![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Επανέρχομαι στο θέμα για να μοιραστώ μαζί σας την επιλογή μου όσο αφορά τα αμορτισέρ στη Βασιλομήτωρ .
![]() Λοιπόν ξεκινώντας θα σας πω ότι πήρα πολύ σοβαρά τις απόψεις σας και τις γνώμες σας και άρχισα να ψάχνω για την επισκευή των δικών μου για να μειώσω το κόστος , όμως όπως προείπα κόλλησα στο μπροστινό γιατί είναι ανάποδη η μπουκάλα του και θα γινόταν πατέντα για να φτιαχτεί και δεν το ρισκάρισα . Έτσι λοιπόν μετά απ πολύ ψάξιμο στο κυβερνοχώρο για κάποιες εταιρίες και διασταύρωση τιμών έπεσε ένα τηλεφώνημα από αγαπητό μέλος και μου πρότεινε τα Wilbersεκεί άρχισα να κοιτώ για γνώμες απόψεις ακόμα και τεστ ανάμεσα στις καλές εταιρίες του χώρου συμπεριλαμβανομένων και των Wilbers. Ξεκίνησα λοιπόν με ένα τηλεφώνημα στον εδώ αντιπρόσωπο να ρωτήσω τιμές εγγυήσεις σέρβις κλπ , στην άλλη άκρη της γραμμής ο κύριος Σταύρος πρόθυμος να με εξυπηρετήσει και να μου λύσει τις όποιες απορίες για τα εν λόγο αμορτισέρ προερχόμενα από Γερμανία . Αφού το σκέφτηκα αρκετά πήρα την απόφαση να προβώ στην αγορά τους κάνοντας το σχετικό τηλεφώνημα στον κύριο Σταύρο με έδρα της αντιπροσωπίας στην όμορφη Θεσσαλονίκη . Αφού λοιπόν συμφωνήσαμε στην τιμή άρχισε να με ρωτά πόσα κιλά είμαι αν οδηγό δικάβαλο συχνά αν κάνω χώμα αν έχει κεντρική η μηχανή πόσα λίτρα είναι αν βάζω πλαϊνές και πόσο τις φορτώνω αν οδηγό γρήγορα στην άσφαλτο κλπ . Και αποφασίστηκε ότι με την υδραυλική προφόρτιση θα είμαι καλυμμένος με τον τρόπο οδήγησης που κάνω και με τις εργοστασιακές προρυθμίσεις στις παραπάνω ερωτήσεις που μου έγιναν για να προσαρμόσουν τα αμορτισέρ . Υπόψη αν έβαζα άζωτο θα ήταν 200 ευρώ παραπάνω για κάθε ανάρτηση,και φυσικά μπορώ να το βάλω όποτε θέλω δεν με περιορίζει τίποτα εκτός της τιμής . Τελικά παρέλαβα τα αμορτισέρ στην τιμή των 1180 ευρώ με πέντε χρόνια εγγύηση και με έναν άψογο επαγγελματία για οτιδήποτε θελήσω ανά πάσα ώρα για το σετάρισμα σέρβις των παρακάτω αμορτισέρ . ![]() Τώρα για απόψεις συμπεριφοράς κλπ κλπ να κάνετε υπομονή όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου δλδ σε καμιά δεκαριά χρόνια και θα σας πώ . ![]() Η πρώτη εντύπωση πάντως που τα έβαλα στην μηχανή είναι ότι έγινε στιβαρή και ιδικά μπροστά που είχα και το μεγαλύτερο πρόβλημα βράχος κυριολεκτικά . ![]() Για όποιον ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ για να του δώσω το τηλ του κ’ Σταύρου Τσολερίδη . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπάτητες Δημήτρη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάνε καμιά βόλτα να τα δεις..
Άντε μην βάλω τις φωνές. |
|
|
|||
|
|||
|
Πιστευω εκανες μια πολυ καλη επιλογη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοριζικες και καλοταξιδες Μητσακο...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές .
![]() Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις με τη σημερινή μικρή βολτίτσα που πήγα . ![]() Η μηχανή είναι βράχος στο δρόμο ιδικά μπροστά που είχα και το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει αυτή η ισορροπία στην οδήγηση αν και είναι νωρίς θέλει ακόμα σετάρισμα με τα δικά μου δεδομένα οδήγησης αλλά καμιά σχέση . Θα τα πούμε εν καιρό για περισσότερες λεπτομέρειες . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
τα εβαλες ρε θηριο ??αντε και καλες βολτες τωρα πια....
|
|
|
|||
|
|||
|
και αλλο "πετραδακι" στο στεμα της βασιλομητωρ...
![]() αντε και καλα χλμ!!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βολτούλα πριν την Ηρακλειώτικη πίτα | yns | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 60 | 15-03-2011 22:25 |
| Η κατσίκια τα κατσικάκια και ο κακός ο λύκος | MARK | Ανέκδοτα | 21 | 16-02-2011 18:53 |
| Το καπέλο του Νότη Σφακια--κη | kostas_366 | Επικαιρότητα | 8 | 03-09-2010 12:38 |
| προβολάκια ομίχλης | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 28-02-2010 09:04 |
| προβολακια blue...-led φλασακια(2)-tank pad (της bmw)για f650gs και dakar | Stefi Orf | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 26-10-2009 13:07 |