![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι είναι αναξιοπρεπές δηλαδή? Αναξιοπρέπεια και αλητεία είναι όταν πήγα σε ένα κατάστημα στις εκπτώσεις και μου πούλησε ένα παντελόνι στην τιμή πριν από τις εκπτώσεις και στο λέω επειδή το τσέκαρα. Αναξιοπρέπεια και αλητεία ήταν όταν δεν εγχείριζαν τον πατέρα μου αν δεν έβρισκα 3 εκ. δραχμές. Αναξιοπρεπές είναι όταν δεν μου δίνουν απόδειξη και κλέβουν το σύστημα οι έμποροι και πολλά άλλα. Και ναι βάση των αναγκών μας κάνουμε το οτιδήποτε θεωρούμε εμείς αξιοπρεπές, οτιδήποτε που θα δώσει φαί στα παιδιά μας και θα πληρώσει λογαριασμούς, ώστε να μη μας κυνηγάει κανείς, καμιά εισπρακτική εταιρία και καμία τράπεζα για να μην έχουμε να λέμε και μετά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι ανάγκη να τους αφήσεις να σε ληστέψουν με τα ληστρικά τους επιτόκια? Καλά κάνεις και τους αργείς αναλόγως την όρεξη που έχεις, είναι δε φοβερά αυτά που τους λες, αυτά που σκαρφίζεσαι για να δικαιολογηθείς έχει πολύ πλάκα. Ποιός θα γελάσει τελευταίος αναρωτιέμαι ![]() Δώσε ένα παράδειγμα για να ξέρουμε ποιά δουλειά θεωρείς εσύ αξιοπρεπή ώστε όταν πεινάσεις θα τη βρεις άμεσα επειδή θα έχεις χρόνο. Θα πεινάς και θα έχεις την πολυτέλεια να βρεις την αξιοπρεπή δουλειά σε ένα κράτος που καταρρέει. Απ΄έξω είναι στη σειρά μας περιμένουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστότατη! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οσο για της 3 ημερες που με εβαλαν στον τιρεσια αμα θες να βρο το ποστ πριν 2 χρωνια να δεις που πηγα να πλακοσο τον τραπεζικο οταν του ζητησα τον λογο και μου ειπε οτι << εδω δεν κανουμε μαθηματα διατραπεζικων συναλαγων να ησασταν ενταξει στης υποχρεοσεις σας κυριε>> |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Hekima;272830]
Απόσπασμα:
Εγώ προσωπικά εάν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα με βρεί ο οποιοσδήποτε απέναντι του... Ολοι είμαστε ίσοι κάτω από την ομπρέλα του FORUM, είτε έχει 250CC είτε 1600 GT, είτε τραπεζικός, είτε έμπορος είτε νεκροθάφτης... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ.... Εχουμε πεί άλλωστε πολλάκις, ότι είμαστε μια ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, με κοινό παρανομαστή τον μοτοσυκλετισμό... Οποιος θέλει να προσωποποιήσει τα προσωπικά του προβλήματα ή βιώματα και να "επιτίθετε" σε άλλα μελή, μάλλον είναι σε λάθος κατεύθυνση... Φυσικά εννοείτε ότι πέρα από την αγάπη μας, για τον μοτοσυκλετισμό, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή, που δεν είναι κακό να τα συζητάμε....!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΊΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΕΊΤΕ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ...!!! ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.... Ετσι για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους.... Αργύρης... |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Hekima;272830]
Απόσπασμα:
Ωπα βάστα λίγο.Τώρα που το ξαναδιαβάζω πιθανόν να έχει υπονοούμενο εναντίον του saki .Σε καμία περίπτωση το διατύπωσα μάλλον λάθος. Εγώ τα έχω με τις εισπρακτικές και τα αφεντικά των τραπεζών που εκχωρησαν ουσιαστικά τα χρέη των δανειοληπτών σε εταιρείες απρόσωπες.Κάποτε πήγαινες στην τραπεζά σου και την εβρισκες την άκρη.Τώρα έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ και το μόνο που κάνουν είναι να πιάσουν οικονομικούς στόχους με κάθε τίμημα.Αυτό ήθελα να πώ πρίν και όχι κάτι άλλο για τον εργαζόμενο saki. Γράψε λάθος συνάδελφε δεν ήθελα να σε προσβάλω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ARGI;272907]
Απόσπασμα:
Σεβασμός στον άνθρωπος δεν είναι μόνο στην οδηγική συμπεριφορά Αργύρη μου, σεβασμός στον άνθρωπο είναι να τον κοιτάς στα μάτια αλλά να ξέρεις ότι το δικό σου βλέμμα πρώτα είναι καθάριο και η δική σου ψυχή λαμπερή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παλι οταν εγραψα την ιστορια μου ειπα οτι αν θελουν μπορουν να με ενημερωσουν για την υποθεση μου αλλα οχι να μου ζητουν προσωπικα στοιχεια απο το τηλεφωνο. Το αν χρωσταω ή δεν χρωσταω το ξερω παρα πολυ καλα και ειμαι αρκετα υπευθυνος για να αναλαβω τις ευθυνες των λαθων μου. Εγω ξαναλεω οτι κολλαω στην απαιτηση τους να πω δηλωσω τα προσωπικα μου στοιχεια απο το τηλεφωνο.
Οσον αφορα το ειδος της εργασιας που κανουν δεν εχει τιποτα το μεμπτο ειδικα την εποχη που ζουμε! Και γι' αυτο ποτε δεν τους βριζω ή δεν τους μιλαω ασχημα. Μπορει να ειμαι λιγο τυπικος και αυστηρος, αλλα παντα ευγενικος. Στην αναγκη και σκουπιδιαρης θα γινομουν αν χρειαζοταν να θρεψω την οικογενεια μου. Οι καιροι για καρεκλες και χαϊλικια περασαν. Καιρος για εργασια. Και τελος παντων "αφηστε τα μίση και πιαστε το Daines-ι" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=diomiles;272912]
Απόσπασμα:
Άλλος κρατάει και το καρπούζι και το μαχαίρι. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και οι ρουφιάνοι στην κατοχή που έβαζαν την κουκούλα και έδιναν κόσμο είχαν τις δικαιολογίες τους. Υπάρχουν διαδικασίες που προβλέπουν τι πρέπει να γίνει αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, δέσμευση περιουσίας, κατάσχεση κ.ά. Το να σε πέρνουν τηλέφωνο και να σε πιέζουν ψυχολογικά απλά είναι απαράδεκτο και τίποτα δεν νομιμοποιεί αυτούς που το κάνουν. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι ευχάριστα νέα απ' την Eurobank .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 13 | 12-07-2010 16:36 |
Επίκαιρο οσο ποτε..... | jarhead | Ελλάδα | 26 | 17-06-2010 08:33 |
Στην τραπεζα... | georgekostas | Ανέκδοτα | 10 | 29-10-2009 23:40 |
καλως σας βρηκα ξανα | konstantinos | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 18:57 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 01-06-2009 23:37 |