![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα συμφορουμιτες μου!!!
Ειπα να πω των πονο μου μηπως και βρω καμια λυση μπας και σωθει η κατασταση.....ακουστε λοιπον! Εδω και μια εβδομαδα ειμαι πλεον ο ευτυχισμενος κατοχος της dream bike μου πηρα επιτελους το GS μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα τα λιγα λοιπον (αν και ειμαι σιγουρος σας κουρασα) οποιος εχει κατι να πει η γνωριζει τον ευχαριστω εκ των προτερων αναμενω τις γνωμες σας |
|
|||
|
|||
![]()
Τί εννοείς δεν είχε ούτε μπουτόν!
Το τηλ/ριό του δεν ήταν μέσα; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλήκαρε, πες τα ε΄δω όλα..
Εδώ ε'ιμαστε εμείς να σε ακούμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού είσαι παλιό μέλος του φόρουμ. Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις μια ερώτηση πριν τον αγοράσεις από Γερμανία;;;;
Θα σου λέγαμε οτι κάνει οποιοσδήποτε συναγερμός και με λιγότερα λεφτά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έβαλα μαμά συναγερμό με 230 Ε ,γιατι 450Ε????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και πειστεψε το εχει ψαξει πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ πήρα ADV 2009 με RDC χωρίς συναγερμό. Έβαλα στην επίσημη τον συναγερμό BMW με κόστος 290 ευρώ.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Στην προηγούμενη GS που είχα 2007, είχα steelmate με τηλεειδοποίηση και ήταν μακράν καλύτερος. Αναγκαστικά θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά πιστεύω θα βρεις 'ακρη από εξωτερικό. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 10:50 |
Tι να πω για τον μ......ακα!!!! | Kolokas | Μου τη δίνει που ..... | 17 | 14-03-2010 03:02 |
Κάπου χάσαμε την μπάλα... | Arkas | Επικαιρότητα | 14 | 29-01-2010 10:35 |
Να σας πω και γω τι μου έτυχε .... | vasmar | Τι μας έτυχε | 16 | 13-06-2009 15:44 |
Πρέπει να σας πω ένα γειά... | jpapagelis | Καλώς ήλθατε | 23 | 28-01-2009 23:44 |