![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι άμα μου βρεις πουρνάρι στην Αθήνα θα σου δώσω άλλα 2 χιλιάρικα... ![]() Εδω πουλάνε πεύκο-δρυ-εληά στα 160-200 ίδια τιμή όλα...Ειναι δυνατον το πεύκο ίδιο με την εληά? Ας όψεται..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και που μπορούμε να σε βρούμε? Τα λέμε αυτά, μην μας βάζεις μόνο στην μπρίζα!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() φιλε tsompanis η δουλεια του πατερα μου ειναι το εμποριο ξυλειας , εδω και 25 χρονια , ειτε σαν πρωτη υλη σε εργοστασια , ειτε σαν εμποριο χονδρικης σε μαντρες καυσοξυλων . Η δικη του αποψη (οχι η δικη μου ) ειναι πως η καμιναδα , ειναι καμιναδα και καθε αρχη της χειμερινης σαιζον , θα ανεβει καποιος στην ταρατσα , θα βαλει το βουρτσινο 'εργαλειο ' στην καμιναδα και θα γινει σαν καινουρια . αυτο ειναι ενα θεμα που λυνεται ευκολα . παρολ'αυτα ολα τα ξυλα , βγαζουν καπνα , αλλα περισσοτερη , αλλη λιγοτερη , αλλα φλογα σαν του πευκου ...δεν βγαζει κανενα αλλο ξυλο ... και εχουμε καψει οτι ξυλο υπαρχει στην Ελλαδα (ελια , αγριο ελατο , ελατο , δρυ , οξυα , κτλ) . για παραδειγμα εγω στο δικο μου σπιτι καιω 8 τονους πευκο + 1 τονο ελια καθε χρονο . την ελια την χρησιμοποιω μονο οταν θελω να ψησω στο τζακι μου γιατι κανει τρομερο καρβουνο , οπως και το ελατο . αλλα ενω τα πευκα κανουν ολη τη φλογα η ελια καιγεται σε 2 γεμισματα πευκου . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλε capitain , το πευκο το πουλανε απο 170 - 200 και την ελια λιγο πιο ακριβα . ειναι δυσκολο να εχει ιδια τιμη το πευκο με την ελια . εμεις πουλαμε πευκο στα 130 /τονο και 170 τα υπολοιπα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδω όμως αγόρασα πεύκο και ελιά στην ίδια τιμή,180/τονο και μάλιστα όταν πήρα περισσότερη ποσότητα δεν πήρα καθόλου πεύκο ακριβώς για το ότι έπρεπε να ήταν πολύ φθηνότερο.. |
|
|||
|
|||
![]()
φίλε ace gln τα ίδια λέμε,απλά εγώ τα έβαλα στην λίστα σύμφωνα με το πόσο κρατάνε για να ενημερωθούν και αυτοί που δεν ξέρουν.
φίλε capitain χωρίς πλάκα,στείλε μου με π.μ ακριβώς τι ενδοδαπέδια θέλεις να περάσεις,πόσα τετραγωνικά και πόσα δωμάτια και σου στέλνω προσφορά απο 2 κιόλας,έτσι για περιέργεια!όχι ότι θα βάλεις! ![]() με την κρίση που πέφτει και την αφραγκία και καράβι σου στήνουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απατεωνια ομολογω ... αυτο γιατι η ελια ηταν παντα και θα ειναι παντα 20 - 30 ευρω ανα τονο ακριβοτερη . Η τιμη του πευκου παντως τωρα , κυμαινεται απο 160 - 200 € /τονο στην Αθηνα και 140 - 150 στην Χαλκιδα ...
|
|
|||
|
|||
![]() οποιος πουλαει πευκο και ελια ιδια τιμη σας κλεβει.....
![]() και εγω πευκο χρησιμοποιω,γιατι με ενδιαφερει η φλογα και η ζεστη που βγαζει,παντα σε σχεση με τα υπολοιπα ξυλα.....ασε που ειναι πιο φτηνο ![]() πανο...στο επομενο φορτωμα θα σε παρω τηλεφωνο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ήξερα ότι το πεύκο μπαίνει για να βάλουμε εμπρός και μετά καίμε ελιά για μεγαλύτερη απόδοση και bbq. Και βέβαια το πεύκο φθηνότερο από την ελιά και τον κέδρο.
Ace gln αν παραδίδεις και λιανική, του χρόνου, σε ομαδική ή όχι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια και μίλησες για οδηγό, η τιμή που αναφέρεις είναι με τα μεταφορικά? περιλαμβάνει και τη μεταφορά στο διαμέρισμα η και την τοποθέτηση? Αν όχι τι κοστίζει? για να έχουμε μια πλήρη εικόνα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών συνεδριάζει το Σάββατο για το πετρέλαιο θέρμανσης | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-10-2010 00:32 |
φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης | nek21 | Χρήσιμα | 17 | 08-09-2010 09:34 |
Ενεργειακό σπίτι - Ηλιοτρόπιο! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 7 | 28-08-2010 10:43 |
BMW τέλος ............ | riko46 | Διάφορα | 26 | 18-01-2010 10:22 |
F 800 Ευαισθησία ABS τέλος!!!!!!!! | sv1awi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-10-2009 19:31 |