![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Άψογο το παρεάκι !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
στην υγεία όλου του φόρουμ να είμαστε καλα να περναμε όμορφα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια περασαμε ωραια1εγω επρεπε να φυγω αμεσως λογω παιδιων αλλα εκανε ενα ψοφο εκει περα!!
|
|
||||
|
||||
![]() ... αυτά είναι τα ωραία ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μαρίλυ και Θανάση και οικογένεια Μαρή σας ευχαριστω για την ρακοκαζανοκατασταση που μας προσφέρατε και ήτανε η αιτία να βρεθούμε και να συζητήσουμε διασκεδάζοντας βρίσκοντας πολλά κοινά. Και στην επόμενη συνάντηση μας με το καλό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι ωραίοι φίλοι σε όμορφες στιγμές τυχαίο .να περνάτε πάντα έτσι όμορφα
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοπέλια, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω κι εγώ αλλά είχα δουλειά.. Και του χρόνου με το καλό!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, χαρηκαμε πολυ που σας γνωρισαμε ΟΛΟΥΣ!, σας ευχαριστουμε ΠΟΛΥ για την φιλοξενια και την καλη παρεα!..
Περασαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! και ελπιζουμε να τα ξαναπουμε συντομα!! Εν το μεταξυ, εσπασα ολα μου τα ρεκορ σε καταναλωση ρακης απο την Παρασκευη το βραδυ μεχρι την Κυριακη τα ξημερωματα!! ![]() Ευτυχως ηταν ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΗ (Ευτυχης ακουει?? ![]() ![]() ![]() Αξιζε ομως τον "κοπο"!!! Να μαστε καλα!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΘΗΝΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 46 | 14-03-2011 13:40 |
ΚΟΚΤΕΙΛ | Alext | Κόσμος | 5 | 08-09-2009 10:46 |