![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά έχοντας μαγαζί στα Εξάρχεια εδώ και 12 χρόνια θεωρώ ότι κάποιοι τα παραλέτε λίγο, δεν λέω ότι είναι εκκλησία αλλά όχι και "ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ" αν μη τι άλλο έχω το δικαίωμα να το πω. |
|
|||
|
|||
![]()
Όλες οι γνώμες δεκτές.Αλλοίμονο
![]() Εγώ θα πω αυτό: Και για να κλέισω.Το θέλουμε ή όχι, η μένάνδρου, τα εξάρχεια, η ομόνια, η κουμουνδούρου, είναι όπως παλιά η τρούμπα. Μέχρι να καθαριστούνε όπως η τρούμπα, εγώ το παιδί μου δεν θα το έστελνα να μείνει εκεί.Εγώ το παιδί μου.Άλλος το στέλνει και σε κοινόβιο.ΑΛΛΟΣ Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μένεις στο Μενιδι,για αυτο σου φαινετε καλα στα Εξαρχεια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα περάσω από Σεπτέμβρη για την μπύρα.ΟΚ;;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
ΟΚ !!!! Όχι σκέτη όμως !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η λύση είναι μία... ένα διαμερισματάκι σε προάστειο για πιό χαλαρά και "ποιότητα ζωής" και για τις μετακινήσεις της παίρνεις ένα Χ-Challenge ή F650GS με τα αντίστοιχα κράνη,μπουφάν κτλ...!!!
![]() Πέραν της πλάκας πάντως τα εξάρχεια άν αντέχεις την σούπερ-ρύπανση του αέρα απο την κυκλοφορία είναι απο τις κλασσικές (και παρεξηγημένες) γειτονιές της Αθήνας. Θέλει λίγη τύχη βέβαια να σου κάτσει καλή γειτονιά/πολυκατοικία (αναφορικά με "γείτονες"). Πάντως πάρτης και μια μάσκα αερίων, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα φέτος το χειμώνα θα της χρειαστεί μάλλον! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() οχι αλλα ετοιμος ειμαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() παει...χαλασαν και τα εξαρχεια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά έπεσες στο τσουβάλι...
![]() Υ.Γ. Θα μας σκίσει ο Χάρης όταν δει το θέμα του σε αυτά τα χάλια.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 16-11-2009 23:56 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 18:14 |
Τα φώτα σας | petkostas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 24-09-2009 15:14 |
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 01:05 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |