![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=GeorgeP;183064]εμενα παντως στα ΟΥΚ εκει στο '86 με μαθανε να τρωω τους τουρκους με το πιρουνι και οτι ο σωστος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!! Ακομη με μαθανε οτι ολες οι Τουρκες μαναδες ειναι π@τ@νες και ολοι οι γιοι π@%$τ@νας γιοι!!! Ακομη με μαθανε πως να στριβω το μαχαιρι στην κοιλια ενος τουρκου το οποιο επ'ουδενι δεν πρέπει να παρω αιχμαλωτο διοτι ως ειπα καλος τουρκος ειναι ο νεκρος τουρκος!!!
Το αν ειμαι παιδακι ¨η οχι το αφηνω στην κριση των υπολοιπων, εσυ κρινε για τον εαυτον σου, εγω παντως δεν κρινω κανεναν!!! απλα συζητάω!!!!! Οσο για αυτους που ''ειχαν στειλει τα παιδια τους στο εξωτερικο'' να μας πεις ποιοι ηταν αυτοι και οχι απλα να το λες γιατι ετσι ακουσες ¨η ετσι σου ειπαν!!!! Κι εμενα καποιος μου ειπε οτι το ελικοπτερο στα Ιμια το εριξαν οι ελληνες οι ιδιοι ετσι.......για να δημιουργησουν θεμα!!!!!! ![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
peace my brothers!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=gemara;183067]
Απόσπασμα:
Φιλικότατα Κ.Ε.ΣΑΓΝΟΣ (Κ.Ε.Ε.Δ./Σ.Ε.Α.Π./ΣΧ.ΠΖ/Κ.Ε.Α.Π./Κ.Ε.Ο.Α.Χ./ΣΧ.ΑΛ/Μ.Υ.Κ. και πάει λέγοντας και μυαλό δεν έβαλα) |
|
|
|||
|
|||
|
+100
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά , δεν εχω μιλήσει μαζί του και δεν το βρίσκω απαραίτητο προκειμένου να πιστεψω αυτά που εχει πει για την άτρακτο του ελικοπτέρου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλώς για την ιστορία να πω, πως αυτό που οι σαρκοβόροι δημοσιοκάφροι είχαν δείξει ως "τις τρύπες από τις σφαίρες" τελικώς απεδείχθει πως ήταν οι τρύπες από τα πριτσίνια της ατράκτου... |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό είπα και εγώ πρίν .Οι εμπειρογνόμωνες του στρατού ¨΄άπεδειξαν΄΄΄οτι ηταν τα πριτσίνια.Οι οικογένειες των θυμάτων ειχαν αλλη άποψη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και όταν άνοιξα στους δημοσιογράφους την αποθήκη που φυλασσόταν το ελικόπτερο για να δουν ιδίοις όμμασι το ότι δεν υπήρχε πουθενά χτύπημα από σφαίρα, έκαναν την παλαβή και κανείς δεν δέχτηκε να μπει στην αποθήκη για να μην καταρρεύσουν οι μπαρούφες που έγραφαν όλοι τους. Σας το ξαναλέω και αν θέλετε το πιστεύετε. Τίποτε από αυτά που έχουν πει και έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι για τα Ίμια δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν θα μαθουμε τιποτα και ποτε!οτι και να πουμε η ουσια ειναι οτι ολα θα μενουν μια ζωη κρυφα οπως εχει αποδεοξει η ιστορια!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
| Το μυστήριο των chemtrails...! | georgekostas | Διάφορα | 2 | 15-12-2009 18:19 |
| Μόλυνε την σύζυγο του με τον ιό HIV!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 6 | 12-12-2009 11:49 |
| Πoυλάει τον τάφο να πληρώσει το στεγαστικό! | Black_Shadow | Κόσμος | 10 | 25-08-2009 22:52 |
| Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |