ο Μέγιστος Δικαιοκρίτης και απαλλάξει την Πατρίδα μου από αυτούς. Ανακαλώ ότι προσωπικά σε αφορά και πίστεψε με δεν έχω καμία πρόθεση κριτικής που να σας αφορά. Να είστε καλά.................... |
|
|
|||
|
|||
|
Δηλαδή τώρα που έκανε την επέμβαση ο Σαμαρας δεν θα φοράει γυαλιά ;
![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πολυ ευγενεια επεσε...........
![]() ελα να ανεβουν λιγο οι τονοι....παρακαλω ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πωλείται GS Adventure..... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Και ξανά .... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο χωριό μου ξέρεις τι λένε. Το χάριζαν και αυτός το κοιτούσε στα δόντια. Μα ποιός θα το αγοράσει αυτή την εποχή. Και τι να τα κάνεις τα 1200cc όταν μπορείς με τα μισά πχ. 700cc να φτάσεις και πιο σίγουρα................... |
![]() |
|
|