![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σε όλους ,
τον τελευταιο καιρο και επειδη δεν κινω συχνα την μηχανη λογω χειμωνα, ειχα παρατηρησει μια πτωση στην δυναμη της μπαταριας. πηρα εναν φορτιστη και προσπαθω στα τακτα χρονικα διαστηματα να την φορτιζω. σημερα ομως πηγα να την βαλω μπροστα αλλα η μηχανη δεν επαιρνε και ακουγοταν ενας θορυβος στην περιοχη που ειναι η μιζα, τακ,τακ,τακ για οσο διαστημα πατουσα το κουμπι για να παρει μπροστα. τι ειναι ? μιζα ή μπαταρία ? ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Μπαταρία είναι.!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στανταρ μπαταρια φιλε!
... η ακινησία και το κρυο την αποδυναμώνει πολυ γρηγορα !...αυτο το φαινομενο ακομα δεν μπορεσα να το εξηγησω με τα GS !...ενα μηνα να το αφησεις το χειμωνα ....και ζοριζεται πολυ να παρει!...δυστυχώς ! |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι οτι μια φορα την εβδομαδα θα φορτιζα την μπαταρια ή θα πηγαινα μια βολτα για να φορτισει.δεν θα επερεπε να το κανει αυτο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δες και εδώ. http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BE%C...2-odyssey.html |
|
|||
|
|||
![]()
μπαταρια .. δεν εχει δυναμη ... το τακ τακ ειναι απο το ρελε της μιζας .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ακριβως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και για να συμπληρωσω,
οι GS (οι απλες και οχι οι ADV), μεχρι και του '08 αν δεν κανω λαθος, ειχαν 40Watt δυναμο και μετα αρχισαν να βαζουν δυναμο με 55Watt οπως ειχαν και εχουν ολες οι ADV. Απο εκει ξεκινα το ολο προβλημα που σε συνδιασμο με μια εργοστασιακη χριστουγεννιατικη μπαταρια, ερχεται και δενει το σκηνικο ![]() Αυτος ηταν και ο λογος που αλλαξα το δυναμο της μηχανης μου με δυναμο απο ADV ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την βοήθεια και για το αγχος που μου έφυγε απο τις απαντήσεις σας (φοβόμουν μήπως ήταν μίζα).
Πριν 2 μήνες που πήρα τον φορτιστή δεν άκουσα τον φίλο Γιάννη (απο το γνωστό e-shop στην Πάτρα) που μου προτεινε να πάρω odyssey αντι για φορτιστή. Η φόρτιση γινόταν απο τον αναπτήρα φίλε frits αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Απο δευτέρα πάω για μπαταρία. thanks |
![]() |
|
|