![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ μέσα είμαι
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυ καλη τιμη και μαλιστα απο τον αντιπροσωπο!
μπραβο παιδια,με το καλο η αγορα σας! ![]() τωρα εγω να ζηλεψω που χω το προηγουμενο? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() XAXAXAAX ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ !! ![]() ![]() ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μη γελας εσυ!
![]() θα σου στειλω πμ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια υπαρχει και το Garmin GPSmap 620 με οθονη 5.2" εναντι 4.3" του zumo660 και με επιπλεον δυνατοτητες. Εγω αν παρω καποια στιγμη καποιο, θα ειναι αυτο.
http://www8.garmin.com/manuals/GPSMA...ide_Greek_.pdf Υ.Γ. Αυτη τη στιγμη συμφερει η αγορα απο Αγγλια καθως η Λιρα εχει πεσει πααααρα πολυ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ηθελα να ρωτησω ξερεται αν το πακετο περιλαμβανει μεσα και βαση αυτοκινητου??
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολα τα εχει !!
|
|
|
|||
|
|||
|
η ψαλιδα ειναι τοσο μικρη που δεν αξιζει τον κοπο καποιος να ρισκαρει τοσα λεφτα... (μιλαμε για ενα 10% περ.) αλλωστε τα θεμα της εγγυησης ειναι το βασικοτερο...
εχουμε και εδω στην Θεσσαλονικη εναν δυνατο εμπορα...θα κανω μια νιξη αυριο για καποια νεα τιμη και τα λεμε |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και σε ευχαριστούμε! |
|
|
|||
|
|||
|
Ενδιαφέρομαι και εγώ......................
Αρκεί να πουλήσω το ΤΙΒΟ Α4050 |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GARMIN ZUMO 660 | MHTSOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 62 | 12-03-2013 00:25 |
| Ζητηση GARMIN ZUMO 400 | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 2 | 04-01-2010 02:03 |
| Ενδιαφέρον site για BMW. | S.T | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 12-11-2009 09:20 |
| Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 10:01 |
| Πωλείται βάση Touratech για Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 31-05-2009 13:59 |