![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Κυριακή 13 Μάρτη η Ηρακλειώτικη παρέα θα πραγματοποιήσει εκδρομούλα στα μέρη της Νεάπολης - Πλάκας - Ελούντας - Αγίου Νικολάου με προοπτική επιδρομής στο γνωστό μαγαζάκι στη Λατσίδα για τα "τσιμπήσουμε"...
![]() ![]() Ραντεβού στις 09:30 στο Γρηγόρη στην Καζαντζίδη με γεμάτο ρεζερβουάρ. Όσοι θέλουμε καφεδάκι - πρωινό - κουβέντα θα πάμε απ'τις 09:00. ![]() Εννοείται πως όποιος από τους Λασιθιώτες φίλους θέλει να βρεθούμε θα βρει στο προφίλ μου το κινητό μου. Για να μαζευόμαστε!! ![]() Last edited by yns; 09-03-2011 at 23:58. |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν λες για τον Νίκο Παπατζανάκη, μπαίνοντας στην Λατσσίδα, κάπου στ' αριστερά, να του δώσετε πολλά φιλάκια.
Είναι ψυχάρα κι αδερφός. Είναι αυτός με το μουστάκι και την πετσέτα στον λαιμό. ![]() Καλά να περάσετε. . . είμαι σίγουρος. ![]() Last edited by nikos-x; 10-03-2011 at 00:44. |
|
|||
|
|||
![]()
αντε να μαζευοματε..........
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά μην ξεχνούμε και τους μπουμπουριστούς Χοχλιους
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό test derlikoning φιλαράκια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο δεν χανεται μαγκες μεσα εννοειται......
|
|
|||
|
|||
![]()
Ραντεβού λυπών στου Γρήγορη την Κυριακή !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα πεζός...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΡΗΤΗ 5 με 28 Αυγούστου | MARK | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 69 | 09-08-2010 14:04 |
ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 14-02-2010 21:47 |
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 10:45 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 20:14 |