![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
... χαιρομαι απιστευτα να διαβαζω τετοια ποστ!...μπραβο παίδες!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά (Στράτο, Αντώνη και Χάρη) για την πολύ καλή παρέα τους και την χαρά που είχα να συνταξιδέψω μαζί τους. Μπορεί με τον Χάρη κάποια στιγμή να ξεμακρίναμε λιγάκι... αλλά μην ακούτε αυτά που λένε ο Στράτος κι ο Αντώνης. Τα παιδιά στην κυριολεξία τα 'πάνε' τα μηχανάκια κι ας λένε. Πολύ ωραίο και το φαγητό στη Φολόη, αλλά αυτό το παστό θα μου μείνει αξέχαστο. Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα... Εύχομαι σύντομα να ξαναβρεθούμε για παρόμοια βόλτα. ![]() Last edited by makam; 02-05-2011 at 03:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά παθαίνεις όταν ξεχνάς την φωτογραφική μηχανή. Είσαι αναγκασμένος όπως εγώ, να τραβάς με το κινητό.
Να'ναι καλά ο Αντώνης που κουβαλούσε το εργαλείο κι έσωσε κάπως την κατάσταση. (Στράτο μάθε την λειτουργία της αυτοφωτογράφισης στη μηχανή σου, αλλιώς σε βλέπω να απουσιάζεις στις επόμενες...) ![]() ...και όχι τα πιάτα στην φωτό, δεν τα 'καθαρίσαμε' εμείς, απλώς το φαγητό αργούσε... (αν και στο τέλος έτσι τα παραδώσαμε, γυαλισμένα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παρεα!!
Εγω εδω πανω ποσο θα αντεξω.... Αντε περιμενω το Συρρακο πως και πως να γραψουμε καμπυλες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά περνάτε
|
|
|||
|
|||
![]() Πάντα σε όμορφες βόλτες με τόσο όμορφη παρέα . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα που καλοκαιριάζει όποιος έχει διάθεση για βόλτα σε αυτά τα μέρη μπορεί να μιλήσει και μαζί μου . Ως κάτοικος Τρίπολης με καταγωγή από αυτά τα μέρη μπορώ να σας ακολουθήσω και να πάμε και σε μερικές διαδρομές (χωμάτινες ή μη) ακόμα πιο όμορφες. Όποιος θέλει μπορεί να με ενοχλήσει και για να του πω λεπτομέρειες.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eurotrip 2010 .... Ότι να ναι !!!!! | PANOS V | Ταξίδια στο εξωτερικό | 33 | 22-03-2011 12:09 |
Νομίζατε ότι βλέπατε πεφταστέρια??? | gepol | Αστεία Video | 10 | 08-02-2011 20:32 |
Συγγνώμη, μέχρι τώρα ήμουν ο πατέρας σου, αλλά τώρα δεν είμαι... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 11 | 09-05-2010 04:03 |
Πόσο λέει ότι στοίχισε ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 06-12-2009 20:18 |
Noμίζετε ότι ξέρετε....ότι; | Alext | Χρήσιμα | 6 | 26-06-2009 15:15 |