![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Aπό το ίδιο μας το Forum...
GS Forum > Συχνές ερωτήσεις > Board FAQ( ![]() Moderators and Administrators What are moderators and administrators? Moderators oversee specific forums. They generally have the ability to edit and delete posts, move threads, and perform other actions. Becoming a moderator for a specific forum is usually rewarded to users who are particularly helpful and knowledgeable in the subject of the forum they are moderating. Administrators are the people who have overall control of everything that happens on the board. They oversee how the board is styled, what forums to create and how to organize them, what information to require from members and who to appoint as moderators. Όποιος χρειάζεται μετάφραση, να το γράψει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως προείπα, το θέμα ξεκαθαρίστηκε με την τοποθέτηση του Δημήτρη(Arkas), κ από ότι φάνηκε, ικανοποίησε τους περίεργους! Όπως είπες κι εσύ πρίν Παναγιώτη, τέλος καλό όλα καλά! Αφού λοιπόν συμφωνούμε πώς δεν υπάρχει πλέον λόγος να υπάρχει το συγκεκριμένο νήμα, θα παρακαλούσα τους admin να το κλειδώσουν. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μία όμορφη παρέα λοιπόν! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα κάποιοι ταράζουν τα νερά και την ηρεμία μας, μόνο προσέξτε το μέγεθος του κύματος...μην έχουμε τσουνάμι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας παρακαλώ, μπορούμε να μην συνεχίσουμε να γράφουμε στο συγκεκριμένο thread???
Jefe Last edited by Jefe; 09-12-2010 at 16:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω εντυπωσιαστεί για έναν και μόνο λόγο.Και αυτός είναι ότι ενώ έχω διαβάσει προσεκτικά και τα προηγούμενα αλλά και το παρόν ακόμα δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει και τον λόγο της τεταμένης ατμόσφαιρας.Δεν πάτε καμιά βόλτα με τις μηχανές σας να ξελαμπικάρετε λέω εγώ .
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[
Απόσπασμα:
Εγώ πιστεύω ότι το thread θα κλείσει από μόνο του, όπως όλα τα άλλα, όταν ικανοποιηθούν όλες οι απορίες. Πήγαινε εσύ τώρα να επιβάλεις να κλείσει το thread από το όμορφο ταξίδι σου στο Nordcap. Άλλωστε από ότι είδαμε και στην προηγούμενη προσπάθεια να κλειδώσει / κλείσει το θέμα από άλλο thread, αυτό δεν έγινε δυνατό. Αλλιώς δεν θα έγραφαν ακόμη. Άλλωστε δεν βλέπω και κάτι κακό, όταν κάποιος δεν γνωρίζει κάτι να ρωτάει να μάθει. Σε αυτήν την αρχή στηρίζεται άλλωστε όλο το forum. Γίνεται λοιπόν η ερώτηση και βγαίνουν κάποιοι και απαντούν. Ότι ξέρουν. Όπως γίνεται σε όλα τα threads. Η ειρωνεία όμως ποτέ δεν υπήρξε καλός σύμβουλος. Μία άλλη ερώτηση βέβαια θα ήταν γιατί να υπάρξει η ειρωνεία. Αλλά τώρα έρχονται χιόνια – Χριστούγεννα, ας συνεχίσουμε λοιπόν να περνάμε ωραία. Last edited by Jefe; 09-12-2010 at 16:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
υποθέτω οτι ο Jefe το λέει αυτό γιατί: ανοίγει ένα thread για τους μοδερατόρες και απαντιέται και κλείνει κι όλα καλα.... και μετά ανοίγουνε ''οι ηγούμενοι'' για τον ίδιο λόγο (αν κάνω λάθος να με συγχωρέσετε)... και μετά ανοίγει παράλληλα ''η πρόταση'' για τον ίδιο λόγο (αν κάνω λάθος να με συγχωρέσετε)... αν είναι όντως έτσι ποιος ο λόγος να μασάς την ίδια καραμέλα με διαφορετικούς τρόπους ??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μια καλη προταση | boxerakias57 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 03-09-2010 21:09 |
προταση για βολτα 10-5-2009 | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 09-05-2009 09:33 |