![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα είναι η 1η μοτο με δίσκο ξηρό, αυτοκινητιστικού τύπου δηλαδή.
Αλλά και όλες οι προηγούμενες με δισκάκια, δεν έβγαλαν πάνω από 60-70 χιλιάδες χλμ, χωρίς αλλαγή. Ενός κολλητού το V-strom, έβγαλε 105.000 μέχρι να αλλάξει δισκάκια, αλλά πατινάριζε κανα χρόνο... ![]() Αυτό είναι το θέμα με τους πολύδισκους συμπλέκτες. Δε σ' αφήνουν με "τη μία" και αλλάζουν εύκολα και γρήγορα. Και προπάντων, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!! Το Tiger 1050 με 24 δισκάκια (σύνολο μεταλλικά και φερμουίτ) κόστισε 180€ και ήτ αν μακράν η πιο ακριβή αλλαγή δίσκωνσε μοτό, που είχα εγώ. Ακόμα και στο βουνό να πατινάρει άσχημα ο πολύδισκος, αν το κατέχεις , τα αφαιρείς βάζεις κάποια ανάποδα και πας σπίτι και την άλλη μέρα μάστορα. Δεν γνωρίζω για ποιους λόγους επέλεξε ξηρό μονόδισκο η BMW. Eύχομαι να μου κρατήσει τουλάχιστον 70.000χλμ, γιατί το κόστος αντικατάστασης είναι μεγάλο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τον προσέχω ευλαβικά, δεν έχω ταχύτητα σταματημένος πάνω από 2'', προσέχω τα ξεκινήματα σε ανηφόρες 2κάβαλος και φορτωμένοςκλπ, κλπ. Απλά ελπίζω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ειναι τυχη φιλαρακι.......
![]() δεν σε φοβαμαι εσενα.....εισαι απο την δυτικη οχθη,τα B.Π. φοβαμαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το βλεπεις πλεον οτι κανεις δεν ασχολειται σοβαρα μαζι σου και με το ιαπωνικο παραληρημα. Aφησες τα ψεμματα κι αρχισες να γραφεις........ Δεν προκειται να σε ανεχτω να ξαναγραψεις ψευτικα στοιχεια εδω μεσα αλλα αυτο θα το κανω οχι για τσαμπουκα αλλα για να δωσω αξια στις γνωσεις που εχεις πανω στα τεχνικα. Γιατι γκρεμιζεις την ανεκτιμητη αξια τους μη ξεροντας που θα σταματησεις και αυτο το κανεις επανηλειμμενα με σταση σκληρη ωσαν ωστενιτη απο επαναφορα!! Δεν ειναι κριμα??? Αληθεια πρεπει να απολογηθω σε σενα γιατι ζω στη Θεσσαλονικη? Εσυ παλληκαρι μου απο που εισαι? Απο καλυτερο κι εξυπνοτερο χωριο μαλλον.Αιντε βρε... Last edited by paschalis; 17-12-2011 at 00:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() αν ενωεις εμενα δεν επρεπε..... σε ενα επαγγελματία του δικού μου όγκου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() 70000 km and go on....
|
|
|||
|
|||
![]()
στην αθηνα σε φαναρια και χωρις να βαζεις Νeutral στην αναμονη δεν θα αντεξει ουτε κεραμικος ουτε απλος ουτε απο χρυσο να ειναι..
δεν θελω να επεκταθω για αλλου ειδος καγκουριες.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την βοηθεια...σε γενικες γραμμες κανω καλη χρηση..ουτε φαναρια ουτε καγκουριες...ισως εχει μπει και λιγο βαλβολινη στο δισκο..γιατι εξωτερικα στο σημειο επαφης του δισκου με το κιβωτιο εχει υποπτη βρωμια στο εξωτερικο...μου το ειπε ο φοινιξ οτι ισως να συμβαινει και αυτο...anyway ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες...αυριο στο συνεργειο λοιπον τα υπολοιπα....παντως θα το βαλω το κεραμικο ετσι για να μου φυγει η περιεργεια....για να δουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||