![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
... οντως 25χιλιαδες???...εννοεις φιλε και εχουν ακομα προφιλακι?...σε μενα τα πλαινα του μπροστινο ηταν εκτος ηδη απ τις 10χιλιαδες... ξερω οτι παιζει και η ποιοτητα της ασφαλτου αλλα μου φαινονται πολλα τα 25. τελικα εχει και ενα πλεονεκτημα η τσουλιθρα των μεγαλοπολεων ...οικονομια στα λαστιχα!
![]() ....κατι αλλο εγω παρατηρησα οτι στο conti το μπροστινο φαγωθηκε πολυ πιο γρηγορα απ το πισω .....συνεβει και σε καποιον αλλο φιλο αυτο το φαινομενο? ... και τελικα τα Dunlop Roadsmart τα χει βαλει καποιος στο GS να αναφερει την γνωμη του σε Ελληνικο τερεν ...γιατι εγω που τα χω μολις μερικες εβδομαδες καθε φορα με εκπλησουν ακομα περισσοτερο προς το καλυτερο!..φανταστικο λαστιχο για ασφαλτινη χρηση! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() προσεχε αδερφε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() νομιζω οτι δεν σε εκπλησει το dunlop,αλλα το gs ![]() ![]() οτι λαστιχο και να του εχω βαλει,το gs ειναι τρενο....... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάγκες ειλικρινά ευχαριστώ όσους απάντησαν και με αυτόν τον τρόπο με βοήθησαν στην επιλογή μου...Πιστεύω πως σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο θέμα που άνοιξα τα Conti είναι η καλύτερη επιλογή για μένα...Τελικά λέω να καταλήξω εκεί που οι περισσότεροι προτείνατε...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω τα anakee 2 ,αριστα στα νερα αλλα και στο στεγνο.Καλο πλαγιασμα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και όμως παίδες το λάστιχο έχει ακόμα 3000 να κάνει...το έδειξα κ σε μερικά παιδιά χθές στο καφέ και είχε ακόμα...μέχρι κ ο λαστιχάς που βάζω τα χωμάτινα μου το είπε....βέβαια όπως κ είπα εδώ και 2000 χλμ βλέπω μια διαφορά στο κράτημα στα βρόχινα κομμάτια....αλλά άλλες 3000χλμ τα έχει ακόμα στο νερό έτσι μου είπανε και στο μαγαζί...!!!
Πάντως μίλησα κ με παιδιά κ μοθ είπανε ότι αλλάζουν τα δικά τους κα΄θε 10000 χλμ...το βρίσκω υπερβολικό να τρώγεται έτσι εύκολα το λάστιχο..αστειευόμενος μάλιστα τους είπα να μου τα δίνουν εμένα ![]() ![]() Μάλλον κρατάνε γτ το λάστιχο μου είπανε φθείρετε πάρα πολύ στα ταξίδια στις υωηλές ταχύτητες, πράγμα που εγώ στο ταξίδι δεν το κάνω ...βάζω έκτη κ 100χ.ω!! Πάντως είναι για αλλαγή.... Α να τονίσω ότι υπάρχει και παιδί στη παρέα που τα είχε κρατήσει 35000 χλμ ![]() ![]() Last edited by italos; 25-03-2010 at 15:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() σε πολυ καλες τιμες και εξυπηρετηση.. ![]() (παρε και τον νικολα-ιταλο μαζι) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα οικολογικά ελαστικά από τη Pirelli στη Γενεύη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 1 | 09-03-2010 20:00 |