![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχθές πε πείρε τηλέφωνο να με βρίσει που τον λέμε Βασόφρα και όχι Βασόρφα. ετοιμάσου ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε Ανδρεα,
δεν εγραψα το θεμα και εξαφανιστικα (επαθα πλακα, οταν ειδα την επομενη, να εχουν σχολιασει 23 ατομα οτι μπορεις να σκεφτεις). Γραφω αυτο το θεματακι απλο και ξερο, οντως, χωρις να αναφερομαι σε κανεναν ( γιατι αυτο αποτελει προσωπικη επιθεση και δε ειναι συμφωνο και με τους κανονες του φορουμ). Και το γραφω αυτο, μετα απο ενα θεμα που διαβαζα απο καποιο συμφορουμιτη, στο οποιο δυσκολευτηκα να καταλαβω τι ακριβως εννοουσε. Οποτε λεω... καποιος που γραφεται σε ενα φορουμ, δηλ ξερει να χρησιμοποιει pc, μπαινει στο ιντερνετ, συμμετεχει σε μια ολοκληρη κοινοτητα ενεργα, καθε αλλο παρα αγραμματος δεν ειναι. Προκειμενου , λοιπον, να γραψει την αποψη του δεν ειναι και τρομερα δυσκολο να την περασει απο ενα φιλτρο για να μη μας βγουν τα ματια. ( για αυτο απαγορευονται τα greeklish και αυτη τελος παντων ειναι η αποψη μου) Τωρα... ο ενας μου γραφει οτι δαγκωνω το χερι που με ταιζει... ... δεν ειδα να ποσταρει την ιδια φραση στο θεμα "μου τη δινουν οι κυλιομενες φωτο" ... ουτε αφησα καμια μομφη για το φορουμ ο αλλος μου γραφει οτι ανεβαζω μονο θεματα πωλησεων απο τη πρωτη μερα που γραφτηκα στο φορουμ... ... ανεβασα προς πωληση το κινητο μου ενα χρονο μετα την εγγραφη μου και ενω τα θεματα στα οποια γραφω δεν υπαρχουν μονο και μονο για να ανεβει ο μεσος ορος μου και να ανεβω στην ιεραρχια ενας τριτος αναφερεται στην επαγγελματικη μου δραστηριοτητα λες και γνωριζει για την ποιοτητα της ή για την αποδοχη της απο τους ενδιαφερομενους (αλλα αντί αλλων) τελος καποιος αναφερθηκε στην απουσια τόνων απο τις λεξεις μου, οποτε απο σημερα καθιερωνω το ατονικο συστημα και γινομαι και υπερμαχος του για την διευκολυνση και των παιδιων στην εκμαθηση της γλωσσας καλη διασκεαδση σε ολους στο Σοφικο |
|
|
|||
|
|||
Και εσυ να περνας παντα καλα, φιλε Κωστα. . . (το ατονικο ειναι κινημα, μετά το σπαμ και το: Δεν πληρωνω, δεν πληρωνω). . . που λει κι ο Πασχάλης
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θα συμφωνήσω με τον kosta12gs και θα συμπληρώσω ότι δεν είναι κακό να προσπαθείς να μην κάνεις ορθογραφικά λάθη.
Δύσκολο για κάποιους το καταλαβαίνω, αλλά κάθε προσπάθεια είναι έπαινος στον εαυτό του και ευχαρίστηση σ΄ αυτούς που διαβάζουν τα γραφόμενα του. |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως είναι αλήθεια ότι στο τελείως ανορθόγραφο κείμενο τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πεί ο συντάκτης του.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ειναι ελληνικα ? ε και????? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 10-08-2010 09:26 |
| Τι ειναι χειροτερο? | Kwstas_kef | Ανέκδοτα | 8 | 07-09-2009 10:30 |
| Πυρανιχνευτες ειναι η λυση... | Troublemaker | Διάφορα | 8 | 03-09-2009 12:32 |
| ειναι τελειως τρελοι................. | Alext | Χιούμορ | 0 | 10-07-2009 01:39 |
| Ποσο καλος ειναι ??? | bmwgogagis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-06-2009 01:33 |