![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() παρασκευη 27/4/2012 στις σερρες σε λιγο ξεκιναμε για το τουρ μας και ο καιρος δείχνει να θελει λιιιιιιιιγο να μας την σπασει, αλλα εμεις ξερουμε οτι δεν πρόκειται.... ![]() ![]() ![]() Κορνήλιος στην {μεση} και γ@μω τα παιδια ![]() ![]() ![]() ![]() να εισαι καλα φιλαρακι και χάρηκα πολυ που σε γνώρισα το σπιτι μου ειναι ανοιχτό και οποτε θες μην διστάσεις!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μιχαλης {mikearmy} φιλαρακι χάρηκα που σε γνώρισα αλλα ειμαι ασυγχωρητος ξεχασα να σου αφήσω τον χάρτη που μου εδωκες........ ![]() ![]() μου στελνεις πμ να μου πεις πως να στον στειλω ![]() χάρηκα που σε συνάντησα!!!! ![]() ΧΜΜΜΜΜΜΜ θα τα πουμε ποιο κατω για την φατσα αυτην.....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ και τα σύνορα οσονούπω ![]() ![]() ![]() border!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλό ταξίδι θα τα ξαναπουμε! ![]() Απόσπασμα:
οταν κατεβω κατω θα τα πουμε! Καλη ξεκουραση! ![]() Καλη ξεκουραση σε ολο το ΤΕΑΜ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνω στο καλο μας εκοψες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χμμμμμ...Βλεπω ξεκινησε το ανεβασμα των ντοκουμεντων!!!!!
Μην αργειτε....ΒΑΛΤΕ ΠΡΑΜΑ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευτυχής με τας συζύγους του!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλως ορισαμε στην BG!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ο δρομος προς την Σοφια αλλα μετα απο καμια 80 χιλιομετρα στο χωριο simitri θα κανουμε δεξια προς bancko....!! ![]() το στοιχείο μου {γερανος} ![]() ![]() ![]() τις Γιωτας της εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση η βενζίνα που ήθελε να το εχει και σε φώτο!!! 2,62 λεβα..... περιπου 1,ευρο+30!!! ![]() δρομος καλος αλλα πολυ στενος μια λουρίδα ανα κατεύθυνση....!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ο καγκουριξ nivo να ξεμουδιαση το πισινουλη του!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παω για υπνο το πρωι εχει αρμπαΪτ αυριο οι αλλες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ολα τα λεφτα !!!...."νεος"πολλα υποσχομενος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως ξέρεις από πού είναι;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() δε νομιζω να μαθουμε ποτε την αληθεια !!!
![]() |
![]() |
|
|