![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αργύρη θλίβομαι για το γεγονός δόξα το θεό που είναι καλά ο μπαμπάς και μη χειρότερα. Δεν είδαμε τι έπαθε το παλικάρι με την βιντεοκάμερα άστα στο διάολο.
Πριν τα Χριστούγεννα ανέβηκα στην Αθήνα σε ένα συνέδριο με την κόρη μου που ανέβαινε Αθήνα πρώτη φορά για να χαλάσει το επίδομα αδείας της με ψώνια . Μπαμπά μου λέει δεν μου κρατάς τα λεφτά να μην μου τα κλέψουνε και μου τα δίνει . Στο Μετρό από Σύνταγμα Πανεπιστήμιο 6 Ρουμάνοι με εγκλωβίζουν και σε δεπτερόλεπτα μου έχουν πάρει από το τσαντάκι το πορτοφόλι με 1830 ευρώ κάρτες, διπλώματα, ταυτότητες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς . Το κορίτσι έπαθε σοκ δεν βγήκε 3 μέρες από το ξενοδοχείο και ευτυχώς που ερχόταν η άλλη μου κόρη με την βραδινή πτήση και μου έφερε το διαβατήριο και μπόρεσα να βγάλω λεφτά και να μπω στο αεροπλάνο. Τώρα κυκλοφορώ με ανοικτό πορτοφόλι με 500ευρω πλαστό δεμένο με μηχίνα στο Μετρό όταν ανεβαίνω Αθήνα όχι για να βρω τους ίδιους αλλά έτσι γα να κόψω κανένα ####… Περαστικά να είναι |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά φιλαράκο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά να είναι όλα
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά του Αργύρη . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε Αργυράκο ευτυχώς που δεν έγινε χειρότερο ευτυχώς που σταμάτησε εδώ.
Περαστικά στον άνθρωπο άλλο κακό να μην δει
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά του ανθρώπου φίλε,θα φτάσουμε να φοβόμαστε και την σκιά μας πια....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά του..αφού την γλήτωσε και δεν χτύπησε σοβαρα!
![]() ![]() Να δω τι πρεπει να γίνει για να καταλάβουν καποιοι την κατάσταση και να κάνουν αυτά που πρέπει.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά του Αργυρή, τυχερός ήταν ο μπαμπάς, η κατάσταση από Πατήσια και μέσα έχει ξεφύγει.
Δυστυχώς πρέπει πάντα να έχεις το νου σου , σα να κυκλοφορείς σε εμπόλεμη ζώνη. Όσοι ζούμε ή δουλεύουμε στο κέντρο κολυμπάμε στα #####...
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά στον πατέρα σου!!....
Και όπως λέει εύστοχα κι ο loulou110gs ψυχραιμία, γιατί μας το δίνουν απλόχερα το σκοινί να κρεμαστούμε μόνοι μας... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μωρό πέθανε αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του | MARK | Ελλάδα | 21 | 01-04-2011 09:06 |
| μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
| Παραλίγο νέα τραγωδία στα Τέμπη - Νέα κατολίσθηση βράχου που έπεσε πάνω σε φορτηγό | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 17-10-2010 11:19 |
| Κάπου να πω τον πονο μου......... | Gohn_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 11-10-2010 00:51 |
| CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |