GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-11-2012, 02:59
Μιχάλης 1988 Ο/Η Μιχάλης 1988 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1200gs 07'
Προεπιλογή Απάντηση: Ψαχνοντας για GS : F800 , 1150 Adv. ή 1200 Adv. ?

Εγω πάντως θα έπαιρνα ένα καλό 1150adv!!
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2012, 04:15
crazy artist Ο/Η crazy artist βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: π. φάληρο
Μoto: XT660Z Tenere

τώρα να κάνω εγώ τον "αιρετικό" και να πω:

-Αν θες 800 πιο άνετο και πιο ταξιδιάρικο απο το F800gs κοίτα οπωσδήποτε το Triumph Tiger 800 XC.

-Αν θες 1200 αλλά όχι R1200GS κοίτα οπωσδήποτε το Super Tenere.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-11-2012, 10:50
johnny walker Ο/Η johnny walker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: ΘΗΒΑ
Μoto: F800GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από crazy artist Εμφάνιση μηνυμάτων

-Αν θες 800 πιο άνετο και πιο ταξιδιάρικο απο το F800gs κοίτα οπωσδήποτε το Triumph Tiger 800 XC.

-Αν θες 1200 αλλά όχι R1200GS κοίτα οπωσδήποτε το Super Tenere.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
Ενταξει το τιger εχει πολυ πιο ανετη σελα αλλα νομιζω πως το f800 με μια ζελατινα ειναι καλυτερο στο ταξιδι ασε που σε θεμα φορτοματος το 800 ειναι απιαστο ενω στο tiger τριζουν ολα
Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 15:32
KostasGSA Ο/Η KostasGSA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2012
Περιοχή: Athens
Μoto: ΧΤ1200Ζ Super Tenere

Γεια και χαρα σε ολους...
Ειπα να μη γραψω τιποτα και να περιμενω ωστε να δω οσο το δυνατον περισσοτερες απαντησεις.
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι καινουριες 800 και 1200 ειναι μεν καλες,αλλα εχουν προβληματα αξιοπιστιας που ειτε μπορει καποιος να τα διορθωσει ειτε μπορει να τον ρημαξουν οικονομικα (αν εχει και σχετικα μικρο εισοδημα). Το 1150 θεωρω οτι ειναι "ευκαιρια" αυτον τον καιρο. Εχει σχετικα χαμηλη τιμη και αποδεδειγμενη αξιοπιστια,οποτε για μενα πιστευω θα ταιριαζε καλυτερα. Αν καταφερω και πεισω και τον εαυτο μου οτι δε θα μου φαινεται "γρια",τοτε μαλλον θα χτυπησω κανενα τετοιο.
Δεν εχει και πολλα στις αγγελιες...Εντυπωση μου κανει παντως που εχω δει αγγελιες 1200 Adv που ζητουν να τα ανταλλαξουν με 1150!
Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 17:46
kwon Ο/Η kwon βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW F800GS 11

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από johnny walker Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενταξει το τιger εχει πολυ πιο ανετη σελα αλλα νομιζω πως το f800 με μια ζελατινα ειναι καλυτερο στο ταξιδι ασε που σε θεμα φορτοματος το 800 ειναι απιαστο ενω στο tiger τριζουν ολα

Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 17:50
kwon Ο/Η kwon βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW F800GS 11

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KostasGSA Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια και χαρα σε ολους...
Ειπα να μη γραψω τιποτα και να περιμενω ωστε να δω οσο το δυνατον περισσοτερες απαντησεις.
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι καινουριες 800 και 1200 ειναι μεν καλες,αλλα εχουν προβληματα αξιοπιστιας που ειτε μπορει καποιος να τα διορθωσει ειτε μπορει να τον ρημαξουν οικονομικα (αν εχει και σχετικα μικρο εισοδημα). Το 1150 θεωρω οτι ειναι "ευκαιρια" αυτον τον καιρο. Εχει σχετικα χαμηλη τιμη και αποδεδειγμενη αξιοπιστια,οποτε για μενα πιστευω θα ταιριαζε καλυτερα. Αν καταφερω και πεισω και τον εαυτο μου οτι δε θα μου φαινεται "γρια",τοτε μαλλον θα χτυπησω κανενα τετοιο.
Δεν εχει και πολλα στις αγγελιες...Εντυπωση μου κανει παντως που εχω δει αγγελιες 1200 Adv που ζητουν να τα ανταλλαξουν με 1150!
Συγνώμη είχες στην κατοχή σου κάποια απο τα μοντέλα που αναφέρεις ώστε να έχεις προσωπικη εμπειρία;Tα δεδομένα της αγοράς και στις πωλήσεις και στο service εχουν αλλάξει.....
Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 18:11
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από crazy artist Εμφάνιση μηνυμάτων

Εχεις οδηγησει το Tiger;Ξερεις ποσους κραδασμους-ενοχλητικους εως κουραστικους- μπορει πιθανον να εχει σε ταξιδι;Καλυψη απο αερα πιστευεις ειναι καλυτερη απο ενα F800GS με καλο ανεμοθωρακα;Ελαστικοτητα κινητηρα;Θορυβο;...Ολα αυτα συνδιαζονται με την θεση οδηγησης ωστε να μιλαμε για καλυτερο σε ταξιδι,ετσι δεν ειναι;....Μην πιστευεις οτι υπερτερει το Tiger...
Δυσκολα θα εδινα το F8 μου για Tiger...ειδικα μιλωντας για μια επιλογη μοτοσυκλετας με γνωμονα το διπλο χαρακτηρα ΚΑΙ για χωμα...
Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 18:33
TZANNSPY Ο/Η TZANNSPY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2012
Περιοχή: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από johnny walker Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια και χαρά σε όλους, καλώς σας βρήκα κτλ.

Λυπάμαι που στο πρώτο μου post αναγκάζομαι να υπερασπιστώ το μηχανάκι μου ( Τ 800 XC )αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν τρίζει καθόλου και είναι το ίδιο τουλάχιστον "άπιαστο" στο φόρτωμα με το F800.

Επίσης έχει έναν κινητήρα πολύ ανώτερο/καλύτερο στα ταξίδια και στις εθνικές οδούς. Γιατί ταξίδι δεν είναι μόνο η σέλα και ο ανεμοθώρακας.

Το F800 είναι σίγουρα αρκετά καλύτερο στο χώμα και λίγο καλύτερο στη πυκνή κίνηση στη πόλη.

Αν η πραγματική διαφορά τους στη τιμή - όχι καταλόγου - δεν ήταν περίπου 2500 ευρώ, το πιο πιθανόν θα ήταν να ήμουν κάτοχος F800gs.

To F800 είναι ένα καταπληκτικό μηχανάκι αλλά δεν παίζει πια μόνο του και ο ανταγωνισμός έχει να προσφέρει εξίσου καλές προτάσεις.

Για τις "χοντρές" κυρίες R1150-R1200 GS & EXPLORER 1200 δεν έχω προσωπική άποψη γιατί δεν τις έχω οδηγήσει.... ακόμη.
Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 21:53
KostasGSA Ο/Η KostasGSA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2012
Περιοχή: Athens
Μoto: ΧΤ1200Ζ Super Tenere

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kwon Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη είχες στην κατοχή σου κάποια απο τα μοντέλα που αναφέρεις ώστε να έχεις προσωπικη εμπειρία;Tα δεδομένα της αγοράς και στις πωλήσεις και στο service εχουν αλλάξει.....
Δεν ειχα κανενα απο αυτα...Τα συμπερασματα απλα τα εχω βγαλει αποτι εχω ακουσει απο μηχανικους,απο κατοχους και οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ.
Τι εννοεις οταν λες οτι εχουν αλλαξει τα δεδομενα της αγορας?
Reply With Quote
Παλιό 10-11-2012, 22:00
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TZANNSPY Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια και χαρά σε όλους, καλώς σας βρήκα κτλ.

Λυπάμαι που στο πρώτο μου post αναγκάζομαι να υπερασπιστώ το μηχανάκι μου ( Τ 800 XC )αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν τρίζει καθόλου και είναι το ίδιο τουλάχιστον "άπιαστο" στο φόρτωμα με το F800.

Επίσης έχει έναν κινητήρα πολύ ανώτερο/καλύτερο στα ταξίδια και στις εθνικές οδούς. Γιατί ταξίδι δεν είναι μόνο η σέλα και ο ανεμοθώρακας.

Το F800 είναι σίγουρα αρκετά καλύτερο στο χώμα και λίγο καλύτερο στη πυκνή κίνηση στη πόλη.
Στο 2ο ποστ να μας πεις αν εχεις οδηγησει το F800GS ωστε να το συγκρινεις επι πραγματικου με το δικο σου;
Που στηριζεις οτι σε ταξιδι εχεις καλυτερο κινητηρα;Υπο ποια εννοια;Μιλας μονο για ιπποδυναμη σε απολυτα νουμερα;Με τι τροπο ταξιδευεις;
Τι καταναλωση εχεις με το XC σε ταξιδι;Τι ελαστικοτητα και με ποσες στροφες/ταχυτητα ταξιδευεις;

Προσωπικα εχω την αποψη οτι ο 3κυλινδρος σου ειναι πολυ πιο τραχυς απο τον 2κιλυνδρο τού F800GS;Δεν ισχυει;

Καλως ηρθες και αναμενω την αποψη σου...ο διαλογος παντα μάς δινει κατι παραπανω σε γνωση
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης