GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-03-2010, 13:34
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Pirelli -Condinental-Metzeller-Michellen?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ τρελέ μου έχω τα Conti πάνω.....δεν είμαι κ ο πιο συνετός οδηγός...μετά απο 25000 χιλ. το λαστιχο κρατάει ακόμα να βγάλω το καλοκαίρι....όχι βέβαια όπως και πρίν.....μετά τα 20000 είδα διαφορά στο κράτημα.....Έχω κάνει όμως και πολύ χώμα με τα λάστιχα αυτά και τα έχω ταλαιπωρήσει αρκετά...Πιστεύω ένας συνετός οδηγός που δεν πάει κ χώμα σαν κ σένα υα μείνει απόλυτα ικανοπιημένος...μιλάμε για τρομερά κρατήματα σε στεγνό κ βρεγμένο οδόστρωμα!!!

Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και τηα βάλω το ίδο ξανά!!!

Για μένα αν μένει κάποιος ικανοποιημένος αρκετά απο ένα λκάστιχο...δεν χρειάζεται να πειραματίζεται ...βάζει το ίδιο και δεν ψάχνεται για κάτι άλλο!
25000;;;;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2010, 13:48
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Smile Απάντηση: Pirelli -Condinental-Metzeller-Michellen?

... οντως 25χιλιαδες???...εννοεις φιλε και εχουν ακομα προφιλακι?...σε μενα τα πλαινα του μπροστινο ηταν εκτος ηδη απ τις 10χιλιαδες... ξερω οτι παιζει και η ποιοτητα της ασφαλτου αλλα μου φαινονται πολλα τα 25. τελικα εχει και ενα πλεονεκτημα η τσουλιθρα των μεγαλοπολεων ...οικονομια στα λαστιχα!

....κατι αλλο εγω παρατηρησα οτι στο conti το μπροστινο φαγωθηκε πολυ πιο γρηγορα απ το πισω .....συνεβει και σε καποιον αλλο φιλο αυτο το φαινομενο?

... και τελικα τα Dunlop Roadsmart τα χει βαλει καποιος στο GS να αναφερει την γνωμη του σε Ελληνικο τερεν ...γιατι εγω που τα χω μολις μερικες εβδομαδες καθε φορα με εκπλησουν ακομα περισσοτερο προς το καλυτερο!..φανταστικο λαστιχο για ασφαλτινη χρηση!
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2010, 13:52
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ τρελέ μου έχω τα Conti πάνω.....δεν είμαι κ ο πιο συνετός οδηγός...μετά απο 25000 χιλ. το λαστιχο κρατάει ακόμα να βγάλω το καλοκαίρι....όχι βέβαια όπως και πρίν.....μετά τα 20000 είδα διαφορά στο κράτημα.....Έχω κάνει όμως και πολύ χώμα με τα λάστιχα αυτά και τα έχω ταλαιπωρήσει αρκετά...Πιστεύω ένας συνετός οδηγός που δεν πάει κ χώμα σαν κ σένα υα μείνει απόλυτα ικανοπιημένος...μιλάμε για τρομερά κρατήματα σε στεγνό κ βρεγμένο οδόστρωμα!!!

Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και τηα βάλω το ίδο ξανά!!!

Για μένα αν μένει κάποιος ικανοποιημένος αρκετά απο ένα λκάστιχο...δεν χρειάζεται να πειραματίζεται ...βάζει το ίδιο και δεν ψάχνεται για κάτι άλλο!
25000?
προσεχε αδερφε!
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2010, 14:10
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
... οντως 25χιλιαδες???...εννοεις φιλε και εχουν ακομα προφιλακι?...σε μενα τα πλαινα του μπροστινο ηταν εκτος ηδη απ τις 10χιλιαδες... ξερω οτι παιζει και η ποιοτητα της ασφαλτου αλλα μου φαινονται πολλα τα 25. τελικα εχει και ενα πλεονεκτημα η τσουλιθρα των μεγαλοπολεων ...οικονομια στα λαστιχα!

....κατι αλλο εγω παρατηρησα οτι στο conti το μπροστινο φαγωθηκε πολυ πιο γρηγορα απ το πισω .....συνεβει και σε καποιον αλλο φιλο αυτο το φαινομενο?

... και τελικα τα Dunlop Roadsmart τα χει βαλει καποιος στο GS να αναφερει την γνωμη του σε Ελληνικο τερεν ...γιατι εγω που τα χω μολις μερικες εβδομαδες καθε φορα με εκπλησουν ακομα περισσοτερο προς το καλυτερο!..φανταστικο λαστιχο για ασφαλτινη χρηση!
μετα απο 5 αλλαγες διαφορων εταιρειων,παντα το πρωτο φαγωνεται πιο γρηγορα
νομιζω οτι δεν σε εκπλησει το dunlop,αλλα το gs
οτι λαστιχο και να του εχω βαλει,το gs ειναι τρενο.......
Reply With Quote
Παλιό 24-03-2010, 15:02
Blackstaf Ο/Η Blackstaf βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: GS1200 (09)

Μάγκες ειλικρινά ευχαριστώ όσους απάντησαν και με αυτόν τον τρόπο με βοήθησαν στην επιλογή μου...Πιστεύω πως σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο θέμα που άνοιξα τα Conti είναι η καλύτερη επιλογή για μένα...Τελικά λέω να καταλήξω εκεί που οι περισσότεροι προτείνατε... Αν έχει κανένας υπόψη του που μπορώ να τα πάρω σε καλύτερη τιμή ας μου το πει...Ευχαριστώ...
Reply With Quote
Παλιό 25-03-2010, 11:36
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων

Γιάννη, πλάκα με κάνεις;Τι νόμισες, οι δρόμοι απάνω συγκρίνονται με τους δρόμους εδώ κάτω;Επάνω ό,τι και να βάλεις κρατάει.Εδώ θέλουμε παπά και ευχέλαιο μην κάτσει η στραβή
Reply With Quote
Παλιό 25-03-2010, 14:38
John1150 Ο/Η John1150 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1150GS 2000 , HONDA PCX 125 2012

Εγω εχω τα anakee 2 ,αριστα στα νερα αλλα και στο στεγνο.Καλο πλαγιασμα.
Reply With Quote
Παλιό 25-03-2010, 15:07
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
μετα απο 5 αλλαγες διαφορων εταιρειων,παντα το πρωτο φαγωνεται πιο γρηγορα
νομιζω οτι δεν σε εκπλησει το dunlop,αλλα το gs
οτι λαστιχο και να του εχω βαλει,το gs ειναι τρενο.......
Reply With Quote
Παλιό 25-03-2010, 15:11
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Και όμως παίδες το λάστιχο έχει ακόμα 3000 να κάνει...το έδειξα κ σε μερικά παιδιά χθές στο καφέ και είχε ακόμα...μέχρι κ ο λαστιχάς που βάζω τα χωμάτινα μου το είπε....βέβαια όπως κ είπα εδώ και 2000 χλμ βλέπω μια διαφορά στο κράτημα στα βρόχινα κομμάτια....αλλά άλλες 3000χλμ τα έχει ακόμα στο νερό έτσι μου είπανε και στο μαγαζί...!!!

Πάντως μίλησα κ με παιδιά κ μοθ είπανε ότι αλλάζουν τα δικά τους κα΄θε 10000 χλμ...το βρίσκω υπερβολικό να τρώγεται έτσι εύκολα το λάστιχο..αστειευόμενος μάλιστα τους είπα να μου τα δίνουν εμένα

Μάλλον κρατάνε γτ το λάστιχο μου είπανε φθείρετε πάρα πολύ στα ταξίδια στις υωηλές ταχύτητες, πράγμα που εγώ στο ταξίδι δεν το κάνω ...βάζω έκτη κ 100χ.ω!!

Πάντως είναι για αλλαγή....

Α να τονίσω ότι υπάρχει και παιδί στη παρέα που τα είχε κρατήσει 35000 χλμ...δεν είναι μούφα....δικός μας είναι εδώ ο αθεόφοβος!!!

Last edited by italos; 25-03-2010 at 15:14.
Reply With Quote
Παλιό 25-03-2010, 15:14
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Blackstaf Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάγκες ειλικρινά ευχαριστώ όσους απάντησαν και με αυτόν τον τρόπο με βοήθησαν στην επιλογή μου...Πιστεύω πως σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο θέμα που άνοιξα τα Conti είναι η καλύτερη επιλογή για μένα...Τελικά λέω να καταλήξω εκεί που οι περισσότεροι προτείνατε... Αν έχει κανένας υπόψη του που μπορώ να τα πάρω σε καλύτερη τιμή ας μου το πει...Ευχαριστώ...
τρεχει ομαδικη αγορα ελαστικων στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ....
σε πολυ καλες τιμες και εξυπηρετηση..
(παρε και τον νικολα-ιταλο μαζι)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης