![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αν διωξει η καθε επιχειρηση την καθαριστρια και καθαριζει μονος του ο ιδιοκτητης ποιος θα ασχοληθει με τα θεματα ζωτικης σημασιας της επιχειρησης διασφαλιζοντας την ομαλη λειτουργια της,την ποιοτητα των προιοντων και των παροχων και κατα συνεπεια τη βιωσιμοτητα της? ![]() τωρα κατι που αφορα οσους πληρωνονται απ το κρατος.πως να μειωσει καποιος τις παραγγελιες του οταν η ζητηση παραμενει η ιδια? ![]() τελος,πως να μαζεψει καποιος τα δανεικα απο τη στιγμη που η οικονομικη κατασταση των περισσοτερων εχει βαρεσει μπιελα? ![]() προσεξε τι παραλληλισμους κανεις φιλε..., το κρατος=επιχειρηση προσβαλλει τους υγιεις επιχειρηματιες και τις επιχειρησεις τους... ![]() αν το κρατος ηταν επιχειρηση θα χε βαλει λουκετο μεσα σε ενα μηνα και τα αφεντικα(=πολιτικοι ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
η θεραπεια ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ μακροχρονια, οπου ολοι υποφερουν!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η Ελλαδα δεν αποτελει εξαιρεση! Το φαρμακο στην Ελλαδα ειναι,ΝΑΙ, εξαιρεση!! κι εκει, μετα την συζητηση μας σε καταλαβαινω απολυτα!!! [quote=ntinopoulos;337747] τελος,πως να μαζεψει καποιος τα δανεικα απο τη στιγμη που η οικονομικη κατασταση των περισσοτερων εχει βαρεσει μπιελα? ![]() με νυχια και με δοντια στερουμενος τα παντα πλην των βασικων!!! οτι κανω δηλαδη εγω στο σπιτι μου και η γυναικα μου και ο αδερφος της στην επιχειρηση τους κ.α. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ολα τα παραπανω γιατι γινονται? Για να εξοικονομηθουν χρηματα με την μειωση των εξοδων του πολυεξοδου ελληνικου κρατους! Πως? αυξανοντας την παραγωγικοτητα των ΔΥ και μειωνοντας την συμμετοχη του σε ΔΕΚΟ. Μειωνοντας ακομα και υπαλληλους του!! το εγραψα και αλλου, εκει στο νημα με ''ψεμα 1,2,3,'', ο ελληνας ΔΥ παραγει 18ε ανα ωρα οταν ο Γερμανος παραγει 39ε ανα ωρα!!!!! Γιατι? διοτι εκει εχει 50,000 ΔΥ για 50,000,000 κατοικους (αρα σκιζονται στην δουλεια) ενω εδω 700,000 για 10,000,000 κατοικους!!! Δεν ξερω Κωστα μου ποσο πιο απλα να το εξηγησω!!!! Εχουμε δικιο να διαμαρτυρομαστε αλλα στην τελικη δεν βγαινει τιποτε με την διαμαρτυρια, εργα χρειαζονται και μαλιστα δραστικα!! Οσο επιπονα και να ειναι!!!! Ανεξαρτητως πολιτικης μας τοποθετησης σκεψου τα παραπανω με την λογικη, σκεψου τα παραπανω οχι με το ποσο θιγεσαι/θιγομαι τωρα αλλα ποσο θα θιχθεις/θιχθω αυριο αν δεν γινει κατι σημερα!! κατι που επρεπε να ειχε γινει 30 χρονια τωρα σιγα-σιγα οπου δεν θα περναμε χαμπαρι τιποτε!!! Τωρα με το 'ολα εδω και τωρα σε εναν χρονο'' φυσικο ειναι να μας φαινονται βουνο!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 84 | 06-02-2011 09:37 |
Θάνατος από τροχαίο.. | Carduelis | Γενικά - Αναβάτης | 20 | 17-11-2010 07:27 |
Θάνατος αθλητή στο Βανκούβερ | frits | Διάφορα | 9 | 14-02-2010 01:47 |