![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην είμαι απόλυτος και να μη έχω παρωπίδες. Τέτοιες στιγμές το μόνο που δεν χρειάζεται είναι το μίσος μεταξύ μας...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χωρίς να αμφισβητώ την εξαθλίωση πολλών συμπολιτών μας, οι εικόνες που είδαμε δε διαφέρουν από τη συμπεριφορά του Ελληνα σε κάθε είδους ουρά, ιδίως όταν πρόκειται για τσάμπα. Μην τρελλαθούμε κιόλας, πόσο ήταν το κόστος κάθε σακούλας; 10 ευρώ; Μάλλον λιγότερο....Αυτοί που λένε για χαμηλές συντάξεις, είχαν πάντα χαμηλές συντάξεις, δεν κόπηκαν τώρα. Η μάνα μου που παίρνει την κατώτερη του ΙΚΑ δεν έχει χάσει ούτε ευρώ. Οι εικόνες αυτές είναι θλιβερές.....ανάμεσα στους ανθρώπους που πραγματικά βοηθήθηκαν υπήρχαν και πολλοί- και κατά τη γνώμη μου οι περισσότεροι- που βρήκαν ευκαιρία, περαστικοί όντες, για λίγα τσάμπα ζαρζαβατικά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
απο τη σημερινη Ελλαδα και thread καλυτερα?? Επισης.. Δες και μονος σου πως βαφτισες τον ληστη τρομοκρατη.. Αλλα λεει η μανα του κι αλλα εβαλες στον τιτλο! Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στον ALPHA σημείωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιό μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου». Σε εμενα αφηνεις να εννοηθει οτι θελεις τοσο πολυ να πιασουν ενα τρομοκρατη οσο κι εγω.. Να πιασουν ομως τον σωστο τρομοκρατη!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συγνώμη συνάδελφε (sain), Το πόστ σου έχει θέμα "..... για τον γιό μου τον τρομοκράτη", άρα για την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και φίλος Βαγγέλης δεν διαφώνησε μαζί σου, αλλά σαν "καλλιτεχνική" φυσιογνωμία που είναι που (έαν έχεις παρακολουθήσει το έργο του), το πήγε ένα βήμα παραπάνω από τα γραφόμενα σου, και χωρίς πάλι ξαναλέω, να διαφωνήσει μαζί σου ! Αρα δεν νομίζω να υφίστατε το θέμα,να πρέπει να μεταφερθεί ή να διαγραφεί η φώτο του ! Και για την ιστορία της υπόθεσης, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί, στο Σύνταγμα που έγινες χαμός για ένα κιλό ζαζαβατικά ! Δυστυχώς οι "Εθνάρχες" εκεί, μας φτάσανε !!!! ![]() ![]() Φιλικά
Αργύρης ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χα χα χα δεν ήξερα οτι οVagelis Gar εκτός από καταπληκτική φωτογραφική ματιά έχει και τόσους ένθερμους φίλους που τον υποστηρίζουν
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλά επιμένω οτι ξεφεύγουμε από το θέμα. Την κατάντια του Έλληνα την βλέπω και εγω και την έχω φάει στο πετσί μου όπως όλοι μας. Που ζω εγώ;;; Στην Ζανζιβάρη;;;;
![]() Αλλά το θέμα είναι η δήλωση της μάνας που αντί να τα "μαζέψει" για το παιδί της, αυτή βγαίνει και στην επίθεση και το παίζει και περίφανη. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α εδώ έτσι είναι! Στο τέλος θα τα χώσουμε στο Νάπο που νομίζει ότι το σκούτερ του είναι μηχανή!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι ευαισθησίες και ψυχικός κόσμος του Vagelis Gar αποτυπώνονται στην φωτογραφική του ματιά. Τυχεροί αυτοί που μέσω του φακού του μπορούν να δούν αυτά που βλέπει ο Vagelis, όταν το καταφέρουν δεν έχουν παρά να γίνουν ένθερμοι υποστηρικτές του, έστω και αν δεν τον έχουν συναντήσει ποτέ.
|
![]() |
|
|