![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν το βρήκα.
Πάρε ένα Deauville να φχαριστηθείς οδήγηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Εης ξεφυγ!!!!
Με τίποτα λέμε!!! Χωρίς πλάκα, αν άλλαζα μηχανη, θα άλλαζα αυτόματα κ κατηγορία, η μάλλον καλύτερα, είδος μοτοσικλέτας ώστε να πάρω συνειδητά κάτι διαφορετικο κ να να μην μπαίνω κάθε τρεις κ λίγο στο τρυπακι της σύγκρισης με το παλιό μου GS. Πιθανές επιλογές μου; Ducati S2R, KTM superduke, Suzuki SV1000, Augusta brutale, Morini corsaro, άντε κ κανα speed triple. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
sh 300 Honda
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ αν άλλαζα υποχρεωτικά μηχανή ΚΑΙ είδος (γιατί θεωρώ το on-off το κορυφαίο είδος και την GS την κορυφαία του είδους), θα έπαιρνα μια μηχανή που να με κάνει να χαμογελάω. Πιθανά κάτι άχρηστο (όπως κάποιο cafe racer στυλ). Χρήσιμη και με χαμόγελο δεν έχει πολλά μοντέλα. Η GS είναι ένα από αυτά.
Βέβαια ο λόγος που λες ΕΣΥ ότι θα μπορεί να την πούλαγες είναι ότι η GS δεν χρησιμοποιείται αρκετά. Άρα τα μοντέλα που λες είναι άκυρα. Πάλι δεν θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Αν δώσεις το GS πάρε παπί. |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι ρε, το ίδιο λέμε.
Άχρηστα θα μου είναι κ τα αλλα κ για αυτο δεν πουλαω το GS. Θεωρητικά μιλάμε πάντα, θα διαλεγα κάποιο μηχανάκι πιο διασκεδαστικό, χωρίς να κοιτάζω χρηστικοτητα η τίποτα άλλο. Παπι έχω! Με σχαρα μπαγκαζιερα κ αγκιστρακια στις ποδιές για σακούλες σουπερμάρκετ!!! |
|
|
|||
|
|||
ΑΠ' ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ...ALL TIME CLASSIC, ITALIAN STYLE.... (ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ GTS 250..& ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑ....)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Την σκέφτομαι σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού να ουρλιάζει...... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια 1200 RT η 1600 RTL ...ποιότητα .....Έτσι για να γουστάρουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
harley ετσι για πιο σοφιστικε καταστασεις αλλα συναμα και μπρουταλ
|
![]() |
|
|