GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-12-2010, 11:24
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Aυτό ακριβώς ήθελα να γράψω στον φίλο μου τον Ιταλό, δεν μπορεί με βάση τις ανάγκες μας να κάνουμε οτιδήποτε, υπάρχει και η αξιοπρέπεια.
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι...
Γνωρίζεις τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά τους?
Τι είναι αναξιοπρεπές δηλαδή?
Αναξιοπρέπεια και αλητεία είναι όταν πήγα σε ένα κατάστημα στις εκπτώσεις και μου πούλησε ένα παντελόνι στην τιμή πριν από τις εκπτώσεις και στο λέω επειδή το τσέκαρα. Αναξιοπρέπεια και αλητεία ήταν όταν δεν εγχείριζαν τον πατέρα μου αν δεν έβρισκα 3 εκ. δραχμές. Αναξιοπρεπές είναι όταν δεν μου δίνουν απόδειξη και κλέβουν το σύστημα οι έμποροι και πολλά άλλα.
Και ναι βάση των αναγκών μας κάνουμε το οτιδήποτε θεωρούμε εμείς αξιοπρεπές, οτιδήποτε που θα δώσει φαί στα παιδιά μας και θα πληρώσει λογαριασμούς, ώστε να μη μας κυνηγάει κανείς, καμιά εισπρακτική εταιρία και καμία τράπεζα για να μην έχουμε να λέμε και μετά.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 11:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν οι ελληνικες τραπεζες ακολουθησουν τον νομο και αρουν τους ορους που εχουν κριθει καταχρηστικοι, και παψουν τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων καταναλωτικης πιστης, να εχουν την απαιτηση να ειμαστε αψογοι απεναντι τους.
εγω οταν εχω ορεξη αργω επιτηδες την καρτα.ανηκω πλεον στους δυσκολους πελατες και με παιρνουν προισταμενοι!!
οταν δεν αρνουμαι να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι τους λεω οτι εχω καινουρια γκομενα, εχω να δωσω σε μια φιλη για εκτρωση, τα εφαγα στα μπουζουκια-καζινο-ιπποδρομο, πηρα τηλεοραση, ειμαι κρατουμενος και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
πλακα εχουν..
και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια.
Ευχαριστω
Απλώς μη πάρεις δάνειο τόσο δύσκολο είναι?
Είναι ανάγκη να τους αφήσεις να σε ληστέψουν με τα ληστρικά τους επιτόκια?
Καλά κάνεις και τους αργείς αναλόγως την όρεξη που έχεις, είναι δε φοβερά αυτά που τους λες, αυτά που σκαρφίζεσαι για να δικαιολογηθείς έχει πολύ πλάκα. Ποιός θα γελάσει τελευταίος αναρωτιέμαι

Δώσε ένα παράδειγμα για να ξέρουμε ποιά δουλειά θεωρείς εσύ αξιοπρεπή ώστε όταν πεινάσεις θα τη βρεις άμεσα επειδή θα έχεις χρόνο. Θα πεινάς και θα έχεις την πολυτέλεια να βρεις την αξιοπρεπή δουλειά σε ένα κράτος που καταρρέει. Απ΄έξω είναι στη σειρά μας περιμένουν
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:08
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Αναξιοπρέπεια και αλητεία είναι όταν πήγα σε ένα κατάστημα στις εκπτώσεις και μου πούλησε ένα παντελόνι στην τιμή πριν από τις εκπτώσεις και στο λέω επειδή το τσέκαρα. Αναξιοπρέπεια και αλητεία ήταν όταν δεν εγχείριζαν τον πατέρα μου αν δεν έβρισκα 3 εκ. δραχμές. Αναξιοπρεπές είναι όταν δεν μου δίνουν απόδειξη και κλέβουν το σύστημα οι έμποροι και πολλά άλλα.
Και ναι βάση των αναγκών μας κάνουμε το οτιδήποτε θεωρούμε εμείς αξιοπρεπές, οτιδήποτε που θα δώσει φαί στα παιδιά μας και θα πληρώσει λογαριασμούς, ώστε να μη μας κυνηγάει κανείς, καμιά εισπρακτική εταιρία και καμία τράπεζα για να μην έχουμε να λέμε και μετά.

Σωστότατη!

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:25
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Nα κάνω λιγάκι το δικηγορό του διαβόλου.....

Πρώτα απο όλα να μιλήσω για τις εισπρακτικές εταιρείες...να ξέρετε ότι εκεί δουλεύουν παιδιά με πτυχία και βαρβάτα μάλιστα.......για ψοροδίφραγκα που πιστέψτε καμμία όρεξη δεν έχουνε να παίρνουνε το καθένα απο εμάς να του πρίζουν τα π@π@ρια.....τις γραμμές τους τις παρακολουθούνε και αν δεν κάνουν τις συστάσεις που βλέπουνε στη φόρμα μπροστά τους κινδυνεύουνε με απόλυση....ΠΟΤΕ μην ΞΕΧΝΑΤΕ ότι είναι συνάνθρωποι ποου κάνουν μια δουλεία που έχουν αναγκαστεί και δεν θέλουνε...με την υπόσχεση ότι μια μέρα θα τους πάρουνε κανονικούς υπάλληλου στη τράπεζα.....οπότε αυτοί οι ταλαίπωροι δεν φταίνε σε τπτ!!!

Γιαγιά αρκούδα στη περιπτωσή σου δεν φταίει η τράπεζα και συγνώμη που στου λέω.....Αφού είχες συνεννοηθεί με τον προμηθεθτή σου να περιμένει αυτός γτ πήγε και την κατέθεσε???? Η τράπεζα αγόρασε μια ακάλυπτη επιταγ΄ξ και θέλει τα λευτά της πίσω...και άκρω δικαιολογημένα....Ναι συμφωνώ με τους άγραφους νόμους της αγοράς....αλλά όταν η τράπεζα δίνει τα ωραία της λευτάκια τα θέλει και πίσω......Οπότε ο προμηθευτής σου έκανε την λαλακία κια φοβούμενος ότι δεν θα πκηρωυεί απο εσένα πήγε την κατέθεσε και λέει ας κόψουνε το λαιμό τους.....και ουσιαστικά αυτός σε κρέμασε και σε πήρε στο ¨κυωήγι" η τράπεζα.....

Όλα αυτά στα λέω γτ είμαι τραπεζικός και τα ξέρω πως παίζουνε....

Αμφισβητώ 10000% τον τειρεσία για 2-3 μέρες οφειλής....

Τουλάχιστον στη τράπεζα που εργάζομαι εγώ.....για να βάλουν κάποιον στο τειρεσία πρέπει να χρωστάει minimum 6 δόσεις....οπότε δεν πιστεύω ότι η Πειραιώς για τόσο μικρό ποσό και για 2-3 μέρες σε έβαλε τειρεσία.....Αν το έκανε είναι απαράδεκτο και ίσως πράνομο.....!!!

Απλά θέλω να πώ ότι μην τα χρεώνουμε όλα στις τράπεζες οι οποίες έχουνε κάνει τεράστια λάθη που αν θέλετε τα συζητάμε σε άλλο τοοπικ....

Η ουσία των τραπεζών είναι μια....

Δίνει τα ωραία της λευτάκια και θέλει να τα πάρει πίσω με τους όρους που όλοι υπογράφουμε....όταν αυτό δεν γίνεται....πρέπει να κινηθεί διαφορετικά!!!Γτ μας φαίνεται παράλογο αυτό????

Στην περιπτωσή σου συγκεκριμένα η τράπεζα έχει μια "ακλάλυπτη" επιταγή δικιά σου την οποία την πλήρωσε σε κάποιον......δεν την νοιάζει αν εσένα σου χρωστάνε...δεν την νοιάζει αν περιμένεις να πάρεις λευτά....για αυτούς και πολύ σωστά....έκοψες μια επιταγή την οποία δεν φρόντισες να έχεις χρήματα να την καλύψεις.......δεν καταλαβαίνω γτ είναι λάθος η τράπεζα.....

Το μοναδικό λάθος που δεν τους βγαίνει σε καλό...είναι που έχουν δώσει σε εταιρείες τέτοιου τύπου το δικαίωμα να ενοχλούνε τον κόσμο κτλ κτλ κτλ......

Μην ξεχνάμε ποτέ όμως φιλαράκια ότι πίσω απο αυτήν την τηλεφωνική γραμμή βρίσκεται ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που δεν του αρέσει αυτό που κάνει....και το κάνει για να ζήσει ίσα ίσα.....!!!

Έκανα λίγο το δικηγόρο του διαβόλου και στα λέω εγώ που είμαι τραπεζικός και λέω ότι οι τράπεζες έχουνε κάνει τεράστια λάθη...τα οποία σιγά σιγά και με νομοθεσίες δεν τα συνεχίζουνε!!!!

Μέγα λάθος θα το ξαναπώ στην περιπτωσή σου γιαγιά αρκούδα ήταν που πήγε ο προμηθευτής να την καταθέσει...και δεν περίμενε πρώτα να την καλύψεις....και μάλιστα ενώ τον είχες ενημερώσει.....
ο προμυθευτης μου ειχε βαλει πλαφον την επιταγη . εστιλε επιστολη στην τραπεζα να κρατηθη για 5 ηλερες και η κολοτραπεζα προσπαθουσε να την εισπραξει.... οποτε δεν φτεει ο προμυθευτησ μου.
οσο για της 3 ημερες που με εβαλαν στον τιρεσια αμα θες να βρο το ποστ πριν 2 χρωνια να δεις που πηγα να πλακοσο τον τραπεζικο οταν του ζητησα τον λογο και μου ειπε οτι << εδω δεν κανουμε μαθηματα διατραπεζικων συναλαγων να ησασταν ενταξει στης υποχρεοσεις σας κυριε>>
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:37
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

[quote=Hekima;272830]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων

Βρε παιδιά ας σεβαστούμε τις δουλειές του καθενός και κυρίως τον άνθρωπο, δηλαδή το ότι είναι κάποιος τραπεζικός ή έμπορος ή υπάλληλος κάπου αλλού, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλάζει το μέσα του? Αλλάζει η μηχανή που έχει? Μήπως τελικά εδώ δεν μαζευτήκαμε για τις μηχανές τα ταξίδια και τις εμπειρίες μας αλλά για να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου? Τι προσπαθούμε να κάνουμε δεν έχω καταλάβει να βγάλουμε το μένος μας για κάτι που μας έχει συμβεί στο παρελθόν σε κάποιον συμφορουμίτη? Και μετά επειδή τον ταπώσαμε λύσαμε τα προβλήματα μας ή γενικά τα είπαμε στο σύστημα επειδή τα είπαμε σε κάποιον υπάλληλο του? Και ' γω είχα προβλήματα με κάποιον έμπορο και το είδος που μου πούλησε αλλά δεν τα έχω με τους εμπόρους του φόρουμ, δεν τους θεωρώ κλέφτες και απατεώνες επειδή ήταν ο ένας. Με γιατρούς τα΄χω που με εκμεταλεύτηκαν σε μεγάλη ανάγκη και μου τ΄αρπαξαν χοντρά, αλλά όχι με τους γιατρούς του φόρουμ, με δασκάλους που ήταν άδικοι στα παιδιά μου κτλ κτλ. Σε όλους αυτούς δεν με πήγε κανείς με το ζόρι για όλα είχα τις επιλογές μου μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Το ότι δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα δεν ευθύνεται κανείς παρά μόνο εγώ μη ζητάμε ευθύνες από κανέναν άλλο ενήλικες είμαστε. Πριν να διαβούμε τις πόρτες να ξέρουμε υπεύθυνα τι πάμε να κάνουμε.
Σοφία μου, σαφέστατα τέτοιες πολιτικές δεν ταιριάζουν στο FORUM μας, δηλ. του στυλ, πες μου τι δουλειά κάνεις ή τι μηχανή καβαλάς, για να σου πω εάν θα "κάνουμε" παρέα...
Εγώ προσωπικά εάν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα με βρεί ο οποιοσδήποτε απέναντι του... Ολοι είμαστε ίσοι κάτω από την ομπρέλα του FORUM, είτε έχει 250CC είτε 1600 GT, είτε τραπεζικός, είτε έμπορος είτε νεκροθάφτης... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ....

Εχουμε πεί άλλωστε πολλάκις, ότι είμαστε μια ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, με κοινό παρανομαστή τον μοτοσυκλετισμό...
Οποιος θέλει να προσωποποιήσει τα προσωπικά του προβλήματα ή βιώματα και να "επιτίθετε" σε άλλα μελή, μάλλον είναι σε λάθος κατεύθυνση...
Φυσικά εννοείτε ότι πέρα από την αγάπη μας, για τον μοτοσυκλετισμό, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή, που δεν είναι κακό να τα συζητάμε....!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΊΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΕΊΤΕ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ...!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Ετσι για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους....

Αργύρης...
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:45
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

[quote=Hekima;272830]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων

Βρε παιδιά ας σεβαστούμε τις δουλειές του καθενός και κυρίως τον άνθρωπο, δηλαδή το ότι είναι κάποιος τραπεζικός ή έμπορος ή υπάλληλος κάπου αλλού, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλάζει το μέσα του? Αλλάζει η μηχανή που έχει? Μήπως τελικά εδώ δεν μαζευτήκαμε για τις μηχανές τα ταξίδια και τις εμπειρίες μας αλλά για να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου? Τι προσπαθούμε να κάνουμε δεν έχω καταλάβει να βγάλουμε το μένος μας για κάτι που μας έχει συμβεί στο παρελθόν σε κάποιον συμφορουμίτη? Και μετά επειδή τον ταπώσαμε λύσαμε τα προβλήματα μας ή γενικά τα είπαμε στο σύστημα επειδή τα είπαμε σε κάποιον υπάλληλο του? Και ' γω είχα προβλήματα με κάποιον έμπορο και το είδος που μου πούλησε αλλά δεν τα έχω με τους εμπόρους του φόρουμ, δεν τους θεωρώ κλέφτες και απατεώνες επειδή ήταν ο ένας. Με γιατρούς τα΄χω που με εκμεταλεύτηκαν σε μεγάλη ανάγκη και μου τ΄αρπαξαν χοντρά, αλλά όχι με τους γιατρούς του φόρουμ, με δασκάλους που ήταν άδικοι στα παιδιά μου κτλ κτλ. Σε όλους αυτούς δεν με πήγε κανείς με το ζόρι για όλα είχα τις επιλογές μου μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Το ότι δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα δεν ευθύνεται κανείς παρά μόνο εγώ μη ζητάμε ευθύνες από κανέναν άλλο ενήλικες είμαστε. Πριν να διαβούμε τις πόρτες να ξέρουμε υπεύθυνα τι πάμε να κάνουμε.
.
Ωπα βάστα λίγο.Τώρα που το ξαναδιαβάζω πιθανόν να έχει υπονοούμενο εναντίον του saki .Σε καμία περίπτωση το διατύπωσα μάλλον λάθος.
Εγώ τα έχω με τις εισπρακτικές και τα αφεντικά των τραπεζών που εκχωρησαν ουσιαστικά τα χρέη των δανειοληπτών σε εταιρείες απρόσωπες.Κάποτε πήγαινες στην τραπεζά σου και την εβρισκες την άκρη.Τώρα έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ και το μόνο που κάνουν είναι να πιάσουν οικονομικούς στόχους με κάθε τίμημα.Αυτό ήθελα να πώ πρίν και όχι κάτι άλλο για τον εργαζόμενο saki.
Γράψε λάθος συνάδελφε δεν ήθελα να σε προσβάλω.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:56
Senior Member

[quote=ARGI;272907]
Απόσπασμα:

Σοφία μου, σαφέστατα τέτοιες πολιτικές δεν ταιριάζουν στο FORUM μας, δηλ. του στυλ, πες μου τι δουλειά κάνεις ή τι μηχανή καβαλάς, για να σου πω εάν θα "κάνουμε" παρέα...
Εγώ προσωπικά εάν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα με βρεί ο οποιοσδήποτε απέναντι του... Ολοι είμαστε ίσοι κάτω από την ομπρέλα του FORUM, είτε έχει 250CC είτε 1600 GT, είτε τραπεζικός, είτε έμπορος είτε νεκροθάφτης... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ....

Εχουμε πεί άλλωστε πολλάκις, ότι είμαστε μια ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, με κοινό παρανομαστή τον μοτοσυκλετισμό...
Οποιος θέλει να προσωποποιήσει τα προσωπικά του προβλήματα ή βιώματα και να "επιτίθετε" σε άλλα μελή, μάλλον είναι σε λάθος κατεύθυνση...
Φυσικά εννοείτε ότι πέρα από την αγάπη μας, για τον μοτοσυκλετισμό, υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή, που δεν είναι κακό να τα συζητάμε....!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΊΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΕΊΤΕ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ...!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Ετσι για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους....

Αργύρης...
Σαφέστατα Αργύρη συμφωνώ να τα συζητάμε ας μην χαρακτηρίζουμε όμως και ας μην ονοματίζουμε. Θαρρώ πως μπορούμε να καταθέτουμε στους φίλους εδώ ότι θεωρούμε πως πρέπει να μοιραστούμε χωρίς ονόματα και χαρακτηρισμούς. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει λεπτομέρεις ή στοιχεία υπάρχει τρόπος να τα αναζητήσει. Νομίζω θα ήταν άσχημο να δώσω το όνομα του γιατρού ή του εμπόρου που με πείραξε γιατί πιθανόν να είχε γνωστούς ή συγγενείς στο φόρουμ που θα τους ενοχλούσε, θα τους πλήγωνε, ή αντίστοιχα κάποιος από εδώ μπορεί να ήταν ευχαριστημένος με τους ίδιους ανθρώπους και να μπαίναμε σε αντιπαραθέσεις και προβλήματα.
Σεβασμός στον άνθρωπος δεν είναι μόνο στην οδηγική συμπεριφορά Αργύρη μου, σεβασμός στον άνθρωπο είναι να τον κοιτάς στα μάτια αλλά να ξέρεις ότι το δικό σου βλέμμα πρώτα είναι καθάριο και η δική σου ψυχή λαμπερή
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 13:04
Wicked_GS Ο/Η Wicked_GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: N.Heraklio
Μoto: R1100GS

Εγω παλι οταν εγραψα την ιστορια μου ειπα οτι αν θελουν μπορουν να με ενημερωσουν για την υποθεση μου αλλα οχι να μου ζητουν προσωπικα στοιχεια απο το τηλεφωνο. Το αν χρωσταω ή δεν χρωσταω το ξερω παρα πολυ καλα και ειμαι αρκετα υπευθυνος για να αναλαβω τις ευθυνες των λαθων μου. Εγω ξαναλεω οτι κολλαω στην απαιτηση τους να πω δηλωσω τα προσωπικα μου στοιχεια απο το τηλεφωνο.
Οσον αφορα το ειδος της εργασιας που κανουν δεν εχει τιποτα το μεμπτο ειδικα την εποχη που ζουμε! Και γι' αυτο ποτε δεν τους βριζω ή δεν τους μιλαω ασχημα. Μπορει να ειμαι λιγο τυπικος και αυστηρος, αλλα παντα ευγενικος. Στην αναγκη και σκουπιδιαρης θα γινομουν αν χρειαζοταν να θρεψω την οικογενεια μου. Οι καιροι για καρεκλες και χαϊλικια περασαν. Καιρος για εργασια.
Και τελος παντων "αφηστε τα μίση και πιαστε το Daines-ι"
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 13:14
Senior Member

[quote=diomiles;272912]
Απόσπασμα:
.
Ωπα βάστα λίγο.Τώρα που το ξαναδιαβάζω πιθανόν να έχει υπονοούμενο εναντίον του saki .Σε καμία περίπτωση το διατύπωσα μάλλον λάθος.
Εγώ τα έχω με τις εισπρακτικές και τα αφεντικά των τραπεζών που εκχωρησαν ουσιαστικά τα χρέη των δανειοληπτών σε εταιρείες απρόσωπες.Κάποτε πήγαινες στην τραπεζά σου και την εβρισκες την άκρη.Τώρα έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ και το μόνο που κάνουν είναι να πιάσουν οικονομικούς στόχους με κάθε τίμημα.Αυτό ήθελα να πώ πρίν και όχι κάτι άλλο για τον εργαζόμενο saki.
Γράψε λάθος συνάδελφε δεν ήθελα να σε προσβάλω.
Φίλε Διονύση υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στις τράπεζες ευτυχώς, όπως και σε άλλα επαγγέλματα. Οι στόχοι που τους βάζουν είναι για να επιβιώσουν κι αυτοί και οι οικογένειες τους, δεν έχεις επιλογές Διονύση στη ζωή να πράξεις όπως θέλεις αλλά όπως σου το επιβάλουν. Δεν συμφωνώ σε όλα με τον εργοδότη μου αλλά δυστυχώς τα χέρια μου είναι γυμνά.
Άλλος κρατάει και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 13:16
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Για να τηλεφωνείς σε όλο το σόι αυτού που χρωστάει, να μιλάς απαξιωτικά, να φοβίζεις 7χρονα παιδιά, να τηλεφωνείς στις 12.00 το βράδυ πρέπει να απλά να σου αρέσει, όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.
Και οι ρουφιάνοι στην κατοχή που έβαζαν την κουκούλα και έδιναν κόσμο είχαν τις δικαιολογίες τους.
Υπάρχουν διαδικασίες που προβλέπουν τι πρέπει να γίνει αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, δέσμευση περιουσίας, κατάσχεση κ.ά.
Το να σε πέρνουν τηλέφωνο και να σε πιέζουν ψυχολογικά απλά είναι απαράδεκτο και τίποτα δεν νομιμοποιεί αυτούς που το κάνουν.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης