![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Διάβασα καλά η πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο. Τους τραβάει η ομορφιά η αξία της μηχανής, Σε άλλο επειδή είναι ακριβή η μηχανή, Μήπως ζηλεύουν επειδή καβαλάω bmw, κλπ… ------------------------------------------------------------------ Δηλ τώρα τι εξήγηση να δώσω ο έρμος.. Μήπως πρέπει και να ξεκαβαλήσετε λίγο. Έχετε περάσει στο μυαλό σας ότι είστε υπεράνω όλων ακόμη και του Νόμου???. Δηλ. ο κάτοχος μιας τόσο ακριβής μηχανής πρέπει να είναι υπεράνω των πάντων, ακόμη και των Γιαπωνέζικων. Ήμαρτον Θεέ μου και έρχεται Σαββατοκύριακο… |
|
|
|||
|
|||
|
Κανείς δε μίλησε για υπεράνω του νομού αλλα για τήρηση του νομού !
Τώρα για τις λεπτές υποθέσεις μπορούν να έχουν ιδιώτες με σπουδές ή ακόμη και πρώην χάκερ κτλ όπως πολλές Αστυνομίες του κόσμου ! Τώρα για το κόμπλεξ του πολίτη ,ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε!!! Τώρα για πιο καλάμι και πιος έχει το κόμπλεξ διακρίνεται ξεκάθαρα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
το μαμισαμε το νηματακι |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οταν εισαι απ'εξω πολλα τραγουδια ξερεις......................ευκολα λογια
|
|
|
|||
|
|||
|
(ο γαμπρός μου έχει Φεράρι καμπριο κι
ο άνθρωπος δε βγαίνει βόλτα γιατι όπου πέσει σε αστυνομικούς τον σταματάνε) δηλαδη μενει μεσα;θα σκουριασει και η φεραρι,εγω παντως την δικια μου την φεραρι την βγαζω καθε μερα για βολτιτσα δεν φοβαμαι τους αστυνομικους,εκει πανω που ειμαι δεν με φτανουν κιολας....................η μηπως να σοβαρευτω και να ξεκαβαλησω μην μου μπει και πουθενα...............τι αλλο θα διαβασω εδω......
Last edited by GsDakar; 05-05-2011 at 22:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αλλά και τα σκούρα προκλητικά γυαλιά σου, διακοσμημένα με πολύτιμα πετράδια. . .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Δεν παιζεσαι.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 19:51 |