![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vtheo;159082]Φίλε αν η μηχανή σου ήταν μέσα λυμένη 40 μέρες και είχες την ίδια αντιμετώπιση ποια θα ήταν τα συναισθήματα σου τώρα;[/QUOTE]
Δεν ξερω για τον φιλο Κωστα,,,,αλλα εγω θα ειχα μανουριασει πολυ ασχημα----και για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη---τα λιγα χιλιαδες ευροπουλα που δινουμε παραπανω--υποτιθεται οτι θα εχουμε και καλυτερη και επαγγελματικοτερη αντιπετωπιση απο τις αντιπροσωπειες...και οχι ενα after sales support για ,,,,,τα μπαζα........ μην τρελαθουμε.....πληρωνουμε πληρωνουμε πληρωνουμε.....ε ναι λοιπον κυριοι....ΘΕΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ουπς, βλέπω ότι το πράγμα παραχόντρυνε.
Επειδή, εγώ είμαι αυτός που ξεκίνησε το θέμα, να πω μερικά διευκρινιστικά πράγματα:
H BMW έχει ένα πρόβλημα παράδοσης με ένα ανταλλακτικό που έχει υψηλά ποσοστά παθογένειας. Οκ. συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν σου λέει όμως, περίμενε 2 μήνες να το πάρεις, ουσιαστικά μεταβιβάζει το πρόβλημα της, στον πελάτη. Και αυτό είναι ανέντιμο. Θα μπορούσε να κάνει 1000 πράγματα ώστε το δικό της πρόβλημα να μην μεταβιβαστεί στον δικό της πελάτη. Παραθέτω μερικά:
Σε καμμία περίπτωση δεν κρύβομαι πίσω από ένα ψευδώνυμο σε ένα forum. Ζάης Θεόδωρος
zais@ath.forthnet.gr |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε ενα φορουμ με 2500 μελη ειναι πολυ φυσιολογικο να υπαρχουν διαφορετικοι χαρακτηρες και διαφορετικες αντιδρασεις,πανω σε διαφορα θεματα.....
![]() ![]() δεν νομιζω οτι σε αυτο το χωρο κρινεται η αξιοπρεπεια μας και ο πατριοτισμος μας..... ![]() στο συγκεκριμενο θεμα με την αναρτηση,η BMW εχει κανει γκελα.......τι να κανουμε ο ιδιος ο παναγιωτοπουλος,μετα απο κουβεντα μας,μου ειπε ποσο ασχημα νοιωθει με αυτο το προβλημα,που βεβαια δεν ειναι στο χερι του να λυθει φιλε κωστα μην τρελλαινεσαι τοσο ευκολα με αυτα που διαβαζεις...... και νομιζω οτι δεν ειναι και ο λογος να μην ξαναγραψεις.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα σ'ολους..
teo είναι εύκολο να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία που να φαίνεται σε ποιο σημείο παρουσιάστηκε το πρόβλημα? Επίσης υπάρχει κάποιο νεώτερο σχετικά με το κιτ επιδιόρθωσης που περιμενουμε για το φισάκι της πίσω ανάρτησης (ESA) που σπάει και το επιδιορθώνουμε "προσωρινά" με μαύρη σιλικόνη? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με έχει ρίξει απίστευτα το όλο θέμα. Το μόνο που θέλω είναι να έρθει επιτέλους, να περαστεί και να ξεχάσω το όλο θέμα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι να σου ευχυθώ ολόψυχα να μη σου τύχει... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λοιπόν, είχαμε μείνει Δευτέρα 10/5/2010, όπου είχαμε ανακαλύψει ότι η ανάρτηση είναι στις κεντρικές αποθήκες της BMW στον Ασπρόπυργο. Μέχρι σήμερα, Τετάρτη 12/5/2010, η ανάρτηση δεν είχε φτάσει από τον Ασπρόπυργο στον Γέρακα. ![]() Τελικά, σήμερα Τετάρτη 12/5/2010 και ώρα 17:00, έλαβα ένα τηλέφωνο από το κινητό του Κώστα, ο οποίος μου είπε ότι με παίρνει από τον Ασπρόπυργο, έχει την ανάρτηση στα χέρια του και να περάσω αύριο Πέμπτη 13/10/2010 από το Γέρακα, να μου την περάσουν. Αν δεν του την κλέψουν το βράδυ, αύριο θα έχω φτιάξει την μηχανή μου αφού προηγουμένως έχουν περάσει 43 ημέρες χωρίς ανάρτηση |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό φίλε! καλές διαδρομές πιά και καλό καλοκαίρι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά.
Τι ετοιμάζει η τριμελής lately? |
|
|||
|
|||
![]() Η ανάρτηση περάστηκε. Όλα καλά
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 08:36 |
GS-800 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ | ENtouristas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 07-04-2010 19:29 |
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ | Brink | Ελλάδα | 5 | 23-03-2010 08:45 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ESA | kleon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-01-2010 20:15 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 21:10 |