GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-02-2013, 19:36
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο.........για την αλλαγή
Προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην είμαι απόλυτος και να μη έχω παρωπίδες. Τέτοιες στιγμές το μόνο που δεν χρειάζεται είναι το μίσος μεταξύ μας...
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 19:43
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις δίκιο φίλε μου. Η φωτό δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος... ας την κατεβάσουν οι mods.
Για την ιστορία να σου λύσω και την απορία. Η φωτογραφία είναι σημερινή, τραβηγμένη μπροστά στο Υπουργείο Εμπορίου και Τροφίμων όπου παραγωγοί μοίραζαν τα αγαθά τους σε πεινασμένους Αθηναίους...

Χωρίς να αμφισβητώ την εξαθλίωση πολλών συμπολιτών μας, οι εικόνες που είδαμε δε διαφέρουν από τη συμπεριφορά του Ελληνα σε κάθε είδους ουρά, ιδίως όταν πρόκειται για τσάμπα. Μην τρελλαθούμε κιόλας, πόσο ήταν το κόστος κάθε σακούλας; 10 ευρώ; Μάλλον λιγότερο....Αυτοί που λένε για χαμηλές συντάξεις, είχαν πάντα χαμηλές συντάξεις, δεν κόπηκαν τώρα. Η μάνα μου που παίρνει την κατώτερη του ΙΚΑ δεν έχει χάσει ούτε ευρώ.
Οι εικόνες αυτές είναι θλιβερές.....ανάμεσα στους ανθρώπους που πραγματικά βοηθήθηκαν υπήρχαν και πολλοί- και κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι- που βρήκαν ευκαιρία, περαστικοί όντες, για λίγα τσάμπα ζαρζαβατικά.
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 19:47
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Η τρομοκρατία (terrorism), αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη “συστηματική” χρήση, ή την απειλή χρήσης, βίας που συμβαίνει πάντα ως αντίδραση,
ή άσκηση πίεσης, από οργανωμένες ομάδες με πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα (ως υπόβαθρο/βάση) αλλά ακόμη κ
από ολόκληρους κρατικούς μηχανισμούς, εναντίον ατόμων, ομάδων ή περιουσιών, με απώτερο στόχο τις κυβερνήσεις από τις οποίες προσδοκούν κάποια αντίστοιχα (των κινήτρων) οφέλη/κέρδη.

Η κ
άθε πράξη επ΄ αυτού χαρακτηρίζεται τρομοκρατική πράξη και οι επιχειρούντες αυτήν τρομοκράτες.
Τρομοκρατία - Βικιπαίδεια

...εχουμε δει πολλακις ειδικα τα τελευταια χρονια να ασκειται συστηματικα απο το κρατος...και φανταζομαι οτι αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις...

απο πλευρας μου οπως και απο καθε λογικου ανθρωπου πλευρα φανταζομαι η τρομοκρατια ειναι κατακριταια...!!!

οσο για τις μαναδες...απο οσο μπορω να γνωριζω...η μανα παντα θα βρισκει δικαιολογιες για να ειναι περιφανη για τα παιδια της...σχεδον σε οτι και να εχουν κανει...
Απόσπασμα:
Για αυτή τη μορφή βίας θα δικαστεί κάποιος?

6/2/13 Daily distribution of food in Athens, Greece.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sain Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου δεν διάβασες τον τίτλο του νήματος;;;; Έχιε καμία σχέση αυτό που επισημαίνεις με τον τίτλο;;;; (χωρίς να ξέρω αν η φωτογραφία είναι από Ελλάδα η από αλλού)Θα παρακαλούσα το μοντερέισον τιμ να μεταφέρει σε δικό του θέμα το παραπάνω ποστ. Ευχαριστώ.
Μηπως τωρα βλεπεις τη σχεση φωτογραφιας
απο τη σημερινη Ελλαδα και thread καλυτερα??

Επισης..
Δες και μονος σου πως βαφτισες τον ληστη τρομοκρατη..
Αλλα λεει η μανα του κι αλλα εβαλες στον τιτλο!

Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στον ALPHA σημείωσε:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιό μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου».

Σε εμενα αφηνεις να εννοηθει οτι θελεις τοσο πολυ
να πιασουν ενα τρομοκρατη οσο κι εγω..
Να πιασουν ομως τον σωστο τρομοκρατη!!!!
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 19:53
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Απόσπασμα:
Φίλε μου δεν διάβασες τον τίτλο του νήματος;;;; Έχιε καμία σχέση αυτό που επισημαίνεις με τον τίτλο;;;; (χωρίς να ξέρω αν η φωτογραφία είναι από Ελλάδα η από αλλού)Θα παρακαλούσα το μοντερέισον τιμ να μεταφέρει σε δικό του θέμα το παραπάνω ποστ. Ευχαριστώ.
Απόσπασμα:

Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο φίλε μου. Η φωτό δεν έχει σχέση με τον τίτλο του θέματος... ας την κατεβάσουν οι mods.
Απόσπασμα:

Για την ιστορία να σου λύσω και την απορία. Η φωτογραφία είναι σημερινή, τραβηγμένη μπροστά στο Υπουργείο Εμπορίου και Τροφίμων όπου παραγωγοί μοίραζαν τα αγαθά τους σε πεινασμένους Αθηναίους...

Συγνώμη συνάδελφε (sain),

Το πόστ σου έχει θέμα "..... για τον γιό μου τον τρομοκράτη", άρα για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και φίλος Βαγγέλης δεν διαφώνησε μαζί σου, αλλά σαν "καλλιτεχνική" φυσιογνωμία
που είναι που (έαν έχεις παρακολουθήσει το έργο του), το πήγε ένα βήμα παραπάνω από τα γραφόμενα σου, και χωρίς πάλι ξαναλέω, να διαφωνήσει μαζί σου !
Αρα δεν νομίζω να υφίστατε το θέμα,να πρέπει να μεταφερθεί ή να διαγραφεί η φώτο του !

Και για την ιστορία της υπόθεσης, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί, στο Σύνταγμα που έγινες χαμός για ένα κιλό ζαζαβατικά !

Δυστυχώς οι "Εθνάρχες" εκεί, μας φτάσανε !!!!

Φιλικά
Αργύρης
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 20:24
sain Ο/Η sain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATH
Μoto: BMW 1200 GS

Χα χα χα δεν ήξερα οτι οVagelis Gar εκτός από καταπληκτική φωτογραφική ματιά έχει και τόσους ένθερμους φίλους που τον υποστηρίζουν
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 20:26
Senior Member

Αλλά επιμένω οτι ξεφεύγουμε από το θέμα. Την κατάντια του Έλληνα την βλέπω και εγω και την έχω φάει στο πετσί μου όπως όλοι μας. Που ζω εγώ;;; Στην Ζανζιβάρη;;;;
Αλλά το θέμα είναι η δήλωση της μάνας που αντί να τα "μαζέψει" για το παιδί της, αυτή βγαίνει και στην επίθεση και το παίζει και περίφανη.
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 20:33
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Α εδώ έτσι είναι! Στο τέλος θα τα χώσουμε στο Νάπο που νομίζει ότι το σκούτερ του είναι μηχανή!
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 20:33
pkaran Ο/Η pkaran βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW G650GS-2011

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρίς να αμφισβητώ την εξαθλίωση πολλών συμπολιτών μας, οι εικόνες που είδαμε δε διαφέρουν από τη συμπεριφορά του Ελληνα σε κάθε είδους ουρά, ιδίως όταν πρόκειται για τσάμπα. Μην τρελλαθούμε κιόλας, πόσο ήταν το κόστος κάθε σακούλας; 10 ευρώ; Μάλλον λιγότερο....Αυτοί που λένε για χαμηλές συντάξεις, είχαν πάντα χαμηλές συντάξεις, δεν κόπηκαν τώρα. Η μάνα μου που παίρνει την κατώτερη του ΙΚΑ δεν έχει χάσει ούτε ευρώ.
Οι εικόνες αυτές είναι θλιβερές.....ανάμεσα στους ανθρώπους που πραγματικά βοηθήθηκαν υπήρχαν και πολλοί- και κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι- που βρήκαν ευκαιρία, περαστικοί όντες, για λίγα τσάμπα ζαρζαβατικά.
+100000000000000000000 Γιάννη τα είπες όλα.
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 20:36
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην είμαι απόλυτος και να μη έχω παρωπίδες. Τέτοιες στιγμές το μόνο που δεν χρειάζεται είναι το μίσος μεταξύ μας...
Κάποτε όλοι μας είχαμε παροπίδες. Βλέπεις τότε μας ταίζανε για να μας βουλώνουν το στόμα. Αλλά ίσως η κρίση μας βοήθησε και έτσι ξύπνησε ο Έλληνας. Ξύπνησε και βλέπει οτι αυτά που του τάζανε και τα ξεροκόματα που τον ταίζανε, ήταν για να του κλείνουν τα μάτια και αυτοί (300) να τρώνε τα φιλέτα και τους αστακούς.
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 20:36
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Χα χα χα δεν ήξερα οτι οVagelis Gar εκτός από καταπληκτική φωτογραφική ματιά έχει και τόσους ένθερμους φίλους που τον υποστηρίζουν
Οι ευαισθησίες και ψυχικός κόσμος του Vagelis Gar αποτυπώνονται στην φωτογραφική του ματιά. Τυχεροί αυτοί που μέσω του φακού του μπορούν να δούν αυτά που βλέπει ο Vagelis, όταν το καταφέρουν δεν έχουν παρά να γίνουν ένθερμοι υποστηρικτές του, έστω και αν δεν τον έχουν συναντήσει ποτέ.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης