![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
www.ebay.co.uk/ Στο συγκεκριμένο σαιτ η τιμή του είναι 453 λίρες , που με τη σημερινή ισοτιμία κάνει γύρω στα 503 ευρώ .
. www.skroutz.gr/s/ Σε αυτό το σαιτ είναι τα φθηνότερα στην Ελληνική αγορά .Μάλιστα υπάρχει τιμή με 569 ευρώ . Ενδιαφέρομαι πολύ για την αγορά του . |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, μετά την χτεσινοβραδυνή κουβέντα μας, ήδη επικοινώνησα με τον Γιώργο (gzpainter) στην Αγγλία, προκειμένου να κοιτάξει τιμές και να μας ενημερώσει!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tο καλό παιδί από την Πάτρα με ενημέρωσε για Zumo 660 καινούργιο, από μαγαζί της ακατανόμαστης. Τιμή 400 λίρες και αποστολή άλλες 17. Σύνολο 417 λιρέτα ή 463 € (Το φτηνότερο μαγαζί στην Ελλάδα το πουλάει 600+ €). Ψήνεται κανείς?
GARMIN ZUMO 660 GPS CAR MOTORCYCLE SAT NAV EUROPE NEW on eBay (end time 08-Mar-10 00:02:44 GMT) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θελω και εγω ενα τετοιο...παλιοπραμα
![]() ![]() ![]() ερχεται και το δωρο του πασχα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 4 ενδιαφερόμενοι για το Zumo 660.
Να δούμε τις τιμές του gzpainter, να κάνουμε και μια ερώτηση στον φίλο και μέλος μας Γιάννη (Dartagian-MOTORAID) και προχωρούμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εάν θέλετε το ZUMO και ταυτόχρονα είστε κάτοχοι TIBO A4050 το οποίο θέλετε να το αντικαταστήσετε/πουλήσετε, να με ενημερώσετε σύντομα...
![]() Εχω ήδη επικοινωνήσει με συνforumista και περιμένω απάντησή του μιας και ακόμα δεν είναι σίγουρος ότι θα προβεί σε αντικατάσταση.... Εάν λοιπόν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω...μου λέτε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γνωρίζει κανείς που έχει πιάσει στα χέρια του το 660 αν έχει ελληνικό μενού? αν οι χάρτες της ελλάδας είναι με ελληνικά ονόματα ή αν μπορούμε να "βρούμε" στο δίκτυο χάρτες της αρεσκείας μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!
Ενδιαφερομαι κι εγω αν ειναι να γινει ομαδικη αγορα με καλη τιμη. περιμενω νεα σας.... |
|
|||
|
|||
![]()
5 oι ενδιαφερόμενοι μέχρι στιγμής!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by mario; 07-03-2010 at 15:29. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GARMIN ZUMO 660 | MHTSOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 62 | 11-03-2013 23:25 |
Ζητηση GARMIN ZUMO 400 | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 2 | 04-01-2010 01:03 |
Ενδιαφέρον site για BMW. | S.T | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 12-11-2009 08:20 |
Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 09:01 |
Πωλείται βάση Touratech για Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 31-05-2009 12:59 |