![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το καλύτερο θα ήταν να μην έχουνε διχόνοια μεταξύ μας και να μην ερχόμαστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Forum ειναι και καλώς η κακώς υπαρχουν χιλιάδες γνώμες για χιλιάδες θεματα,αξίζει να τρωγομαστε?δε νομίζω,το κέφι μας κάνουμε ρε κοπελια στο κάτω κάτω,για το παθος μας. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν διαβάσεις καλύτερα όλο το κείμενο και οχι αυτό που θες, θα καταλάβεις. Θέλεις να πεις κάτι? |
|
|
|||
|
|||
|
Συγνώμη φίλοι μου, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό σας... Μέσα σε αυτόν τον χώρο συμβαίνουν ένα σωρό όμορφα πράγματα, ένα σωρό καταστάσεις... Γιατί ντε και καλά πρέπει να ψάχνουμε που έχει γίνει κάτι άσχημο ή στραβό, όπως λέτε, και να αρχίσουμε τις διχόνιες!!! Τόσα καλά και όμορφα πράγματα, έχουμε εδώ μέσα... π.χ συναντήσεις, εκδρομές, εκδηλώσεις κ.α Θετικότητα παιδιά, θετικότητα και όχι μίζερες καταστάσεις που οδηγούν σε αντιπαλότητες και διαμάχες... Να να επιτρέψετε, ιδιαίτερα οι νεότεροι, μην κρίνετε άτομα και καταστάσεις, εάν δεν είστε σίγουροι για αυτά που γράφετε.... Ενα από τα βασικά συστατικά της πολύ επιτυχημένης παρέας μας, είναι ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών μας.... Φιλικά
Αργύρης ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
το φόρουμ είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας, που σημαίνει φίλε Αργύρη ότι τα ευχολόγια είναι για να γλυκαίνουμε το χάπι σε αυτούς που δεν γνωρίζουν. Όπως λες ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μερικών, και εγώ με τη σειρά μου δεν αντιλαμβάνομαι το (καλώς εννοούμενο) πανηγύρι που υπονοείς τουλάχιστον για τη μεγάλη πλειοψηφία.
το ότι δεν μιλάνε/γράφουν οι ενεργοί, το ότι αποχωρουν οι παλαιοί δεν είναι απαραίτητα υγειές δείγμα του ιδεατού που μας παρουσιάζεις και θα έπρεπε να σε ανησυχεί ως μέλος της διοίκησης.... το νόημα δεν είναι να μένει η παρέα στο ίδιο μέγεθος αλλά να μεγαλώνει και προπαντώς να εξελίσσεται, είναι κατανοητό ή τα λέω δύσκολα ? Δεν είναι σωστό, για εμένα, να επιχειρείς να νουθετείς τους νεότερους κατευθύνοντας και υπαγορεύοντας τη συμπεριφορά τους. Το σύστημα είναι έξυπνο και αυτοπροστατευόμενο και θα τους απορρίψει μόνο του, δεν χρειάζονται ούτε διαγραφές ούτε άλλες διαδικασίες. Επιτέλους ας κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή Αργύρη, δεν κινδυνεύει κανείς από την ελευθερία λόγου και έκφρασης... Φιλικά |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν 2 χρόνια περίπου ένας πολύ καλός φίλος μου είχε πει ότι στο φόρουμ είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι, σαν σε μία μεγάλη γιορτή, όπου δημιουργούνται παρέες, πηγαδάκια κ.λ.π. και κοιτάμε όλοι να περνάμε καλά.
Όταν αυτό πάψει να συμβαίνει, απλά ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες για την εώς τότε φιλοξενία και ψάχνουμε άλλους τόπους, τρόπους για να γεμίζουμε ευχάριστα τον χρόνο μας, αλοίμονο άλλωστε αν η προσωπική μας ευδαιμονία εξαρτάται από ένα ιστότοπο. Το να καθόμαστε στο "σαλόνι" τους, να τους κριτικάρουμε για τις επιλογές τους, να τους γκρινιάζουμε για αυτό που μας προσφέρουν, γιατί έκαναν αυτό και όχι το άλλο, γιατί π.χ έσβησαν ή δεν έσβησαν το ποστ του τάδε..είναι αν μη τι άλλο απρέπεια. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά αυτή πρέπει να γίνεται πάντα καλοπροαίρετα και με αυστηρή τήρηση των κανόνων της ευγένειας και της λογικής. Προσωπικά αν κάπου νιώθω ότι είμαι ανεπιθύμητος ή ενοχλητικός για όποιον λόγο, πέρνω το καπελάκι μου και φεύγω, δεν περιμένω να με διώξουνε, ούτε κοιτάω να κάνω δύσκολη την ζωή των άλλων για "σπάσιμο", είναι πάνω από όλα θέμα αξιοπρέπειας.....
Last edited by frits; 25-04-2012 at 02:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου Αργυρη!!ας κρατήσουμε τα καλα μέσα σε αυτήν την μεγάλη παρέα ! |
|
|
|||
|
|||
|
"καποιοι" εχουν φυγει,"καποιοι" δε γραφουν πια,"οτι δεν ειναι αρεστο λογοκρινεται"...,και αλλες παπαριεs και υπονοουμενα...
θα θελα να δω συγκεκριμενα γεγονοτα,περιγραφες και καταστασεις και οχι γενικολογα και συκοφαντιες απο τον καθε γνωστο-αγνωστο... α!μην ξεχασω...,με τον jefe και τον pirate κανω κι εγω παρεα αλλα ειμαι ακομη εδω... ...,ισως επειδη δεν παιζω το ...μπουζουκι μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
........εσυ τελευταία χάθηκες φιλαράκι.....γιατι.....![]() ![]() ![]() αστα τα σαπια και πες τα ολα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To παθημα εγινε μαθημα... | jarhead | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 16-05-2011 22:30 |
| Η κορη μου εγινε κιολας 6 μηνων!! | FANISGS | Γενικά - Αναβάτης | 26 | 12-05-2011 01:04 |
| Eπιτελους,εγινε ανθρωπος..... | Ακιs | Χιούμορ | 24 | 30-04-2011 22:52 |
| Η χιονατη εγινε γιαννιωτισα...... | Ακιs | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 30 | 10-01-2011 00:20 |
| τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 21:14 |