Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gpar
|
1) Διαβαζοντας ολα τα παραπανω μονο απογοητευση και λυπη μπορω να νιωσω για ανθρωπους που πισω απο ψευδωνυμα κρινουν και κατακρινουν ανθρωπους χωρις να εχουν την ελαχιστη αξιοπρεπεια που τους αρμοζει,χωρις να γνωριζουν γεγονοτα και καταστασεις
2) ειναι η τελευταια φορα που θα γραψω στο forum γιατι βαρεθηκα πλεον να διαβαζω κατοχους BMW να εξηταρονται βριζοντας το μηχανακι τους , την εταιρια τους και τους ελληνες .
3)ειμαι κατοχος bmw και περηφανος για αυτο .εχω παει ταξιδια που με αλλες μηχανες δεν θα το φανταζομουν .
4) ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας ( ελληναρας ) και οχι γερμανος.
5) πραγματικα βαρεθηκα την νοοτροπια που λεει οτι θελω την πιο καλη αντιπροσωπια που παραλληλα να ειναι και η πιο φθηνη και που αν μου κανουν καμμια μα,,,,,κια εγω θα τους γραψω στο forum αρα θα πρεπει να με φοβουνται και λιγο και αν γουσταρω το φτιαχνω και μονος μου το μηχανακι γιατι αυτοι ειναι λαμογια και μου τρωνε τα λεφτα μου αλλα αμα χαλασει το μηχανακι φταιει η bmw και με τα μηχανακια που βγαζει και ο ελληνας που δεν ειναι σαν τον σωστο γερμανο και που γιατι να παω μια ωραια βολτα με τη μηχανη μου και να γουσταρω ,με φτιαχνει καλυτερα να κατσω στο ιnternet και να κραζω τον κοσμο ,αυτους που εχουν το ιδιο μηχανακι με εμενα ,την εταιρια και οτι φοραει σηματακι BMW
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
kostas850gs@yahoo.gr
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ....