![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο μηχανικος μου αν και δεν ειναι εξουσιοδοτημενος εχει περιπου 10 πελατες με τις μηχανες μας.
Εψαξε στην αγορα αυτοκινητου λοιπον με το -κομμενο-δειγμα στο χερι και βρηκε μπαλακια εμπροσθιου συστηματος με ελαχιστα ευρω απο τα οποια χρησιμοποιει μονο το λαστιχενιο καλυμμα στο ball joint.. Aλλη μια λυση μονιμη φθηνη και μη εγκεκριμενη απο τη μαμα. Μολις σταματησει να βρεχει θα ανεβασω και φωτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα βρεχει για πολυ ακομα λες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μαθω τη Δευερα τα παντα και θα τα γραψω αμεσως.
Δεν ειναι πανω απο 15 ευρω.Φαντασου οτι οταν πηγε να βαλει το δικο μου του σχιστηκε το καινουργιο στην τοποθετηση και εβαλε αλλο δευτερο χωρις πολυ στεναχωρια(εχει παντα δυο τρια στο μαγαζι). μετα την αλλαγη το στερεωνει επανω τουλαχιστον με tire up.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κάποιος έχει δει πως γίνεται η αλλαγή θα το εκτιμούσα να μας έλεγε αν γίνεται και από ερασιτέχνες, γιατί αν θέλει κανά εξολκέα η υδραυλικό για να συμπιέσει κανα ελατήριο είναι κομμάτι δύσκολο... |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία πατέτα φίλος
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια...εκτος απο μπαλακι φιατ κανουν και απο φορτηγα.....
Μιλαμε βεβαια για το ενδεχόμενο αντικαταστασης της φούσκας και μονο--και οχι ολου του στελεχους (bolt join) Μου ειχαν πει παλαιοτερα πιο μοντελο απο φιατ ήταν αλλα δυστυχως το ξεχασα....... ![]() ![]() αν πάντως έχεις μαζι σου το παλιο σαν δειγμα, δεν θα εχεις προβλημα στην αγορα νεου...(και απο φορτηγα έιναι και μεγαλυτερης αντοχης!!!) |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι.................................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη λυση και αυτη που προαναφερθηκε με την μονωτικη ταινια, αλλα αλλη μια καλη λυση που εχω κανει εγω ειναι.......λυσιμο η πανω βιδα του telelever ( προσοχη πρεπει να το κατεχεις το αθλημα) και περασμα απο πανω προς τα κατω σαν καπελακι ενα λαστιχενιο φουσκακι απο μεταχειρισμενο ακρομπαρο αυτοκινητου κομμενο στην μεση. Ετσι μπορεις να το σηκωνεις λιγο και κατα διαστηματα με μια συριγγα να του βαζεις γρασσο.
Η καλυτερη λυση βεβαια ειναι να προλαβεις να του κοψεις το λαστιχενιο κορδωνακι στο πανω μερος πριν κοπει.....και επειδη δεν θα στριβει ολο μαζι, δεν θα κοπει ποτε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και εγώ join the "GSFORUM"!! | dimitrisb | Καλώς ήλθατε | 35 | 25-10-2010 20:44 |
Η λυση του "παντοφλα"...... | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 2 | 11-09-2010 09:21 |
μια λυση για την Αθηνα GARELLI | boxerakias57 | Άλλες εταιρίες | 11 | 10-07-2010 11:24 |
BMW 1100 - 1150, telelever | pepelepew | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-11-2009 20:41 |
Πυρανιχνευτες ειναι η λυση... | Troublemaker | Διάφορα | 8 | 03-09-2009 11:32 |