![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα .Γιάννη θα ήθελα να σε ρωτήσω να μου πεις πόσο αέρα βάζεις .Επίσης αν είναι εύκολο ενημέρωσε μας σχετικά με την συμεριφορα τους στις στροφές,σε ταχύτητα σε αέρα κτλ.Όπως έχω γράψει είχα τα TR1 .Νομίζω ότι αυτά κουνανε στα πολλά.Στις στροφές έχω μια περίεργη αίσθηση.Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]()
νορμαλ πραγματακια φιλε μου ...αλλα ειπαμε η συμπεριφορα του ελαστικου ειναι αναλογη και της πρόσφυσης της ασφαλτου!....
...το λοιπον ειμαι 93 κιλάκια τσάτσαλος... συν καμια 10ρια κιλα στο τανκμπακ που το εχω παντα μαζι ........ και βαζω 2.2 μπροστα 2.5 πισω (bar). Παντα ειμαι μονός και το λαστιχο ειναι σε ασφαλτινες συνθήκες ....βεντουζα!!!!!!!!!! .... μια που αναφερεις τις στροφες.....παντα δωστου λιγο χρονο οταν ξεκινας να πιασει μια καλη θερμοκρασια και μετα !...πιες του το αιμα! .......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα .Θα το ξανατσεκαρω και θα ενημερώσω .Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θελει το χρονο της για να τη συνηθισεις αλλα μπορει οπως εγινε με μενα να μη γινει ποτε αυτο! Last edited by paschalis; 29-08-2011 at 22:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε σχέση με τα EXP έχουν ποιο αργή κορώνα.Η αίσθηση είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις ποιο γρήγορα για το ίδιο πλαγιασμα .θα το τσεκαρω πάλι ..Ειδωμεν
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι στο θέμα τελικά μου αλλαξε το μπροστινό η Dunlop .Πραγματικά την μετα μορφής .Πραγματικά άψογη συεροφορα στις στροφές στην ευθεία χάνει λίγο.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 15:31 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 21:53 |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |