Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros
Την μηχανή αγόρασα με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού(πλήν CD player,μόνο προεγκατάσταση ) τον Νοέμβριο 2009 στο ποσό των 18000 Ε από Βαγ...
με 300Ε έβαλα CD player (όχι μαμά).
Σαφώς συμφωνώ ότι ο καθένας πουλάει όσο νομίζει,(όπως και αγοράζει),αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε 2 άλλα φόρουμ το πουλάει ο ιδιοκτήτης(και μέλος μας) και εδώ ο Φίλος.

|
Απόσπασμα:
Άπρεπα σχόλια δεν έκανε κανένας,απλά όταν κάποιος πουλάει κάτι σε φόρουμ που είναι λαλίστατος με 5000+ μημύματα δεν κατανοώ γιατί απαξιεί να γράψει ακόμα ένα ώστε να ξέρουμε ποιανού είναι η μοτο και να μη ψαχνόμαστε...

|
Απόσπασμα:
Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου,αλλά σκέψου ότι την αγγελία διαβάζουν και άλλοι ανενημέρωτοι συμφορουμίτες που θα πρέπει να ξέρουν ότι η μηχανή δεν κοστίζει πλέον 21500€ και ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ οπότε έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη (η μοτο είναι και μακρυά βλέπεις).Πέραν τούτου μπορείς να διαπιστώσεις σχεδόν σε όλες τις αγγελίες μου (ειδικά για το κράνος σύστεμ 5) υπήρξαν σχόλια για τη τιμή και το σημερινό κόστος του κράνους και μάλιστα μερικά λάθος.Δεν αντέδρασα με πικρόχολα σχολιαγιαυτό και σεβάστηκα τη γνώμη του κάθε φίλου.Δεν μπορείς δε να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρομαι για τη μηχανή καθόσον φίλος μου παρακολουθεί την αγγελία για να εκδηλώσει ενδιαφέρον όταν το κρίνει σκόπιμο.Εάν δεν κατάλαβε κάποιος το λόγο παρέμβασής μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Πάντα φιλικά εύχομαι να γίνει μιά συναλλαγή ευχάριστη και για τα 2 μέρη.

|
Απολογούμαι τότε, γιατί σε κανένα από τα 2 πρώτα ποστ σου δεν αντιλήφθηκα την πρόθεσή σου και το ότι ψαχνόσουν για να αγοράσεις την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.
Ούτε αντιλήφθηκα ότι μέσα από το ποστ του chgouras ανέλαβες να ενημερώσεις τους ανενημέρωτους συμφορουμίτες που δεν βλέπουν οτι είναι "χαρτί" η μηχανή, και πιθανόν να προβούν στην αγορά ενός RT χωρίς να γνωρίζουν την τιμή αντιπροσωπείας. Δεν γνωρίζουν δε, ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ, παρ' όλο που ο ίδιος λες ότι "απαξιεί".
Ούτε αντιλήφθηκα ότι με τα 2 πρώτα ποστ σου, πρόθεση είχες να αυξήσεις την εμπιστοσύνη των ανενημέρωτων συμφορουμιτών στο πωλητή, παρόλο που ο ίδιος δεν επικαλέστηκε κάτι τέτοιο.
Ούτε αντιλήφθηκα ότι ενεργείς εκ μέρους φίλου σου που ξεκάθαρα αναγράφεις στο 3ο ποστ. Με το σκεπτικό το δικό σου τότε, γιατί απαξιεί ο Ενδιαφερόμενος και ρωτάει ο Φίλος;;;
Τέλος, ειλικρινώς δεν αντιλήφθηκα το λόγο της παρέμβασής σου, παρά μόνο διάβασα τα γραφόμενά σου, απολογούμαι και ασφαλώς δεν ζητώ να κάνεις τίποτε γι αυτό.