![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο σκηνικό πέρασα κι εγώ αλλά ακριβώς μπροστά στον Ξαρχάκο...
Την ώρα που φτάνω βλέπω τα GS παρκαρισμένα και έναν τύπο να κατεβαίνει από την μηχανή του. Σταματάω και πάω να τον χαιρετήσω, Γεια σου, Κώστας. Andrew from England, μου απαντά. (Πότε πρόλαβε και ήρθε σκέφτομαι!!!! Χθες βγήκε η ανακοίνωση!!!!) Και να μην τα πολυλογώ, έτσι γνωρίσα τον Andrew από την Αγγλία και τα υπόλοιπα παιδιά, που τι μικρός είναι ο κόσμος με τους Σιατιστινούς βγήκαμε και συγγενείς....) Καλή συνέχεια στην παρέα που συνεχίζει στο after.... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δε μπορεσα να ερθω
![]() γιατι ηρθε ο κουμπαρος μου ο Elton απο την αγγλια οποτε ειχαμε μαζωξη στο σπιτι. Χανω και το αfter ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από την Κατερίνη !!!
Περάσαμε πολύ ωραία με τα φιλαράκια από τη Σαλονίκη !!! Μετά στο AFTER λαδάδικα και καλό φαγητό !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() Συνάδελφε, (δημοτικός γαρ - Κορδελιό), με το καλό και στην επόμενη Γι' αυτό δεν βάζεις κιλό ![]() ![]() ![]() Γιάννη σε λίγο. . . είναι στον φούρνο ![]() Πιο νωρίς κι από εμάς έφτασες; Κι έφυγες τελευταίος ![]() Με 60 πήγαινες; Ααα! Νίκος και Ειρήνη, στην έδρα τους. Ξεφουρνίζω και τα λέμε πάλι. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Άντε καλή αρχή !!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο στεγνά, αλλά δυστυχώς δεν γίνετε και διαφορετικά, πρέπει να ξυπνήσουμε και στις 4:30.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως η αθλια Iberia μας κρατησε 1 μερα παραπανω στη Μαδριτη και ετσι εφτασα να περναω απο τον Λευκο Πυργο την ωρα που ο Αγγλος συναντουσε τον πρωτο απο εσας...
Με δυο μερονυχτα συνεχομενης αυπνιας στα αεροδρομια το μονο που καταφερα ειναι να αποκοιμηθω χαρουμενος για την εορταστικη ατμοσφαιρα που ειχε ο πρωτος καφες της νεας σαιζον ![]() ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας παιδιά , πάντα τέτοιες ωραίες συναντήσεις με κέφι και παλμό...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μοτοπορεία Θεσσαλονίκη 15-6-2011 | tattoopanther | Ελλάδα | 11 | 23-06-2011 01:06 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27-04-2011 | V-STRONG | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 28-04-2011 23:15 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 13/4/2011 Cosmos | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 52 | 15-04-2011 00:43 |
Μπύρα στη Θεσσαλονίκη Παρασκευή 4/2/2011 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 88 | 05-02-2011 22:06 |