![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κόλλησα τώρα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καιρό έχουμε να τα πούμε, από το Πολύκαστρο νομίζω Εγώ θα ξεκινήσω από Πτολεμαϊδα και θα σας συναντήσω στο Ελατοχώρι. Θα βάλω φιτίλια στον Ηλία, μπας και έρθετε παρέα και επιστρέψουμε ΠΑΡΕΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Συνεννοηθήκαμε επιτέλους, είπα κ εγώ βαράει από τέτοιες ηλικίες το αλτσχαιμερ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μίλησα τηλεφωνικός με τον Αλεξ.,.,
έχουμε κανονίση παιδάκια στην Σάρτη .,.,στην επόμενη μάλλον .,. ,.,παίζει και ένα καλό χωμάτινο σημείο που το κάναμε πέρσι .,,. απο Κατερίνη Σκοτεινά Καταφύγιο Βελβεντός .,., ., καλή τσάρκα παίδες..,., |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καλο καφε παιδια!!!!!!!!!! Last edited by ilias vara; 19-10-2011 at 12:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι να λέμε τώρα . . . άλλος Θεός.
Φιλιά στην παρέα, άντε να προλάβουμε και τους Βόρειους τώρα.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Όταν τον συναντήσετε ρε παιδιά τον Θανάση, κάντε του μια εγγραφή ...
|
||||
|
||||
|
Καλό "καφεδάκι" ...
|
|||
|
|||
|
Ναι καλά !
Απ' αυτούς είμαστε, που θα χαλάσουμε το στομάχι μας με τους καφέδες. Αναστέναξαν τα καραφάκια. Ίσως από τις λίγες χώρες, όπου το αυτονόητο, συνεχώς θα πρέπει να μας το υπενθυμίζουν Καλή επιστροφή και στα υπόλοιπα μέλη της παρέας. . |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι 15-23 Οκτωβρίου 2011 | nivam | Σκάφος | 36 | 19-10-2011 04:40 |
| Βολιώτικη μπύρα 29-9-2011 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 28-09-2011 22:48 |
| Βολιώτικος καφές 22-9-2011 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 22-09-2011 21:11 |
| Βολιώτικος καφές ...αλλά στις Μηλιές 2-1-2011 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 05-01-2011 18:25 |
| Βολιώτικη παγωμένη μπυρίτσα, Πέμπτη 15/07 | Fuji | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 16-07-2010 03:47 |