![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kώστα απο τη μικρη μου εμπερία στα ταξίδια στην ευρώπη....θα έλεγα δεν χρειάζεται καθόλου οργάνωση μιας και πας παντού με μια ταυτότηα....απλά να έχεις βγάλει ένα σχετικά αρχικό πλάνο διαδρομής.....άσε που οι κεντροευρωπαίοι είναι τόσο τυχεροί που είναι όλοι δίπλα μεταξύ τους.....καλή διάθεση υέλει και υα περάσεις καλά!!! Ούτε καν gps δεν θες.....όλα στα δείχνουν οι πινακίδες....ένα καλό χαρτη καλή παρέα και όλα έρχονται!!! Μπράβο και πάλι στη τρελό παρέα και ελπίζω να ξαναβρεθούμε πάλι κάπου φέτος να πιούμε τις μπύρες μας...όπως το καλοκαίρι στο chamonix!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τι να πώ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές!!! Περιττό να σας πω ότι καταστράφηκε η υπόλοιπη εργασιακή μέρα μου και κάθομαι και χαζεύω τις φωτογραφίες σας με τα σχόλια σας με ένα ονειροπαρμένο ύφος στο πρόσωπό μου και με κρυφό χαζογελάκι..
![]() Και πάλι μπράβο σας και χαιρόμαστε και εμείς μέσα από τις δικές εμπειρίες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο πολύ ωραιες φωτο και τρομερή εκδρομή
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλα πολλα μπραβο για το ταξιδι,την παρουσιαση και τις πανεμορφες φωτο.
Το ιδιο περιπου ταξιδακι οργανωνω και γω μαζι μ`εναν κολλητο και ανυπομονω για την μερα που θα φορτωσω την μπεμπα μου,θα μπω στο καραβι και θα ξεφυγω απο ολα.Πραγματικα απιστευτο συναισθημα.Και παλι μπραβο παιδια.Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχουμε ολοι μας. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Κωστή υπολόγισε αύριο πόσο χρόνο θα κάνεις να ετοιμαστείς για ένα μέρος που έχεις ξαναπάει (Θεσσαλονίκη) και απλά πολλαπλασίασέ το επί 1200!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() επειδη ευρωπη εχω παει 6-7 φορες,εχω ζησει και 11 μηνες γερμανοελβετικα συνορα(reutllingen),νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολα τα θεματα εκει εξω ![]() ![]() ![]() ![]() αλλος βεβαια μπορει να οργανωνεται για να ερθει και στον καφε στο ζαππειο.... ![]() ![]() ![]() ειναι σιγουρα και θεμα χαρακτηρα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε μέρη που δεν έχουμε ξαναπάει, είναι χαζό να πηγαίνουμε στα τυφλά, να ταλαιπωρούμαστε σε ανεύρεση στέγης, χρόνους, σε διάφορες άλλες συνθήκες, έγγραφα και εμβόλια όπου χρειάζονται, (ιδίως όταν υπάρχει μεγάλη παρέα) και όταν επιστρέψουμε να μας πουν π.χ. ......''είδες το νέο μουσείο της BMW στον δίπλα δρόμο??!!!).
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιες φωτογραφιες!! Το καλοκαιρι ερχεται...!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι Ελβετικές αρχές συνέλαβαν τον Ρομάν Πολάνσκι | soter3gm | Κόσμος | 3 | 06-10-2009 01:02 |