![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σκέψου ότι, μόνο η μεσαία λάμπα έχει κατανάλωση 55 watt .... Αν ήταν κ το alternator 55 watt, δεν θα έφτανε να φορτίσει τίποτα άλλο ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα watt alternator είναι όπως τα λές, οι GS είχαν 550 watt και οι Adventure 720 watt...τώρα δε πλέον είναι 720 watt και οι 2 μηχανές! |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο το πρωι Νικολα θα κατεβω στην αποθηκη που τα εχω και τα δυο και θα το τσεκαρω
![]() Αλλα μαλλον εχεις δικιο ετσι που εθεσες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πιθανότατα, μιλάς για amper και όχι για watt ...... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ok με πεισατε
![]() ![]() 55w η μεσαια σκαλα, αλλα 55w η μεγαλη, 21w η πισω, περιπου 120w τα θερμαινομενα κτλ κτλ το αθροισμα παει... πολυ ![]() Εχετε απολυτο δικιο. Για αυτο εγω λεω, μηχανολογικα και παλι μηχανολογικα!!! Σημασια εχει οτι το αλλαξα, τωρα αν μου... εφυγαν μερικα νουμερακια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο σχολείο ο boxer θα έγραφε τιμωρία 55 φορές τα watt του δυναμό και ο λεον θα μετατρεπόταν κατευθείαν σε λαικό αρχηγό, επιμελητη, απουσιολόγο ο syan γραμματέας ο gemara και πάει λέγοντας!
: ) Last edited by kostas-patra; 11-01-2010 at 12:45. Λόγος: έτσι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Τα νουμερα που θυμομουν απο τα δυναμο καλα τα θυμομουν, αλλα δεν ηταν... Watt ![]() ![]() ![]() ![]() Και για να με διορθωσω και εγω, αλλα και παραλληλα να ξανασυμφωνησω μαζι σας λεω: -Το παλιο δυναμο ειναι της DENSO με 550 Watt και 40 Αmper, ενω το -Καινουργιο ειναι της BOSCH με 720 Watt και 55 Amper. Μαλιστα οποιος θελει μπορει να τοποθετησει δυναμο της DENSO με 720 Watt και 60 Amper. (Αυτο το συγκεκριμενο κανει μονο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντως παιδια αφου διαβασα με πολυ προσοχη το πολυ χρησιμο post σας και επειδη και εμενα κανει ενα τακ τακ τακ κατα την εκκινηση μονο, μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα και αυτο R1200GS Starter Noise - ::. UKGSer.com .::
συμπεραινοντας οτι ισως ειναι η μπαταρια αλλα και ισως χρειαζεται και λιγο λαδακι το γραναζι της μιζας! |
![]() |
|
|