|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι 15-23 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστούμε Νίκο καλά να περάσεις και μην ψωνίσεις ακριβά .      | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι 15-23 Οκτωβρίου 2011 Απόσπασμα: 
 Ευχαριστώ Δημήτρη για κανένα μπρελόκ πυξίδα λέω.      | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι 15-23 Οκτωβρίου 2011 Είδες που σου είπα πάλι θα ξοδευτής .      | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι 15-23 Οκτωβρίου 2011 Καλή ιδέα Νικόλα ... Ευκαιρία είναι, να σε γνωρίσουμε κι εμείς ... θα είμαστε μισή ώρα δρόμο κοντά σου ... στο Λαύριο ...  
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 33o Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι 15-23 Οκτωβρίου 2011 Είδες? Τελικά υπάρχει ακόμα λίπος δεν είναι ψέμματα.    Απόσπασμα: 
 Σκέφτομαι να τα συνδυάσω, να δω τι θα πει και η παρέα. Κατεβαίνω με φίλο Harlea βλέπεις...  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
 Καλά ... δεν θα τον μολύνουμε, αν έρθει να πιεί ένα καφέ μαζί μας ...  Εκτός κ αν, φοβάται ΚΑΙ αυτός τον μπεμβεδοϊό ...   
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Έτσι σκέφτομαι να το συνδυάσω. Όποιος θέλει να πάμε για ψώνια...     Last edited by ckk; 15-10-2011 at 11:25. | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Θα τον αρχίσω από νωρίς αύριο το πρωί με πλύση εγκεφάλου, με το μυαλό που έχει δε νομίζω να μου πάρει ώρα.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Θα μου παρεις κι εμένα Νικόλα...??   Το θέλω για το κλειδι του ελικοπτερου που θα προσγειώνεται πάνω στο 50μετρο που θα ψωνισω (με εγγύηση τη φαλιρισμένη εταιρία μου κ´ σύμμαχο την Ελληνικη νομοθεσία που προστατεύει κάθε Νεόπλουτο γκιόζη)...    Θα ´ναι ωραία πάντως... πέραν της πλακός...  CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 184 | 03-10-2011 05:31 | 
| Αδιάβροχα Tucano Urbano: Παντελόνι ανδρικό - Tζάκετ γυναικείο - Γάντια REVIT Η2Ο | evanslam | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 11 | 17-11-2010 11:25 | 
| Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 0 | 01-10-2009 14:19 | 
| Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Θέατρο | 4 | 30-08-2009 18:34 | 
| Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 |