![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά δεν το πιστεύω. Κάνει το forum συνάντηση και ΔΕΝ δουλεύω!
(Commandos, αυτό με την Τετάρτη βράδυ πρέπει να το ξαναδούμε. Υπάρχουν κι άλλες μέρες της εβδομάδος...)Οπότε, πρώτα ο Θεός, θα είμαι κι εγώ εκεί να σας γνωρίσω. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα έρθει και η Ιφιγένεια μιλήσαμε στο τηλέφωνο οπότε tattoo διπλός
|
|
|
|||
|
|||
|
Περνάτε απίστευτα κ σας χαίρομαι! Γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση! Να γιατί GsForum!
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μεσα και εγω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα σουβλάκια δεν είναι κίνητρο.... Κ μόνο η παρέα σας είναι Μ Ε Γ Α Λ Ο Κ Ι Ν Η Τ Ρ Ο ! Μόνο που αύριο μας έχει καλέσει ο συμφορουμίτης scorpio στην οικία του γιά ψήσιμο, λόγω ονομαστικών εορτών συζύγου κ γιού! Σε κάποια από τις επόμενες μαζώξεις σας όμως θα τα καταφέρω... ![]() Jefe |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Να περάσετε όμορφα παίδες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Να 'σαι καλά Στράτο. . . Και για 'σεις καλά θα περάσετε, για μία ακόμη φορά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το άφησα ως το τέλος, αλλά δυστυχώς λόγω εργασίας δε θα μπορέσω να έρθω.
Να περάσετε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλά και Νίκο, χρόνια πολλά πάλι και καλά κεράσματα!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφές στη Θεσσαλονίκη 17-11-10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 20-11-2010 00:54 |
| Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 10-11-10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 12-11-2010 12:23 |
| Καφές Θεσσαλονίκη 3-11-2010 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 79 | 05-11-2010 13:17 |
| Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27/10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 28-10-2010 00:38 |
| Καφές στη Θεσσαλονίκη | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 110 | 18-10-2010 13:29 |