![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως χαλάνε οι άξονες, τι διάλο τους κάνετε, με έχει πιάσει σύγκρυο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε το εχω κανει 81500 χλ. Χιλιομετρα, σχεδον ολα χωρις διπλο ατομο κ δεν ειμαι ουτε 90 κιλα κ επισης ποτε δεν το εχω φορτωση, ουζα ουτε να το σκεφτομαι, το μονο που κανω κ ισως να μην επρεπε ειναι οτι του τα χωνω πανο σε στρωφη κ οταν δεν ειναι το οδοστρωμα ισιο(δηλαδη λακουβες) και ακουω το διαφορικο να κλαιει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να ξερεις επισης οτι το ιδιο θα συμβαινει οταν με αμφισβητεις ανευ στοιχείων με μονη αξιοπιστη πηγη τον ''καλυτερο μηχανικο της BMW στον Γερακα''. Να ξερεις οτι το ιδιο θα συμβαινει οταν μου λες μπουρδες περι στατιστικων αλλα αποφευγεις να σχολιασεις τις στατιστικες παραθεσεις μου, οπως ΔΕΝ εκανες πιο πανω. Λιγο πριν το τελος, να ξερεις οτι το ιδιο θα συμβαινει οταν καταπιανεσαι με εμενα αν και οταν πριν απο μενα προηγουνται αλλοι με τις ιδιες αποριες, οπως π.χ το ''αερικο'' Απόσπασμα:
Τα βαζω παντοτε και με ολη μου την δυναμη με αυτους οι οποιοι δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους και το θαρρος της παραδοχης, δηλαδη τους ακρατους εγωιστες, και οι οποιοι πιστευουν τα ''μου ειπαν'' και ''καπου ακουσα'', ο ''καλλυτερος μηχανικος BMW''........ Τα χωνω επισης σε εκεινους που πιστευουν αυτους που εχουν οικονομικα οφελη απο τους ιδιους κι οχι αυτους οι οποιοι δεν περιμενουν τιποτε απο εκεινους κι ενεργουν ανιδιοτελως. Κανονικα σαν αντρας μετα τις παραθεσεις μου για βλαβες στους αξονες τις οποιες δημοσιευσα εκ νεου και προς υπενθυμιση σε πιο πανω ποστ σε αυτο το νημα θα επρεπε τουλαχιστον να αναφωνησεις ενα...ΩΧ! Δεν το εκανες απο εγωισμο, αρα αμφισβητησες και αμφισβητεις τους παθοντες ...........δεν πειραζει.........ο εγωισμος μας στερει γνωσεις........ Τελος, οι ''καλλυτεροι μηχανικοι'' απλα δεν υπάρχουν....υπαρχουν μηχανικοι με γνωσεις που ακομα ψαχνονται και μαθαινουν και μηχανικοι εμπειρικοι οι οποιοι οσα εμαθαν εμαθαν........ο μηχανικος ο οποιος επιμενει οτι η στραβια ζαντα χαλαει τα ρουλεμαν στο κεντρο του τροχου, οπου κι αν βρισκεται και οτι κι αν ''φτιαχνει'' ειναι εμπειρικος και δεν εχει καμια σχεση με την επιστημη που λεγεται μηχανικη. Αυτα, και να με συγχωρεις (-τε) που δεν εχω GS για να μπορω να εκφραζω ελευθερα τις οποιες μηχανικες γνωσεις-αποψεις μου......οπως αλλωστε φανταζομαι εχουν ολοι οι επισκευαστες BMW....... Last edited by GeorgeP; 12-09-2013 at 17:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι διαφορετική βλάβη. |
|
|
|||
|
|||
|
Σωστα, το κακο ειναι χαλασε ολη γωνιακη μεταδοση κ φοβαμε τωρα για τον σταυρο του διαφορικου μηπως εχει αρπαξει κ αυτος.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||