![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ολα οκ!
Ευχαριστω !
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικόλα ευχαριστώ πολύ.Ο Νικόλας,(Περιστέρας),στο νέο του μαγαζί πλέον,ακριβώς απέναντι απο το παλιό,σε απίστευτο χώρο,με φοβερή εξυπηρέτηση και ταχύτητα όπως πάντα,καθώς και τα παιδιά που δουλεύουν κει.Ολα άψογα και με τις τιμές φορουμ,ακόμη πιο πολύ.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Νικο καλησπερα. Οπως ολοι θελω και εγω να αλλαξω τα λαστιχα της BMW μου. Σου εχω στειλει και pm. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Eίσαι έτοιμος ... τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
|
κυριε νικο εφτασε κι ωρα μου για λαστιχακια!!! σας στελνω και π.μ
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
|
Σημερα το πρωι εκανα την αλλαγη στον Περιστερα . Ο ανθρωπος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!!!!!
Ευχαριστω πρωτα το forum για τις τιμες και για την εξυπηρετηση που μας παρεχει και μετα τους ανθρωπους του Περιστερα για τo service και τον επαγγελματισμο τους. !!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή ήρθε κ η δική μου σειρά λέω να εκμετάλλευση την κορυφαία προσφορά! σούπερ κίνηση!thanks gsforum και πάντα τέτοια!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Θανάση, ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
|
Εισαι πρωτος!!!Θα επανελθω με τα καινουρια τακουνια για εντυπωσεις!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
| Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
| Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
| Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |