![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Everybody Upppppp!!!!
c u there! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο πρώτος επέστρεψε... όχι από τη Σερβία... από την Ιτέα...
![]() Απόλαυση η Έλλη, αλλά και το ροζάκι το νέο μπουφανάκι του teo, γάντι του πήγαινε! ![]() Βασίλη, χάρηκα που κάναμε μαζί αυτή τη βόλτα, θα κάνουμε κι άλλες με το καλό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολις γυρισα και εγω ηταν ολα τελεια Στρατουλη βολτουλα θα ξαναπαμε οπωσδηποτε την επομενη οποτε κατσει και με πολυ στριψιμο για να το ευχαριστηθουμε.ευχαριστω πολυ για την ευχαριστη μερα, την υπεροχη βολτα και τα ωραια στριψιματα!Τεο ωραια η βολτα να βαλεις λαστιχα γιατι ειναι φαγωμενα και Σαραγεβο δεν θα σε βγαλουν να πας!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πίσω και γω..
Όλα καλά.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ...εφτασα κ εγω... ποιον να πρωτοευχαριστησω;;;!!!! Τι απιστευτη παρεα;;;!!! κ το Πασχα αυτο θα το κανουμε 5 μερες αδιαλειπτα;;;!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρηκα που σας γνώρισα παιδια και ευχαριστώ για την ωραια βόλτα!Ολα ηταν άψογα
![]() ![]() ![]() Πάνος V Strom μπλε |
|
|||
|
|||
![]() Ενα μικρό βιντεάκι λίγο πρίν την Ιτέα !!!
Μπροστά για λίγο έχω τον ΚΑS και στο 1:30 βλέπω από τον καθρέπτη τον Πάνο Magelano !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία βόλτα .Μπράβο σε όλους .Ευχαριστώ τα παιδιά που θα ταξιδέψουν Σαράγεβο , μια και μας δεχθήκαν στην πρώτη γνωριμία τους .Αν τους τα κάναμε σαλάτα δεν πειράζει .
Φοβερό ντύσιμο ο ΤΕΟ . ![]() Γέλασα τελευταίος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πίσω κι εγώ όλα καλά
Βρε παιδιά μήπως πήρε το μάτι σας κανένα LT στο δρόμο ; |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρεψαμε!!!! ολα καλα!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Matala Reunion Festival 2011 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 09-06-2011 16:45 |