![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα μπορουσα να γραψω ενα ακομα σεντονι πανω στην παραπανω παρατηρηση σου, υπεραμυνομενος των γραπτων μου, αλλα δεν θα το κανω διοτι θα σε στενοχωρησω και στενοχωροντας σε σου ''σπαει'' το στομαχι και δεν το θελω!!! Οποταν δηλωνω ενα ''δεκτον'' και προχωρώ παρακατω!! |
|
|
|||
|
|||
|
για όποιον θέλει να διαβασει μιά ανάλυση των δηλώσεων Γιούνκερ.
προφανώς υπάρχουν κι άλλες από διαφορετική οπτική γωνία... Ελλάδα, το βολικό θύμα της Ευρωζώνης (ή, τι δε μας είπε ο κ. Γιούνκερ) | ANTI WEBLOG |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τωρα αυτο μας το λες σοβαρα? οτι πουν οι τηλεοράσεις δηλαδή? οπως τοσα και τοσα που μας εχουν πει κατα καιρους για βγενοπουλο κ.λ.π! ας οψεται το διαφημιστικο πακετο και τα κρατικα κονδυλια.... γιατι να διαχωρίσω τον έντυπο απο τον ηλεκτρονικο τυπο ? ή ότι μας συμφέρει? αλλα δυστηχως οπου υπάρχει καπνος υπάρχει και φωτιά |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Oχιιιιιιιιιιι!!! Οτι που οι εφημεριδες!!!! λες και άλλοι δημοσιογραφοι δουλευουν στα μεν και άλλοι στα δε!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να σου απαντησω λιγο και σε αυτό φίλε γιωργο. για το πρώτο,κανεις λαθος.μπορεί να έφυγα και για άλλη χωρα,αλλα συνεχίζω την πρωτογενή μου παραγωγή σε γάλα και κρεας εδώ και μάλιστα με περισσότερο προιον για φέτος. και στην περισυνή σαιζόν,αλλά και φέτος(ελπιζω) να ειμαι στην πεντάδα των πιο 'καθαρων" απο μικροβιολογικα φορτια ,μοναδων στην παραγωγή. παραγω, για να βγει ενα πιστοποιημενο προιον.η φετα που τρως. + ότι κάτι τόνοι κρέατος που παράγουμε, περνουν χιλια μυρια κυματα για να βγαλουν ποσοσοστό όλοι οι υπόλοιποι. απο τον φορτηγατζή μέχρι τον ψιλικατζή πωλητή η ερωτηση μου είναι,πες μου τι προσφέρεις εσυ αυτην την στιγμή στην πατριδα,αλλά και οι υπόλοιποι. χειροπιαστό όμως... τόσο χειροπιαστό,όσο η σακούλα που πήρες πριν απο λιγο απο το μπακαλικο της γειτονιάς..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν εισαι ο πρωτος που φευγει ουτε ο τελευταιος!! Και ως ενα βαθμο καλα κανετε. Η μοναδικη μου ενσταση ειναι οτι οι Ελληνες εγκαταλειπουν το πλοιο στα δυσκολα αντι να μεινουν πανω του μπας και το σωσουν!! κι αν δεν σωνεται πεθαινουν μαζι του!! Η ταν ¨η επι τας....ετσι το λενε! Εγω τουλαχιστον αυτο κανω μιας και απεχθανομαι τα βολεματα ακομα και αν αφορουν εμενα! Θα μπορουσα την επ[ομενη της απολυσης μου να βρισκομαι στην Αγγλια στο εκει Ναυτιλιακο λομπι (ειμαι αγγλος υπηκοος και με ισχυρες διασυνδεσεις στο Διπλωματικο Σωμα λογω πατερα) αλαλ δεν το κουναω απο την Ελλαδα!! Παντα παω στα δυσκολα παλευοντας και οχι στα ευκολα και τα βολεψιαρικα...... κι επιπλεον (ισως ειμαι και βλακας) δεν κοιταω ποτε μονον τον εαυτον μου!!!! Απόσπασμα:
Επιπλεον και για οσα χρονια δουλευα (30) πληρωνα τον φορο μου κανονικα και δεν κοιτουσα πως θα ξεφυγω!!! Last edited by GeorgeP; 11-10-2010 at 16:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω νομιζω οτι ο καθενας μας κανει την επαγγελματικη του επιλογη και δεν ειναι δικαιο και σωστο να τον κρινουμε...
![]() εμεις δεν ζηταμε απο τις μεγαλες πολυεθνικες να επενδυσουν στην ελλαδα,με ολα τα καλα τους και τα κακα τους;;; ετσι ακριβως βλεπουν και οι χωρες των βαλκανιων εμας.......θελουν να επενδυουμε στις χωρες τους,γιατι τα οφελη τους ειναι τεραστια.... ![]() ασε που το σπαμαραμε το θεμα.... ![]() ![]() για τα λαμογια τους πολιτικους μιλαμε![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε έχεις δίκιο. Γι αυτό και εγώ προσέχω και δεν σπαμάρω ποτέ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή το συγκεκριμένο thread το ξεκίνησα εγώ, δεν τόκανα για να "αρπαχτούμε" μεταξύ μας, αλλά για να δούμε για άλλη μια φορά οτι οι κυβερνώντες, ανεξαρτήτως χρώματος εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ήξεραν τα χάλια της χώρας αντί να παλέψουν έβγαζαν το σκασμό.
Όλα τα άλλα είναι απλά κόλπα για να χωνέψουμε το ΔΝΤ και να μην τους αρπάξουμε με τις πέτρες (αν και ποτέ δεν είναι αργά! ).Ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον Δημοσίων, επαρχία εναντίον κέντρου, αγρότες εναντίον αστών, παραγωγικές τάξεις εναντίον εργαζόμενων σε άλλους κλάδους κλπ. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι και όλοι μαζί θα πάμε στον πάτο αν δεν βάλουμε ένα χεράκι ο καθένας από το πόστο του να διορθώσει μερικά στραβά. (και δεν χρειάζεται να μας πουν οι άλλοι ποιά είναι τα στραβά στη δουλειά του καθενός μας, τα ξέρουμε πολύ καλά!) Last edited by Carduelis; 11-10-2010 at 18:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Οπαδός είναι αυτός που ακολουθεί μια κίνηση η μία ιδεολογία.Εμείς τις περισσότερες φορές το συνδιάζουμε με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες μας.Αντε λοιπόν να αλλάξεις την γνώμη ενός ολυμπιακού πχ και να του πείς ότι ο προπονητής της ομάδας κάνει μ@λακίες και η ομάδα πάει κατά διαόλου.Εχω δεί πορωμένους οπαδούς να προσβάλουν συνομιλητές τους γιατί τους είπαν κάτι για την ομάδα τους .Ολοι θα το έχεται δεί φαντάζομαι.
Κάπως έτσι δυστυχώς πολλοί σκέφτονται και για την πολιτική .Η ¨οπαδική¨ σκέψη αν μπορουμε να την πουμε έτσι ,κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί σε καμμία περίπτωση να δεχθεί κάτι που να είναι αντίθετο προς το κόμμα που υποστηρίζει με αποτέλεσμα να υπάρχουν προσβολές και πολλες φορές τσακωμοί . Ο οπαδός λοιπόν ενός κόμματος πάντα θα το υποστηρίζει όσα επιχειρήματα και να του φέρεις για το αντίθετο η θα εκνευριστεί και θα σε προσβάλει αν τα λεγόμενα σου είναι απαξιωτικά γιά την παράταξη που υποστηρίζει. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε χώρα με τα προβλήματά της | Carduelis | Υγεία | 0 | 14-02-2010 22:58 |
| Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 15:56 |