GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-07-2010, 18:44
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυτο μυστήριο με τον τάφο του καταδρομέα!

[quote=GeorgeP;183064]εμενα παντως στα ΟΥΚ εκει στο '86 με μαθανε να τρωω τους τουρκους με το πιρουνι και οτι ο σωστος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!! Ακομη με μαθανε οτι ολες οι Τουρκες μαναδες ειναι π@τ@νες και ολοι οι γιοι π@%$τ@νας γιοι!!! Ακομη με μαθανε πως να στριβω το μαχαιρι στην κοιλια ενος τουρκου το οποιο επ'ουδενι δεν πρέπει να παρω αιχμαλωτο διοτι ως ειπα καλος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!!!

Το αν ειμαι παιδακι ¨η οχι το αφηνω στην κριση των υπολοιπων, εσυ κρινε για τον εαυτον σου, εγω παντως δεν κρινω κανεναν!!! απλα συζητάω!!!!!

Οσο για αυτους που ''ειχαν στειλει τα παιδια τους στο εξωτερικο'' να μας πεις ποιοι ηταν αυτοι και οχι απλα να το λες γιατι ετσι ακουσες ¨η ετσι σου ειπαν!!!!

Κι εμενα καποιος μου ειπε οτι το ελικοπτερο στα Ιμια το εριξαν οι ελληνες οι ιδιοι ετσι.......για να δημιουργησουν θεμα!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατά τ' άλλα φίλε GeorgeP λες πολλές ανακρίβειες, που είναι χάσιμο χρόνου για να προσπαθήσει κάποιος να σου πει την αλήθεια.

Δεν σου ζητησε κανεις να ασχοληθεις μαζι μου οποταν κρατα τον πολυτιμο χρόνο σου για να πεις την οποια αληθεια σου σε καποιον άλλον!!!
Οσο για τις ανακριβειες που λεω ανεφερε και αιτιολογησε ποιες ειναι αυτες, ειδαλλως η λασπη γυρναει στον εκφεροντα αυτήν!!!
Με κάλυψες απόλυτα και καλά το είχα καταλάβει λοιπόν ότι τα ΟΥΚ σε μάθανε!
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 18:53
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

peace my brothers!
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:11
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

[quote=gemara;183067]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
εμενα παντως στα ΟΥΚ εκει στο '86 με μαθανε να τρωω τους τουρκους με το πιρουνι και οτι ο σωστος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!! Ακομη με μαθανε οτι ολες οι Τουρκες μαναδες ειναι π@τ@νες και ολοι οι γιοι π@%$τ@νας γιοι!!! Ακομη με μαθανε πως να στριβω το μαχαιρι στην κοιλια ενος τουρκου το οποιο επ'ουδενι δεν πρέπει να παρω αιχμαλωτο διοτι ως ειπα καλος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!!!
Δεν ξέρω αν ο "νεκρός Τούρκος είναι καλός" ή όχι, δεκάρα δεν δίνω.Το μόνο που ξέρω είναι ότι από το 1914 (χρονιά κατισχύσεως των Νεότουρκων του Κεμάλ) η Τουρκία απέναντί μας έχει μία και μόνη σταθερή και απαρασάλευτη γραμμή, ασχέτως του ποιός κυβερνά: την συρρίκνωση του Yunanistan δυτικώς του 25ου μεσημβρινού.Εμείς τι κάνουμε;Που είμασταν όταν ανακηρύχθηκε η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου", που είμασταν όταν δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ Ισαάκ και Σολωμού, που είμασταν το βράδυ των γεγονότων των Ιμίων, που είμαστε όταν οι προκλήσεις του προξενείου της Κομοτηνής είναι καθημερινές;...Γι' αυτά που πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να τα κάνουμε λαμπόγυαλο,λουφάζουμε και το βουλώνουμε, για κείνα που είναι εν πολλοίς επουσιώδη ξεσηκώνουμε τον τόπο.Δειλοί, μοιραίοι κι' άβουλοι είμαστε εκ των ενόντων καταδικασμένοι να ξαναζήσουμε την ιστορία μας ίσως επειδή ποτέ δεν διδασκόμαστε απ' αυτήν.Για να μην πλατειάζω: ο κύβος έχει ριχτεί.Μας το είπαν στα ίσια "φίλοι και σύμμαχοι": ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Τυχαίο, δεν νομίζω...Και τίθεται το μέγα ερώτημα, κρίσιμο για την επιβίωση του ελληνισμού: τι θα διαλέξει, βούτυρο ή κανόνια;Εσείς τι νομίζετε;
Φιλικότατα
Κ.Ε.ΣΑΓΝΟΣ
(Κ.Ε.Ε.Δ./Σ.Ε.Α.Π./ΣΧ.ΠΖ/Κ.Ε.Α.Π./Κ.Ε.Ο.Α.Χ./ΣΧ.ΑΛ/Μ.Υ.Κ. και πάει λέγοντας και μυαλό δεν έβαλα)
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:22
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

+100
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:35
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
στα

Και αυτό ανακριβές που λες είναι. Δεν το είδες ποτέ εσύ το ελικόπτερο, ούτε ξέρεις ποιος ήταν ο Καραθανάσης και ο πατέρας του, έτσι δεν είναι;
Φυσικά και δεν το είδα εγω το ελικόπτερο .Το ειδε όμως ο πατέρας καραθανάσης τον οποίο τον θεωρώ πιο αξιόπιστο στα λεγόμενα του απο τα λεγόμενα των εμπειρογνωμόνων του στρατού.Γιατι είναι ανακριβές αυτό που λέω ? επειδή πιστεύω περισσότερο εναν πατέρα που αναζητούσε τους πραγματικούς λόγους που έχασε το παιδί του?
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά , δεν εχω μιλήσει μαζί του και δεν το βρίσκω απαραίτητο προκειμένου να πιστεψω αυτά που εχει πει για την άτρακτο του ελικοπτέρου.
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:36
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Φυσικά και δεν το είδα εγω το ελικόπτερο .Το ειδε όμως ο πατέρας καραθανάσης τον οποίο τον θεωρώ πιο αξιόπιστο στα λεγόμενα του απο τα λεγόμενα των εμπειρογνωμόνων του στρατού.Γιατι είναι ανακριβές αυτό που λέω ? επειδή πιστεύω περισσότερο εναν πατέρα που αναζητούσε τους πραγματικούς λόγους που έχασε το παιδί του?
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά , δεν εχω μιλήσει μαζί του και δεν το βρίσκω απαραίτητο προκειμένου να πιστεψω αυτά που εχει πει για την άτρακτο του ελικοπτέρου.

Απλώς για την ιστορία να πω, πως αυτό που οι σαρκοβόροι δημοσιοκάφροι είχαν δείξει ως "τις τρύπες από τις σφαίρες" τελικώς απεδείχθει πως ήταν οι τρύπες από τα πριτσίνια της ατράκτου...
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλώς για την ιστορία να πω, πως αυτό που οι σαρκοβόροι δημοσιοκάφροι είχαν δείξει ως "τις τρύπες από τις σφαίρες" τελικώς απεδείχθει πως ήταν οι τρύπες από τα πριτσίνια της ατράκτου...
Αυτό είπα και εγώ πρίν .Οι εμπειρογνόμωνες του στρατού ¨΄άπεδειξαν΄΄΄οτι ηταν τα πριτσίνια.Οι οικογένειες των θυμάτων ειχαν αλλη άποψη
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:47
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ, γιατί εγώ το έχω ψάξει πόντο προς πόντο όλο το Ελικόπτερο και γνώριζα πολύ καλά και τους δυο μακαρίτες που αναφέρεις. Και ο καημένος ο πατέρας ερχόταν κάθε χρόνο στο μνημόσυνο του παιδιού του, ζώντας το δράμα του και το μόνο που δεν τον απασχολούσε ήταν να δει το ελικόπτερο που πήρε τη ζωή του γιου του. Και δεν σας λέω τι πιστεύω, ή τι έχω ακούσει.

Και όταν άνοιξα στους δημοσιογράφους την αποθήκη που φυλασσόταν το ελικόπτερο για να δουν ιδίοις όμμασι το ότι δεν υπήρχε πουθενά χτύπημα από σφαίρα, έκαναν την παλαβή και κανείς δεν δέχτηκε να μπει στην αποθήκη για να μην καταρρεύσουν οι μπαρούφες που έγραφαν όλοι τους.

Σας το ξαναλέω και αν θέλετε το πιστεύετε. Τίποτε από αυτά που έχουν πει και έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι για τα Ίμια δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 19:58
Senior Member

Απόσπασμα:
Οκ, γιατί εγώ το έχω ψάξει πόντο προς πόντο όλο το Ελικόπτερο και γνώριζα πολύ καλά και τους δυο μακαρίτες που αναφέρεις. Και ο καημένος ο πατέρας ερχόταν κάθε χρόνο στο μνημόσυνο του παιδιού του, ζώντας το δράμα του και το μόνο που δεν τον απασχολούσε ήταν να δει το ελικόπτερο που πήρε τη ζωή του γιου του. Και δεν σας λέω τι πιστεύω, ή τι έχω ακούσει.

Και όταν άνοιξα στους δημοσιογράφους την αποθήκη που φυλασσόταν το ελικόπτερο για να δουν ιδίοις όμμασι το ότι δεν υπήρχε πουθενά χτύπημα από σφαίρα, έκαναν την παλαβή και κανείς δεν δέχτηκε να μπει στην αποθήκη για να μην καταρρεύσουν οι μπαρούφες που έγραφαν όλοι τους.

Σας το ξαναλέω και αν θέλετε το πιστεύετε. Τίποτε από αυτά που έχουν πει και έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι για τα Ίμια δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Δεν ήξερα οτι ειναι η δουλειά σου τέτοια , οποτε φυσικά και ξέρεις περισσότερα . Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω την σύμπτωση οτι ένα ελικόπτερο επανδρωμένο με ικανότατους χειριστές που έχουν πετάξει με όλες τις συνθήκες , να πεσει ξαφνικά οταν ακριβώς απο κάτω του εκείνη την στιγμη υπήρχαν πάνοπλοι τούρκοι.
Reply With Quote
Παλιό 09-07-2010, 20:24
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

δεν θα μαθουμε τιποτα και ποτε!οτι και να πουμε η ουσια ειναι οτι ολα θα μενουν μια ζωη κρυφα οπως εχει αποδεοξει η ιστορια!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης