![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μαλλον τη λατζα θα κανουμε παλι... τισ φιλιππινεζες του λοβερδου... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() (Υπαρχουν και τα εκδοχα που παιζουν ρολο τοσο στην εκδηλωση τυχουσων αλλεργιων οσο -κυριως- στο ρυθμο και βαθμο απορροφησης της δραστικης ουσιας) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στα παρακατω θα βρεις μια ουσια -κλαριθρομυκινη - σε δυο σκευασματα, το ενα πρωτοτυπο (Claricid) και το αλλο γενωσημο (Claripen) με διαφορα 2-3 ευρο αναλογως της συσκευασιας. Διαβασε τα εκδοχα και θα δεις οτι ειανι ακριβως τα ιδια............. http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/klaricid#content http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/claripen#content Γενωσημο=ακριβως το ιδιο φαρμακο με το πρωτοτυπο και στην δραστικη ουσια και στα εκδοχα και στις παρενεργειες............ |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο,
παριστάνοντας και τον γιατρό, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα !!! . |
|
|
|||
|
|||
|
Χθεσινό συμβάν.....
Φίλος που παίρνει 20 χρόνια ceclor.....έτρεχε για ορό σε νοσοκομειο,λόγω τρομερης αλλεργιας Του είπαν ότι το ceclor,κατασκευάζεται στην Κίνα πια ......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε παρακαλώ, μην το παίζεις ΚΑΙ γιατρός. Αν θες όμως απάντησέ μου σ'αυτό που ρωτάω στο #25. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά βρε Γιώργο, ξαφνικά ανακαλύψαμε και την Αμερική (γενόσημα)....
![]() Έχε υπόψιν σου ότι και ο Blackhawk και ο Yns είναι γιατροί... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προτου μιλησω και πω αυτα που εσυ και αλλοι θεωρειτε βλακειες εχω συζητησει με γιατρους (γνωστους σου) που εργαζονται σε μεγαλα δημοσια νοσοκομεια, με ιατρικους επισκεπτες (εχω δυο εναν στην Glaxo Smith κι εναν αλλον σε Ελληνικη εταιρεια) και με φαρμακοποιους. Ενας δικος μας φαρμακοποιος εγραψε κι αυτος την αποψη του εδω παρότι ειναι απο τους χαμενους, σαν κλαδος, της εφαρμογης των γενοσημων!!!! Εσυ και οι υπολοιποι μιλατε και λετε τις δικες σας βλακειες μονον και μονον διοτι δεν συμπαθειτε τον Λοβερδο ¨η για να συμβαλλετε στο κλιμα τρομου σχετικα με τα γενοσημα. Εχουμε κι εμεις αρρωστους στην οικογενεια μας με χρονια νοσηματα (ΧΑΠ, Παρκινσον, καρκινους....) και σε καμια περιπτωση δεν θα θελαμε το κακο τους. Το αν ''εκτιθομαι'' ¨η οχι ασε να το κρινω εγω.......αν δεν αρεσουν αυτα που γραφω διοτι εχουν αληθειες που δεν αρεσουν ειναι προβλημα σας (-τους). Στο κατω κατω, και αντι να μου γραφεις ΕΣΥ Δημητρη οτι ''εκτιθομαι'' και οτι ''παριστανω'', παρεθεσε μου κατι που να αντικρουει αυτα που γραφω κι οχι προσβλητικα λογια και λογια του αερα. Υ.Γ. 1=Το ποστ ειναι το ιδιο σκληρο απεναντι σου Δημητρη οπως και το δικο σου απεναντι μου............... Υ.Γ. 2= το οτι τα γενοσημα αποτελουν το 80% της καταναλωσης στην Ευρωπη δεν σου λεει τιποτα? Ολες οι κυβερνησεις θελουν το κακο των ασθενων τους? Υ.Γ.3= το οτι ολα τα ιδιωτικα νοσοκομεια της χωρας που πας εσυ κι εγω και παμε και τα παιδια μας και χορηγουν γενοσημα στο 90% των συνταγογραφησεων θελουν το κακο μας? πεθαινει κοσμος? δεν γιατρευεται ο κοσμος? Ψαξε τα στοιχεια και θα δεις οτι λεω αληθειες...............βαρεθηκα να βαζω παραθεσεις για να αποδειξω τα λεγομενα μου............ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ο Ν.....ς γιατρος....γιατραρα θα ελεγα!! ρωτησε τον, διοτι εγω τον ρωταγα επι 6 ωρες την περασμενη Κυριακη. Αν ΑΥΤΟΣ και ο Ντινο μου επαληθευαν τις ιστοριες που λεγονται σε αυτο το νημα τοτε θα ημουν μαζι σας. Αν στην ευρωπη δεν αποτελουσαν το 80%+ των συνταγογραφησεων θα ημουν μαζι σας. Το αν ορισμενοι Ελληνες γιατροι ειναι εναντιον των γενοσημων οταν ολος ο κοσμος ειναι υπερ ψαξε να βρεις το γιατι συμβαινει αυτο........παντως δυο ιατρικοι επισκεπτες, με 17ετη ο ενας και 20ετη ο αλλος θητεια στον χωρο του φαρμακου, μου εξηγησαν ΓΙΑΤΙ καποιοι γιατροι ειναι εναντιον............ Οπως μου εξηγησαν πως ξερουν τι συνταγογραφει ο καθε γιατρος της περιφερειας τους, σε ποσα συνεδρια τους εχουν στειλει με ολα τα εξοδα πληρωμενα αλλα και τα ταξιδια αναψυχης συν το μετρητο στις παλιοτερες καλες εποχες του 1990-2000. Ασε που τωρα ανακαλυψαμε την αμερικη των γενοσημων οταν εχουν παει εκει ολες οι χωρες του κοσμου εδω και δεκαετιες................. |
|
|
|||
|
|||
|
λοιπον!
για να εγκριθει η κυκλοφορια ενος φαρμακου αυτο περναει απο τον ελεγχο του εοφ οπου ελεγχεται αν περιεχει τη σωστη ποσοτητα και ποιοτητα της δραστικης φαρμακευτικης ουσιας,η θεραπευτικη αποτελεσματικοτητα στον οργανισμο,καθως κι αν περιεχει εκδοχα που μπορει να προκαλεσουν αλλεργιες η αλλα προβληματα! κατα συνεπεια οταν το φαρμακο κυκλοφορησει ειναι ασφαλες! παλιοτερα καποια εκδοχα ειχαν κατηγορηθει για αλλεργιες αλλα πλεον τα εκδοχα που χρησιμοποιουνται ειναι καρατσεκαρισμενα! και μου κανει εντυπωση πως και τετοια μανια κατα των γενοσημων απο τη στιγμη που ηδη συνταγογραφουνται σε ποσοστο μεγαλυτερο απο τα πρωτοτυπα... η μη μου πει καποιος οτι ο καθε γιατρος πριν συνταγογραφησει διαβαζει και κρινει ολα τα εκδοχα που περιεχει μια εμπορικη ονομασια... απο τη στιγμη που κυκλοφορει ενα φαρμακο θεωρειται ασφαλες!
|
![]() |
|
|