GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-07-2010, 20:31
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυτο μυστήριο με τον τάφο του καταδρομέα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ, γιατί εγώ το έχω ψάξει πόντο προς πόντο όλο το Ελικόπτερο και γνώριζα πολύ καλά και τους δυο μακαρίτες που αναφέρεις. Και ο καημένος ο πατέρας ερχόταν κάθε χρόνο στο μνημόσυνο του παιδιού του, ζώντας το δράμα του και το μόνο που δεν τον απασχολούσε ήταν να δει το ελικόπτερο που πήρε τη ζωή του γιου του. Και δεν σας λέω τι πιστεύω, ή τι έχω ακούσει.

Και όταν άνοιξα στους δημοσιογράφους την αποθήκη που φυλασσόταν το ελικόπτερο για να δουν ιδίοις όμμασι το ότι δεν υπήρχε πουθενά χτύπημα από σφαίρα, έκαναν την παλαβή και κανείς δεν δέχτηκε να μπει στην αποθήκη για να μην καταρρεύσουν οι μπαρούφες που έγραφαν όλοι τους.

Σας το ξαναλέω και αν θέλετε το πιστεύετε. Τίποτε από αυτά που έχουν πει και έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι για τα Ίμια δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Καλησπέρα
Δεν θα επανέλθω στο θέμα και καλό είναι να κλείσει γιατί ανοίγουμε πληγές και πιστεύω χωρίς λόγο. Ο ένας χειριστής ήταν και φίλος μου. Τώρα εάν το πυροβόλησαν είναι ένα μεγάλο ψέμα που το συντηρούν κάποιοι Βερύκιοι για να λένε και να γράφουν της παπαριές τους. Ακόμη φυλάσσεται στην αποθήκη στο Κοτρώνι. Με ποιον μιλώ. (gemara)
Αντιπλοίαρχος Ναπολέων Γεωργίου Π.Ν

Last edited by napgeo; 09-07-2010 at 20:33.
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 20:31
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυτο μυστήριο με τον τάφο του καταδρομέα!

Αν υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έζησαν από κοντά τα γεγονότα και μπορούν να μιλήσουν, ας μιλήσουν αντικειμενικά, οι υπόλοιποι να αφήσουμε τις υποθέσεις, τα άκουσα ή τα μου είπαν.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης