![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...εγω παντως αν και προσπαθω και δειχνω κατανόηση στη διαφορετικοτητα αυτων των ανθρώπων ...δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα σε τι βοηθαει μια τετοια παρελαση και τι σκοπο εχει ακριβως?
...ειλικρινα δεν καταλαβαινω !!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διακρίνω σαρκασμό στα γραφόμενα μου ενώ εγώ πρότεινα μόνο να κρατηθεί ένα επίπεδο στη συζήτηση όπως ορίζει η netiquette και οι κανόνες του φόρουμ αφήνοντας την χυδαιολογία απ'έξω. Απόσπασμα:
Τι υπονοείς;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν <<υπονοώ>>, το λεω ΚΑΘΑΡΑ. Όταν βρίζονταν χυδαία πολιτικά πρόσωπα, κόμματα, αστυνομικοί ή αποκαλούνται <<γυμνοσάλιαγκες>> μέλη του φόρουμ προφανώς καθάριζες τον λαιμό σου. Όταν αποκαλείται στόκος ο μητροπολίτης δεν τρέχει τίποτα, δεν θίγεται κανένας , όταν αποκαλώ <<πουστράκια>> μια ομάδα αριστεριστών που έκαναν δήλωση συμπαράστασης στους πουστάρες … θίχτηκες και θυμήθηκες τα <<politically correct>> … ![]() |
|
|||
|
|||
![]() TEOSS θα σε παρακάλαγα να ρίξεις μια ματιά πάλι στους όρους χρήσης του φόρουμ που αποδέχτηκες για να βρίσκεσαι εδώ μέσα και ιδιαίτερα το post #4.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αναπόφευκτος ο σαρκασμός λοιπον σε αυτούς που ζητανε εκδήλωση σεβασμού την ιδια ωρα που τσαλακώνουν τις αξιες των αλλων. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς που δεν μπαίνει και ο Ντινόπουλος, γνωστός βωμολόχος και politically incorrect του forum.
Όσο για μένα, βλέπετε, κρατάω ένα επίπεδο και δεν σχολιάζω τις... κοπέλες. Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών έστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς? Όλοι στον αγώνα για τα τεκνά... Θα τρελαθώ τελείως? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Άκου εκεί βωμολόχος ο Ντινό. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να εκφράσω την συμπάθεια μου στους απανταχού ομοφοβικούς. Όπως λένε και οι γιατροί δεν είναι μια συνειδητοποημένη στάση και συμπεριφορά αλλά ένα μείγμα φοβίας και αντίδρασης -ριφλέξ που προκύπτει από την ανασφάλεια τους για την "ορθή" σεξουαλική τους ταυτότητα, την οποία έχουν πάγια την ανάγκη να υπερπροβάλουν από απλή ανασφάλεια.
Στην ψηφιακή εποχή μάλιστα είναι πολλοί που φωνάζουν και βρίζουν ή κράζουν τους ομοφιλόφιλους πίσω από την ασφάλεια της οθόνης του υπολογιστή τους δια πληκτρολογίου. Νιώθωντας άντρακλες virtual και χωρίς να κινδυνεύουν να φάνε καμιά φάπα ή απλώς Χ από όσους έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να αχολούνται με το τι κάνει ο καθείς το πουλάκι του. Για όσους δεν καταλαβαίνουν το νόημα ενός gay pride ας μας εξηγήσουν το νόημα μιας στρατιωτικής παρέλασης και μετά μέσα τους ας κάνουν τις αντιστοιχίες. Και ας αναλογιστούν γιατί μέχρι και οι κυνηγοί μπορούν να κάνουν κόμμα και πορεία και οι ομοφιλόφιλοι όχι; Κατά τα άλλα όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όποιος τη σφίγγα ...σφίγγεται "κύριοι". |
![]() |
|
|